Trustpilot
Počet hodnotení: (6)
hillvert

Separačná rezačka - ručná - Ø 43,5 cm

209,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10090001

|

Model: HT-HOWSON-16S

Posledné kusy

Poponáhľajte sa! Zostáva už len niekoľko kusov!

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
209,00 €
3+
5%
198,55 €
5+
10%
188,10 €
10+
15%
177,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • veľký výber nožov 2 rovné nože vrátane 4 strunových nožov
  • nože s dlhou z ušľachtilej ocele, a dlhou životnosťou
  • druh pohonu: ručná
  • priehľadné veko umožňuje veľmi dobrú kontrolu pri práci
  • kľučku je možné ľahko upevniť a zároveň je odnímateľná
Príslušenstvo
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Guma
Plast
Oceľ
Farba
Strieborná
Pohonný mechanismus
Manuálny
Priemer nádoby [mm]
435
Počet ramien s prstami
8
Vymeniteľné nože
Áno
Príslušenstvo vhodné do umývačky
Áno
Počet nožov
5
Počet rovných nožov
3
Rozmery (D x Š x V)
43 x 43 x 43 cm
Hmotnosť
4.95 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
43 x 43 x 28 cm
Hmotnosť zásielky
6 kg

Obsah balenia

  • nádoba
  • sito
  • 6 nožov (2 rovné, 4 strunových)
  • veko vrátane posuvných prstov
  • kľučka
  • návod na použitie

Popis produktu

Separačná rezačka - ručná - 43,5 cm

Pre ľahké a časovo úsporné orezávanie a oddeľovanie častí rastlín ponúka separačná rezačka HT-HOWSON-165 od Hillvert to najlepšie riešenie. Oddelenie listov alebo kvetov a rozdrvenie vetvičiek či stoniek mnohých rastlín je veľmi jednoduché. Pokiaľ sa rozhodnete vyrábať napríklad esenciálne oleje, aromaterapeutické oleje alebo potpourry a vonné vrecká zo suchých kvetov na domáce použitie, odporúčame tento model.
Separačná rezačka je vybavená dvoma rôznymi typmi nožov z vysoko kvalitnej ušľachtilej ocele. V závislosti od toho, ktoré rastliny chcete spracovať, môžete použiť 2 rovné, obojstranné nože alebo 4 strunových nožov. Funkcia separačnej rezačky je veľmi jednoduchá: rastliny s čerstvými kvetmi alebo púčikmi položíte na mriežku, ktorú možno aj vybrať. Pod mriežku sa pripevnia príslušné nože. Zariadenie sa uzavrie vekom a rotačný pohyb nožov oddelí listy a púčiky od stoniek rastliny.
Separačná rezačka je ručne poháňaná kľukou, ktorá je umiestnená na veku zariadenia. Jediné, čo musíte robiť, je točiť kľukou rýchlosťou, ktorá vám vyhovuje. Ručný pohon ponúka nezávislosť na zdroji elektrickej energie, čo vám poskytne širšie možnosti použitia a nakoniec vám ušetrí aj peniaze. Pre vaše okolité prostredie je ručný tichý pohon bez zvuku motora oveľa príjemnejší.
Priehľadné veko vám umožňuje sledovať proces separácie a presne odhadnúť, kedy sa dosiahne optimálny stav orezania stoniek. Veko je vyrobené z plastu, má veľmi nízku hmotnosť, ľahko sa čistí a má dlhú životnosť.
Pod vekom v hornej časti zariadenia je osem ramien s pružnými otočnými prstami, ktoré jemne posúvajú stonky s listami alebo púčikmi cez sito k ostrým otáčajúcim sa nerezovým nožom pod ním. Takto sú časti rastlín od seba jemne odrezané, bez poškodenia alebo rozdrvenia. Sito je opatrené gumovým tesnením, ktoré dodáva nádobe s priemerom 43,5 cm (16 palcov) dodatočnú stabilitu počas práce so separačnou rezačkou.
Separačná rezačka je veľmi stabilná, odolná a ľahko sa ovláda. Vďaka nízkej hmotnosti ju môžete ľahko prepravovať. To je obzvlášť výhodou, ak ju chcete používať v domácnosti. Všetky diely sú odnímateľné, ľahko sa čistia a sú vhodné aj do umývačky.

Hodnotenia


4.7

Založené na 6 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo France

Dobré, šetrí veľa času

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

Solídny produkt, špičkový servis!

V prvom rade som produkt kúpil ako darček, takže nemôžem napísať recenziu na používaný vyžínač.Vyžínač bude zaslaný v originálnom balení, obyčajná škatuľka s označením "Hillvert Clear Top Bowl Trimmer". V tejto krabici je však dobre chránený, aby nedošlo k poškodeniu pri doručení. Každý diel v krabici je špeciálne zabalený vo fólii, čo je potrebné, pretože zastrihávač je dodávaný "v demonte". Inými slovami, záchytná miska je umiestnená nad priehľadným vekom.V balení je celkom 8 dielov: - Záchytná miska - Veko s mechanikou - Mriežka s reznou hranou - Otočná rukoväť - Náhradná čepeľ - tri drôtené rezné hrany Produkt sa zdá byť pevný a čisto spracovaný Nenašiel som žiadne chyby.Služba Expondo je veľkým plusom. Keďže zastrihávač bol na webovej stránke ponúkaný lacnejšie, kontaktoval som Expondo s otázkou, či je možné cenový rozdiel vrátiť. Prebehlo to bez problémov, bol som však informovaný, že ide o výnimočný prípad. Z tohto dôvodu každému kupujúcemu radím, aby sa pozrel, či náhodou neušetrí pár eur a rýchlo sa pozrie na stránku. Poštovné je tam tiež zadarmo, celkovo ide o solídny produkt a predajcu, ktorý rozhodne boduje rýchlym a priateľským kontaktom.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

Dobrý pomocník pri zbere

Dobrý pomocník pri zbere!! Mám z toho radosť!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Amazon Germany

Dobré spracovanie

Rýchle dodanie a stroj robí svoju prácu ako sľúbil. Môžem odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

funguje veľmi dobre

Zatiaľ testovaný len krátko, ale funguje veľmi dobre. Bohužiaľ existuje menej čepelí, ako je opísané. Iba 2 nože a 3 drôtené čepele a podložka je trochu hrubá, ale s tenšou čepeľou je bližšie k mriežke.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Amazon Germany

zuverz

Dobrá kvalita

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty