Trustpilot
Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt
hillvert

Separačná rezačka - 39 cm - 130 W

549,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10090008

|

Model: HT-HOWSON-18SE

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
549,00 €
3+
5%
521,55 €
5+
10%
494,10 €
10+
15%
466,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • výkonný 130-wattový motor
  • nastaviteľná, 3-stupňová rýchlosť rotácie do1 500 ot/min
  • 3 ostré nože z ušľachtilej ocele
  • 6 otočných ramien s 3 x 3 rozhrňovačmi a 3 x 4 rozhrňovačmi
  • 2 odnímateľné sieťové vaky v dvoch rôznych veľkostiach
Príslušenstvo
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Farba
Strieborná
Napätie [V]
230
Výkon [W]
130
Pohonný mechanismus
Automatická
Priemer nádoby [mm]
390
Počet ramien s prstami
6 (3 x 3 rozhrňovače, 3 x 4 rozhrňovače)
Vzdialenosť medzi čepeľami a mriežkou nastaviteľná o [mm]
5-15
Vymeniteľné nože
Áno
Príslušenstvo vhodné do umývačky
Áno
Počet rovných nožov
3
Hlasitosť – výkon
68 dB
Rozmery (D x Š x V)
60.5 x 56 x 95 cm
Hmotnosť
14.95 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
52 x 49 x 42 cm
Hmotnosť zásielky
19.3 kg

Obsah balenia

  • Separačná rezačka HT-HOWSON-18SE
  • Otočné ramená s gumeným rozhrňovačom
  • Vak na listy
  • Vak na pupene
  • Montážne príslušenstvo
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Separačná rezačka - 39 cm - 130 W

Pri práci v záhrade alebo obrábaní zelených plôch, či už ako domáci majster alebo profesionál, potrebujete prvotriedne náradie určené na dosiahnutie optimálnych výsledkov. Ak potrebujete oddeliť kvety od stoniek, alebo vyrábate esenciálne oleje či rastlinné potpourri, nemali by ste nechať separačnú rezačku HT-HOWSON-18SE od výrobcu Hillvert bez povšimnutia. Využijete ju však aj pri sekaní lístia a malých vetvičiek.
So 130-wattovým elektromotorom je rezačka rastlín ideálna na efektívne sekanie, trimovanie, orezávanie a spracovanie rastlín v krátkom čase. Jej vysoký výkon umožňuje tiež spracovanie veľkých množstiev. Pri dosahovaní skvelých výsledkov ju podporuje otvor nádoby s priemerom 39 centimetrov (16 palcov). Motor je tiež mimoriadne spoľahlivý a nevyžaduje si takmer žiadnu údržbu.
Pri rezaní máte na výber medzi tromi rýchlosťami otáčok od 1 000 do 1 500 ot/min, ktoré ľahko nastavíte na otočnom regulátore. Týmto spôsobom vždy prispôsobíte potrebnú rýchlosť svojim individuálnym požiadavkám. Napríklad úroveň 1 je vhodná pri práci s krehkými kvetmi, stupeň 3 pri 1 500 ot/min využijete pri sekaní vetvičiek.
Šesť rotačných ramien s 21 rozhrňovačmi s antiadhéznym povrchom umožňujú efektívne spracovanie všetkých častí rastlín. Tri ramená so štyrmi rozhrňovačmi a tri ramená s tromi rozhrňovačmi zabezpečujú, aby sa všetok rastlinný materiál dostal cez mriežku do nádoby. Mriežka má nepriľnavý povrch, čím sa zabráni nežiadúcemu poškodeniu rastlín pri spracovávaní.
Vonkajší plášť separačnej rezačky je vyrobený z vysokokvalitnej ušľachtilej ocele, a preto je ideálna na spracovanie rastlín. Materiál tiež vyniká svojou vysokou odolnosťou. Veko slúži na to, aby sa zo zariadenia počas spracovania nevymršťovali žiadne časti rastlín.
Na zachytávanie spracovaného rastlinného materiálu je zariadenie vybavené dvomi vyberateľnými vakmi v rôznych veľkostiach, ktoré sú vyrobené so sieťoviny s jemnými okami. Môžete ich pevne upevniť na zariadení, vďaka čomu nespadnú listy ani plody na podlahu. Po práci vaky jednoducho a rýchlo vyčistíte a uskladníte.
Separačná rezačka spoľahlivo stojí na štyroch nožičkách, ktorých konce sú chránené gumou. O bezpečnosť pri práci sa starajú vysoké vonkajšie steny. Rotujúce nože sú bezpečne oddelené mriežkou. Zapínač/vypínač je dobre viditeľný, čím sa predíde jeho náhodnému stlačeniu.
Vďaka trom rovným nožom rotora z ušľachtilej ocele je rezačka rastlín spoľahlivým pomocníkom pri všetkých prácach ako jemné sekanie rastlín, robenie čistého rezu bez poškodenia rastlinných častí, čisté oddeľovanie kvetov od stoniek či vetvičiek. Ideálne výsledky rezania dosiahnete nastavením výšky čepelí v rozsahu od 5 do 15 mm. Materiál čepelí je nenáročný na údržbu a dobre sa čistí aj v umývačke riadu.

Hodnotenia


Triediť podľa :
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty