Trustpilot
Počet hodnotení: (7)

Spájkovacia stanica s odsávačom dymu - 2 displeje - 720 wattov - Basic

129,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10021026

|

Model: S-LS-16 BASIC

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Doručenie približne streda 1. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
129,00 €
129,00 €
0%
387,00 €
122,55 €
5%
645,00 €
116,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • ideálny pre opravy, revízie a údržbu elektronických stavebných častí
  • kompaktný, robustný, izolovaný povrch
  • výkonná 75 wattová spájkovačka
  • presná regulácia teploty
  • 2 LED displeje
  • vďaka držiaku použiteľná na cestách / ochrana pred elektrostatickým výbojom (ESD)
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


4.4

Založené na 7 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 6 rokmi Publikované na Amazon Italy

Profesionálny produkt s dlhou životnosťou

Som technik asistenčného centra pre počítače a smartfóny. Denne máme od 10 do 20 elektronických zariadení, ktoré si vyžadujú údržbu prostredníctvom tejto stanice, ktorá sa doteraz mohla stať platným spojencom. Materiály sú kvalitné a prečítaním celého návodu sa dozviete veľa užitočných pojmov, ktoré by ste inak ignorovať.Doteraz Od kúpy tento stroj nejavil žiadne známky poruchy alebo opotrebovania, udržiaval konštantnú teplotu hrotu.Výborný produkt zakúpený za cenu, ktorú považujem za výhodnú.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Italy

Skvelý produkt

Vynikajúci produkt, veľmi funkčný, pohodlný a zaberá málo miesta, len trochu hlučný. Kúpiť

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 rokmi Publikované na Amazon Italy

Optimálne.

Začnem tým, že medzi objednávkou a doručením nie je žiadne hodnotenie...kým všetko dokončíte a kliknete na odoslať produkt je už doma...ak veci fungovali 1/4 toho, ako fungujú na Amazone... svet by bol určite lepší, pretože existuje vzťah, ktorý je niekedy fiktívny a niekedy skutočný, ale stále existuje a to je dôležité, medzi tými, ktorí kupujú, tými, ktorí predávajú a tými, ktorí výnimočne dodávajú...v tomto sa všetci zjednotili hodinu.. .deň...alebo týždeň, kým sa všetko nevyrieši...Pokiaľ ide o stanicu, je to vážne, dobré spracovanie je nemecké, aj keď sú tam prvky vyrobené v Číne, ale pravdepodobne sú vyrobené s iným kalibrom (viď Apple), a je predovšetkým funkčný. Čítal som o hluku alebo vibráciách... len sa na chvíľu pohrajte s plechovými prepážkami plášťa... možno o štvrť otáčky otočte nejaké skrutky, ak chcete byť vyberavý. Teraz už len musíme počkať na trvanie a dúfať, že aj to bude výborné..

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 rokmi Publikované na Amazon Germany

celkom dobre s obmedzeniami...

Spájkovaciu stanicu som kupoval niekde inde, nie na Amazone.Ale keďže som si sám hľadal recenzie a našiel som len nič nehovoriacu "recenziu" z 28.12.2016, tak hodnotím aj tu.Základná verzia je naozaj to tak myslel.Neobsahuje žiadne iné spájkovacie hroty (originálna sada 30€ ale pasujú aj iné lacné schodíky) atď.ale trysky do teplovzdušnej jednotky.Malá,bohužiaľ lacná,modrá špongia,ktorá je dosť tenká a držiak na spájkovačku (s možnosťou uloženia 10 spájkovacích hrotov a dávkovača spájky. Radšej by som si kúpil sadu Za 30€ viac (dnes cena) sú tam spájkovacie hroty a podľa obrázku aj lupa... dôležité je pre mňa, že spájkovačka a kábel sú dosť ľahké a kábel je veľmi ohybný.Teraz som odstránil sanie, jednak sa občas zaseknete o komponenty a Hučanie motora (ktorý zabezpečuje aj horúci vzduch) je dosť hlasné aj na najnižšej úrovni a spájkovacia stanica veľmi silno vibruje.To nie je zdravé pre súčiastky a hluk je obťažujúci a monotomný.S odpojením by mal už výrobca počítať v cenovej relácii .pri tých 75 wattoch dosahuje spájkovačka napr. teplota (u mňa 310°C) odhadnutá za cca 30 sekúnd podľa displeja, samozrejme hrot potrebuje trochu dlhšie, podobne ako teplovzdušná žehlička. Celkovo som s nákupom spokojný a už som mal dobrý čas s spájkovacou stanicou fungoval lepšie ako porcelánové súpravy, ale samozrejme nemôže držať krok so stanicami 300€+.návody sú fakt super...ale čo hobík ich potrebuje ;)

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Slovakia

Spájkovacia stanica s odsávačom dymu

Som spokojný so schopnosťou spájkovania pomocou tejto stanice, teplota sa dá nastaviť po jednom stupni v rozsahu, ktorý udáva výrobca, to isté platí aj pre fúkanie teplého vzduchu. Čo sa týka funkcie odsávania, som mierne sklamaný, síce funguje, ale je to viditeľné až pri nastavení na najvyšších stupňoch a ak sa nemýlim je na to asi použití nejaký malý kompresor, no v mojom prípade je buď zle upevnený alebo možno zle mazaný, proste je hlučný a vibruje s celou stanicou. Celkové spracovanie a kvalita približne odpovedá cene. Som spokojný len škoda toho kompresora. Možno to poriešim výmenou za nejaký ventilátor alebo niečo také.

pred 7 rokmi Publikované na Amazon Germany

anotácia

Zariadenie pôsobí zvonku dobrým dojmom, ale nedá sa ohodnotiť na 100%, pretože technické nákresy sú 0. Príslušenstvo si musíte uhádnuť.Pre malé deti sú veľmi obsiahle popísané bezpečnostné pokyny a tiež návod na likvidáciu... ....mfg . A.Juche

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Germany

Celkom dobrá teplovzdušná stanica, ale s priemernou spájkovačkou

Prevádzka a koncepcia spájkovacej stanice sa mi zatiaľ páči. V mnohých situáciách je oveľa jednoduchšia práca s horúcim vzduchom ako s piestom, vykurovací výkon horúceho vzduchu je dostatočný a regulácia teploty je v poriadku. 5 hviezdičiek za horúci vzduch Zdá sa, že rovnaké čerpadlo sa používa na nasávanie spájkovačky. To je celkom praktické, pretože dym je odsávaný priamo v blízkosti spájkovacieho bodu a nedostane sa priamo do tváre. Len vstavaný „filter“ vyzerá zle a bude mať asi nulový ochranný účinok. Dym prichádza do miestnosti takmer 1:1, len nie priamo do tváre. Ale to už je niečo, pri tejto záľube by ste sa aj tak mali pravidelne ventilovať. Na hrubšiu hadicu na spájkovačke si treba zvyknúť, dá sa to.Som nespokojný s výkonom ohrevu spájkovačky. Moja 16W spájkovačka Ersa z 90. rokov robí viac ako táto údajná 75W spájkovačka. Nie je možné prispájkovať žiadne HF medené pásky, takže stále používam svoj 36W piest Weller. Áno, čítate správne, má len polovičný výkon. S spájkovačkou musí byť naozaj niečo v neporiadku. Tiež pochybujem, že zobrazovaná teplota spájkovačky má niečo spoločné s teplotou spájkovačky. Chvíľu hovorí 350°C a normálna spájka sa neroztopí. Nie je možné, existujú práce, kde musíte udržiavať nižšiu maximálnu teplotu a nižší maximálny čas spájkovania. To je možné len s dobrým ovládaním a veľkým výkonom. To je dôvod, prečo toto zariadenie vidím menej, aj keď sa tak propaguje.Demontáž spájkovacieho hrotu ukazuje, že spájkovací hrot správne neprilieha na vykurovaciu tyč. Môj má medzi sebou štrbinu 1 mm. V autách očakávame menšie medzery. Ale vzduch izoluje teplo, nie? Kúsok medi som zakomponoval do veľmi komplikovaného tvaru C, aby sa všetko dalo natiahnuť. Teraz je to o niečo lepšie, každá použitá 20-ročná analógová spájkovacia stanica Ersa sa lepšie spájkuje. No, ale len ak nájdete spájkovacie hroty s podporou SMD.Na jemnú prácu ako SMD alebo klasické súčiastky stačí spájkovačka. Kto sa však pohybuje v KV sortimente alebo má hrubšie káble na spájkovanie, rýchlo sa z toho nepoteší.Teplovzdušná časť stanice je celkom slušná a všetko spolu stojí za cenu aj napriek zrážkam.Rád by som videl reguláciu teploty na horúci vzduch na najnižší stupeň do 50 °C, potom by ste s ním mohli robiť aj prácu s plastom. Minimálna teplota 100°C je na to zjavne príliš horúca. Spájkovacia hlava patrí do redizajnu. To znamená, že zaostáva za triedou špičkových zariadení Dobré zariadenie základnej úrovne, ktoré si môžete kúpiť, aj keď viete o nedostatkoch.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty