Trustpilot
Výpredaj
(1) hodnotenie

Lopata na pizzu - Ø 33 cm - perforovaná - rukoväť: 60 cm - hliník (eloxovaný)

139,00 € 159,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10450040

|

Model: A-32F/60/U

Záruka najnižšej ceny

Posledné kusy

Poponáhľajte sa! Zostáva už len niekoľko kusov!

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
139,00 €
3+
5%
132,05 €
5+
10%
125,10 €
10+
15%
118,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • bezpečnosť – vďaka 60 cm dlhej rukoväti
  • odolnosť – vďaka vyváženému dizajnu a pevnému hliníku (eloxovaný)
  • hygiena – ľahko sa čistí vďaka hladkému povrchu 
  • jednoduchosť – veľmi tenká lopatka s Ø 33 cm sa dá pohodlne zasunúť pod pizzu 
  • profesionálnosť – perforácia zabraňuje hromadeniu vzduchu pod cestom, uľahčuje odstránenie prebytočnej múky z cesta; pizza sa menej lepí na lopatku
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Tvar
Okrúhly
Farba
Strieborná
Rozmer hlavy [cm]
Ø33
Perforované stránky
Áno
Dĺžka rukoväte
60 cm
Rozmery (D x Š x V)
96 x 33 x 2.5 cm
Hmotnosť
0.6 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
114.5 x 45.5 x 3.5 cm
Hmotnosť zásielky
0.9 kg

Popis produktu

Profesionálna lopata na pizzu pre reštaurácie, pizzérie, pekárne alebo vlastné výtvory

Lopata na pizzu od výrobcu Gi.Metal bola vyvinutá špeciálne pre používanie v stravovacích zariadeniach, ako sú veľké kuchyne, reštaurácie, pizzerie, rýchle občerstvenia a pekárne. Výborne sa však hodí aj na súkromné používanie pri grilovačkách alebo rodinných oslavách. 

Hodnotenia


5.0

Založené na 1 hodnotení

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Expondo Austria

Pizza šupka

Cesto dokonale kĺže

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Z akého materiálu je lopata vyrobená?

Doska lopaty je vyrobená z hliníka (eloxovaného).

Môžem lopatu používať aj na ťažké pizze?

Áno, vďaka robustnej konštrukcii s výstužou a tromi nitmi je to možné.

Na čo slúži dierovanie?

Perforácia zabraňuje hromadeniu vzduchu pod cestom, uľahčuje odstránenie prebytočnej múky z cesta a pizza sa menej lepí na lopatku.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty