Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (5)

Pásová a kotúčová brúska s odsávaním prachu - 300 W

95,00 € 119,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10060493

|

Model: MSW-DS300

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Dodacia lehota približne 1-4 pracovné dni
Kľúčové vlastnosti
  • Výkon motora 300 W, vysoká spoľahlivosť, robustná konštrukcia
  • Univerzálny - rôzne uhly sklonu pre pásovú a kotúčovú brúsku
  • Kombinovaná pásová a kotúčová brúska na rôzne pracovné úlohy
  • Umožňuje vonkajšie a vnútorné brúsenie
  • Bezpečnostné tlačidlo zabraňuje neúmyselnému spusteniu brúsky po prerušení napájania
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


3.6

Založené na 5 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Expondo Poland

Kovové

Dá sa použiť pred brúsením kovu?

Odpoveď od

ďakujeme, že ste nám dali vedieť. Vždy chceme pomáhať a zlepšovať sa. Aby sme to urobili, potrebujeme vašu podporu, aby sme sa v budúcnosti vyhli podobným situáciám. Spolu to zvládneme!
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Czech Republic

Recenzie pásové brúsky msw ds300

Brúska je kvalitou spracovania na veľmi nízkej úrovni, avšak s tým musí človek pri cene do 3 tis. počítať. patria sem teda aj nie vždy rovné pracovné plochy, málokde uhly 90 stupňov sú pravdivé, je teda dobré ich premerať pri zostavovaní. Brúska ako taká má postačujúci výkon, používam ju pri výrobe nožov a som s ňou spokojný po tom, čo som ale musel vycentrovať plastové kolieska pásu, ktoré rozhodne nemajú vhodnú geometriu, odporúčam toto urobiť ihneď, pri prvom spustení. Inak som s ňou spokojný, splnila moje očakávania. Pre začínajúceho nožiera dobrá kúpa. Pás v balení je nekvalitný, odporúčam čo najskôr vymeniť za iný.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 rokmi Publikované na Amazon Germany

chyby spracovania

Ostrohranné, nepresné brúsne stoly, brúsny tanier, ktorý vyzeral ako pár rokov starý. Neprilepil sa na ňu ani samolepiaci brúsny kotúč. Najprv som si musel pomôcť obojstrannou lepiacou páskou. Krabica je nakrivo priskrutkovaná k vypínaču za motorom. Brúsny pás sa zasekáva a nebeží vycentrovane. Možno to ešte upravíte. Ale nemalo by to byť správne nastavené vo výrobe? Celé to korunuje neadekvátny návod na montáž a obsluhu, ktorý sa ťažko číta aj s lupou. Prvý dojem z tejto brúsky je negatívny.Otázka ako bude fungovať pri používaní je stále otvorená.Teraz sú brúsne stoly odhrotované a brúsny pás je upravený. Okrem výrobných chýb zariadenie funguje dobre. Reakcia Exponda bola tiež dobrá. Po tom, čo sa dozvedeli o závadách, chceli zariadenie okamžite vymeniť. Nechal som si ho a dostal som naň zľavu. Ak k zariadeniu pripojíte rozumný návod na použitie a starostlivejšie prevediete finálnu montáž, potom sa dá žiť s pomerom cena/výkon.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 rokmi Publikované na Amazon Spain

stoly nie sú dokonale rovné

Nemôžem povedať veľa, pretože som to vrátil, pretože stoly nie sú dokonale rovné a som veľmi náročný na tieto veci. Ako brúska je určite veľmi dobrá, pretože je to dobrá značka. Musím povedať, že vzťah s predajcom bol výborný a okamžite sa mi bez problémov venoval. Predávajúcemu dávam päť hviezdičiek

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Italy

Dobrá kvalita / cena, ale existuje aj lepšia.

3 hviezdicky preto, lebo konstrukcia je dobra aspon na pomer ceny a výkonu a na prvý pohľad aj výkon.Výmena remeňov je dobrá a hlavne "rýchla", keďže stačí odskrutkovať skrutku (a nepotrebujete ani externé nástroje) a odstráňte veko, aby ste zapli priehradku, čo je spočiatku trochu komplikované na pochopenie, ale pochopte to na prvýkrát a bude to hračka. Nepáči sa mi, že nedajú ti štandardne kotúč na suchý zips, ten si musíš kúpiť bokom, čo je aj tak zlé, vzhľadom na to, že ak potrebuješ vymeniť kotúče, musíš kúpiť iné a myslím, že lepidlo už nefunguje, takze ked sa to odlepi musis to vyhodit, tiez by som uprednostnil rychloodpinaci system nasavania odpadu, co v ziadnom pripade nie je problem, len ho nemontovat. horšie“, 40 zrnitostné hrubovacie pásy sa ťažko hľadajú, musíte sa rozhodnúť pre 40x760, ktorý nespustí brúsku, alebo 25x762, ktoré sa lepšie zadávajú, ale stále musíte nastavovať valec, čo je nepohodlné, pretože máte odskrutkujte skrutku pomocou 2 kľúčov a súčasne správne napnite remeň.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty