Trustpilot
Počet hodnotení: (9)

Kŕmiaci automat - 12 kg - stúpadlo 980 g

109,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10280039

|

Model: WI-CF-120

Posledné kusy

Poponáhľajte sa! Zostáva už len niekoľko kusov!

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne streda 1. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
109,00 €
109,00 €
0%
327,00 €
103,55 €
5%
545,00 €
98,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • pohodlie – kŕmiaci automat sa otvára pomocou stúpadla použitím hmotnosti kurčiat
  • dlhá životnosť – odolnosť proti poveternostným vplyvom a stabilný kryt vyrobený z hliníka
  • bezpečnosť – stúpadlo vyrobené z tvarovaného hliníka zabraňuje skĺznutiu kurčiat
  • priestrannosť – vďaka veľkej kapacite 12 kg bude krmivo dostupné po dlhší čas
  • hygiena – krmivo zostáva uzavreté a je dávkované len v prípade potreby, dávkovač krmiva zabraňuje rozsypaniu krmiva
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.1

Založené na 9 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Amazon Germany

Veľmi dobrá investícia

Našim Orpisom a Greenlayerom trvali len 3 dni, pretože ich mohli zožrať veľké ústa... a pretože som jednoducho na začiatku nenainštaloval túto zvláštnu sivú zástrčku, pretože návod na zoskrutkovanie mal naozaj veľmi zlé rozlíšenie Z obrázkov , ani som nevedel, kam táto vec vlastne patrí a na čo má diel slúžiť...ale práve to bola veľká pomoc, aby sa klapka zase tak rýchlo a s rachotom nezavrela. Teraz sa veko pomaly a potichu spúšťa, takže už nehrozí a malé zvieratká sa navzájom pózujú, aké sú skvelé, keď môžu túto pôvodne hrozivú škatuľku otvoriť na jedenie. Veľmi pekne vyrobené a drahé a dobré jedlo je chránené pred myšami a potkanmi, ako sme dúfali. Jednoducho skvelé, stojí to za tie peniaze! Najmä pri veľkom Orpingtone bolo pre nás dôležité nájsť niečo, čo ponúka dostatok miesta na hlavu pri jedle. Kohúty majú také veľké hrebene, že by sa inak poranili pri jedení z najväčších závesných kŕmidiel, keď museli zatlačiť hlavu, aby sa dostali k potrave. Všetci sú teraz šťastní, naozaj skvelé!

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon France

Produkt sa mi zdá dobrý, nie je to však nové balenie, ktoré som dostal

V prijatom balíku nebol návod na montáž, bol by som radšej, keby bol balík riadne skontrolovaný, v návode chýbali strany, ktoré si určite ponechal ten, kto sa ho pokúšal zložiť predo mnou. Úprimne povedané, nie je to veľmi správne, zvyšné pokyny, konkrétne bezpečnostné pokyny, boli dokonca zafarbené. , Chýbajúce stránky som musel nájsť na internete a urobiť screenshoty, potom je úprava trochu chaotická a kresba nie je dostatočne presná a príliš malá. vysvetlenia sa zdajú byť jasné, ale v skutočnosti chýbajú dôležité vysvetlenia, takže musíme uhádnuť, čo sme robili s niektorými maticami, navyše som musel pridať 4 malé matice k skrutke vloženej na pripevnenie veľkej tyče k nohe trhu ,inak nebude držať.Inak po zložení sa krmítko zdá dobré a dostatočne pevné. Ukázali sme niekoľko sliepok a nakoniec to boli biele, ktoré pochopili a ukázali ostatným.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 dňami Publikované na Expondo Germany

Automatický podávač pre kurčatá

Je to skvelé zariadenie, kurčatá hneď zistia, ako to funguje.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

Veľmi dobre spracované, ale... Už žiadne ale! 👍

Médiá sa nepodarilo načítať.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Sme príjemne prekvapení, aké dobré to je Zásobník krmiva je spracovaný. Všetko bolo dokonale odhrotované, takže žiadne ostré miesta. To robí ľudí a sliepky šťastnými! 🙂Na pripojovacích bodoch tyčí je však veľká vôľa (viď foto), čo nás prekvapuje, pretože zvyšok je naozaj precízne spracovaný.Ale dobre, preto jednu hviezdičku odpočítavame. Klapka pri otváraní tiež dosť hučí, myslím, že na priloženom videu to celkom zreteľne počuť. Ak sa pri používaní ukáže, že ani jedno nemá žiadny účinok a kurčatám to neprekáža, vráti sa piata hviezdička.Záležalo nám na tom, aby bola krabica odolná voči myši alebo myši. Je navrhnutý tak, aby bol odolný voči potkanom a to je všetko. Celkovo boli naše očakávania splnené a v niektorých prípadoch dokonca prekonané. Odporúčanie na nákup pre nás. Recenziu aktualizujeme po niekoľkých mesiacoch používania Aktualizácia máj 2021: Dnes sa kurčatá konečne nasťahovali a prvé prístupy vyzerajú celkom dobre. Ak všetko pôjde dobre, urobili sme všetko správne a piatu hviezdičku radi vrátime. Aktualizácia jún 2021: Kurčatá teraz veľmi dobre prijímajú nádobu na krmivo. Pozrite si video. Piata hviezdička je teda späť. Sme s ňou maximálne spokojní a radi ju odporučíme aj ostatným Aktualizácia apríl 2022: Žiaľ, teraz sú problémy s jemným zatváracím mechanizmom. Vsuvka sa už úplne neposúva z držiaka, viď posledný obrázok.Kontakt s predajcom bol veľmi dobrý a priateľský. Bude nám zaslaný náhradný diel, ale bohužiaľ to bude trvať niekoľko týždňov. Dovtedy sa veko zatvára bez brzdenia.Hodnotenie zatiaľ necháme na 5 hviezdičiek, pretože s nádobou na potraviny sme vo všeobecnosti veľmi spokojní. Ak sa rovnaká chyba vyskytne aj pri novom uzamykacom mechanizme, nezdá sa, že by to bola výnimka a podľa toho prejdeme na nižšiu verziu.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Germany

Skvelá časť, ale moje sliepky tomu nerozumejú

Dôrazne sa odporúča pre inteligentné kurčatá. Pekne spracované a funkčné. Žiaľ, ani po niekoľkých mesiacoch všetky moje tri sliepky nepochopili, že na ne treba šliapať a jesť len vtedy, keď je na tanieri kameň. Výrobca si však nevie pomôcť. :D

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Italy

kŕmidlo pre kurčatá

Nevyriešilo to môj problém

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Skvelý stroj, spracovanie potrebuje zlepšenie!

Toto je náš druhý stroj! Keďže s prvým sme už 2 roky veľmi spokojní, okrem tlmiča zatvárania bolo jasné, že ďalší bude rovnaký model!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Nápad produktu skvelý...s chybami

Objednali sme si škatuľku ako vzorku a na naše prekvapenie to naše sliepky veľmi dobre zobrali a veľmi rýchlo pochopili. Žiaľ, všimli sme si, že v krabici je na oboch stranách malá medzera cca 1,0-0,5 mm.Keď sme sa pýtali na zákazníckom centre, bolo nám povedané, že sme ju zle zložili. Tak som to znova kompletne rozobral, ale problém ostal. Ale keďže to tak dobre fungovalo, objednali sme ešte 3 kusy, teda spolu 4. Medzery sú tam tiež. Znova sme kontaktovali zákaznícky servis a bolo nám vyhlásené, že výrobok nedokážeme správne zostaviť. Takže máme niekoho iného, aby sa na to pozrel znova. Žiaľ, medzera nezmizla. Žiadna odpoveď zo zákazníckeho centra. Žiaľ, múka na znášanie prekĺzne cez medzery a robí z toho obrovský neporiadok. Škoda, za tie peniaze som čakal viac.

Odpoveď od

Dobrý deň, mrzí nás, že máte s tovarom problémy. Kontaktovali sme vás e-mailom, aby sme problém vyriešili. Nezabudnite odpovedať, aby sme zistili, či existuje riešenie.
Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty