Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (8)

Espresso kávovar - 20 bar - nádrž na vodu 2,5 l

219,00 € 389,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10011888

|

Model: RC-BCPM01

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Dodacia lehota približne 1-4 pracovné dni
Kľúčové vlastnosti
  • výkon – stroj pracuje s tlakom 20 bar a má výkon 1 450 W
  • praktická výbava – veľká nádrž na vodu, inteligentná regulácia teploty
  • flexibilnosť – vďaka dvojitému a jednoduchému vývodu a odnímateľnej nádržke na vodu
  • nenáročná údržba – s odnímateľnými prvkami a priloženou čistiacou sadou
  • odolnosť – vďaka kvalitnému spracovaniu a odolným materiálom
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


3.9

Založené na 8 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Switzerland

sklamaním

Automat na espresso vôbec nezodpovedá sľubom v reklame. Predovšetkým je neadekvátny návod na obsluhu a vôbec nepomáhajú videá na internete. Používam stroj tri dni a nedokázal som pripraviť ani jednu dobrú kávu. Považujem za hanbu nechať zákazníkov sedieť na produkte bez návodu.

Odpoveď od

dakujem za nazor. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich produktov a našich služieb.
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo France

Veľmi šťastný

Keďže som milovník kávy espresso, hľadal som stroj na prípravu dobrého pôžitku z kávy. Ale nepiť to stále, nechcel som investovať šialené množstvo peňazí ani do poloprofesionálneho stroja. Vzhľadom na propagovanú kvalitu produktu a cenu v porovnaní s konkurenciou (hlavne odkedy som ho dostal vo výpredaji) som bol stále skeptický a priznám sa, že som pár dní zaváhal. To, čo ma prinútilo pustiť sa do toho, bola v konečnom dôsledku povesť stránky a značky, ktoré sú dobre hodnotené. A môžem to povedať hneď, s nákupom som nakoniec veľmi spokojný. Začnite od samotného produktu. Prišiel dobre zabalený, včas, nie je poškodený a funguje perfektne. Stroj je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ľahko sa používa, vonkajší vzhľad je skutočne kvalitný a váži jeho hmotnosť. Momentálne nemôžem povedať nič o životnosti, ale po konzultácii s odbornými stránkami na túto tému pred nákupom sa zdá, že na tejto úrovni medzi poloprofesionálnymi strojmi nie je žiadny skutočný rozdiel. V každom prípade v prípade potreby existuje záruka. Teraz to najdôležitejšie: robí to dobrú kávu? Bude to záležať od kupovanej kávy, spôsobu nastavenia mlynčeka (chce to trochu cviku nájsť správne dávkovanie ako na všetkých strojoch tohto typu) a tiež od vašich požiadaviek. Ako každý, aj ja som už pil espresso v bare a kvalita mojich domácich espress je porovnateľná, čo zodpovedá tomu, čo som hľadal. V aktuálnom stave môžem tento espresso kávovar len odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo France

Spokojný zákazník

Nie je to môj štýl, ale nájdem pár minút, aby som zanechal komentár k mojej skúsenosti. Kávovar na espresso RC-BCPM01 som si objednal „z rozmaru“, pretože v tejto cenovej kategórii je relatívne jediný, kto ponúka espresso, mlynček, s povrchom z nehrdzavejúcej ocele. Po pár dňoch som si v nedočkavosti išiel prečítať recenzie a na moje prekvapenie aj veľa negatívnych. Bála som sa a oľutovala som svoju objednávku. Ale v skutočnosti stroj dorazil rýchlo chronopostom. Pri rozbalení stroj vyzerá dobre, prekvapí nás najmä páka perkolátora, ťažká a v profesionálnom formáte. Prístroj sa rýchlo nahreje, môžete si rýchlo pripraviť kávu alebo nabrať horúcu vodu. Strana mlynčeka je ideálna na prípravu čerstvo namletej kávy, ktorá je základným prvkom dobrého espressa. Je zvláštne, že technický list stránky to nespomína! Skrátka, za túto cenu si človek, ktorý chce dobrú kávu, ale nemá 600 € na iné značky, dopraje. Je to veľmi dobrá hodnota za peniaze. Navyše pre tento typ strojčeka nie je veľmi hlučný a ani veľmi nevibruje! Niektorí budú ľutovať, že neexistujú tlakové filtre. V skutočnosti sa tento typ filtra upcháva a dodáva vám kávu vtedy, keď chce, a nie vtedy, keď chcete. Tiež som veľmi spokojný s klasickými filtrami na espresso (ktoré si vyžadujú určitý čas na prispôsobenie formovania a lisovanie na výrobu dobrého espressa. Niekoho bude mrzieť absencia manuálu). V tejto cenovej kategórii pri tejto kvalite je skrátka jediný a robí to veľmi dobre! Ak chcete vidieť v priebehu času teraz [použite filtrovanú vodu!]. [PS: tento komentár si odo mňa nikto neobjednal, nechávam ho, pretože aj vy musíte vedieť, kedy ste spokojní!]

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Switzerland

Dobré ale...

Chýba mi automatické dávkovanie mlynčeka, aby som mal vždy správnu dávku pre každé mletie

Odpoveď od

Ďakujem za vaše pozitívne a povzbudivé slová. Tešíme sa, že vám pomôžeme konať a dosiahnuť vaše ciele. Prajem pekný deň!
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 mesiacmi Publikované na Expondo Slovakia

Velmi kvalitny a za tu cenu vyborny kavovar. 🙏🏻👌🏻☕️

pred 2 rokmi Publikované na Expondo France

Skôr spokojný

Tento stroj som objednal pred 6 mesiacmi. Z mojej strany som bol spokojný. V prvom rade od doručovacej služby, potom od estetiky stroja. Malou nevýhodou zisťujem, že teplota kávy je nedostatočná. Po 6 mesiacoch som narazil na problém s mlynčekom, ktorý zostal zablokovaný (pravdepodobne zvyšky v káve). Keďže som to nemohol vydať sám, kontaktoval som Expondo, ktorý bol skvelý v aktivácii popredajných služieb. Takže som musel poslať zariadenie na opravu bezplatne. Zatiaľ je všetko dobré. Až na to, že keď sa popredajný servis (od výrobcu) vrátil, stroj bol zle zabalený a bol veľmi poškodený s rozbitou nádobou na vodu a otrasmi všade počas opravy. Stručne povedané, odmietam vrátený produkt a kontaktujem spoločnosť Expondo, ktorá mi ponúkne kredit, výmenu toho istého produktu za nový alebo čiastočné vrátenie peňazí a výmena koša. Vybral som si nový produkt. Nakoniec velmi dobry servis od Expoda v pripade problemu, dufam ze nebudem mat problemy hlavne s popredajnym servisom vyrobcu, ktory si zrejme nevie opravit... aj tak davam hodnotenie 4/5 za cenu, myslím, že to robí svoju prácu.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Italy

ponáhľať sa

Návod na použitie prakticky neexistuje. Vyhodnotenie požadované ako vždy príliš skoro

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Hungary

Kúpeľový automat

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty