Trustpilot
Počet hodnotení: (16)

Záhradný vozík - 550 kg - sklápací - 150 l

269,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10090175

|

Model: HT-Q.BASS-550

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne utorok 7. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
269,00 €
269,00 €
0%
766,65 €
255,55 €
5%
1 210,50 €
242,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • zaťažiteľnosť – sklápací záhradný vozík s veľkou kapacitou 150 l/550 kg
  • jednoduché použitie – pohodlné nakladanie a vykladanie vrátane funkcie sklápania
  • obratnosť – vďaka extra veľkým pneumatikám s priemerom 25 cm je vozík vhodný na použitie v akomkoľvek teréne
  • ergonómia – polstrovaná rukoväť zaisťuje pohodlie aj pri dlhodobom používaní
  • robustnosť – konštrukcia s rámom s dvojitou nápravou a vysokozáťažové kolieska
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.8

Založené na 16 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Expondo Italy

je otázka týkajúca sa toho, že článok nenašiel, kde je možné klásť otázky

Má vozík uvedený v predmete po odstránení rukoväte na ručné ťahanie príslušenstvo pre záhradné traktory?

Odpoveď od

Toto je dobrá otázka. Kontaktujte nás na 06 97 63 24 04 alebo napíšte na [email protected]. Pomôžeme vám nájsť odpoveď.
Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon Germany

dobrý vozík

vhodný na záhradný traktor

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo France

Perfektné

Naozaj nie som sklamaný z môjho nákupu. Super kapacita, ktorá uľahčuje premiestňovanie vybavenia po záhrade (vrták, lopata, krompáč, vrece zeminy, umývadlo atď.). Okrem toho som postavil 3 svetlé bočnice obloženia, aby som zdvihol karosériu o 70 cm. Len šťastie 🥹. Chýba už len motor na hodnotenia 🤪

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Slovakia

Skvelá hodnota za peniaze

Vozík som kupoval za záhradný traktor ale aj na ručné používanie a na oba účely je skvelý.Konštrukcia je pevná a zloženie bolo jednoduché.Vozík je ľahko ovládateľný a stabilný.Výsuvná rukoväť má pomerne veľkú vôľu ale pripojenie za traktor je pevnejšie ako u podobného vozíka G21 GA 120.Skvelá hodnota za peniaze, lepší vozík som nenašiel.

minulý rok Publikované na ManoMano France

Pre veľkú záhradu sú rozmery tohto vozíka ideálne. Konštrukcia pôsobí robustne a ovládateľnosť je výborná. Veľmi praktický je systém sklápania kontajnera. Spokojný s mojím nákupom.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 mesiacmi Publikované na Expondo United Kingdom

Brilantný produkt

Objednaný tento vozík si nebol istý, čo očakávať správna ťažká kvalita vyhotovenia ľahko sa presúva ľahko vysype veci dobrý produkt

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Germany

Super stabilná časť, odporúčanie!

Nekúpené u nás, ale objednané priamo u predajcu Oproti väčšine iných zariadení, ktoré sa takto predávajú, existujú tri vážne rozdiely: a. spodná stavba; Nenachádzajú sa tu žiadne tenké uholníky a podobne, všetko je z pevného štvorcového profilu.b. funkcia naklonenia; Tu „podvozok“ zostáva na svojom mieste a neskracuje rázvor ako pri mnohých iných modeloch. To znamená, že stabilita nie je ovplyvnená.c. Oj má možnosť spojenia, rukoväť sa dá zapustiť dovnútra a zostane tak „na palube“. Veľmi elegantné riešenie!Vaňa je navyše mimoriadne stabilná (hrubý materiál, podobný kvalitnému stavebnému vedru).Veľmi dobre manévrovateľná, s hladkým chodom a mimoriadne stabilná. (Ani tri deti, ktoré sa na nej šantili, ju neprevrátili). Montáž bola v prvom kroku trochu nešikovná so zostavou vane; najlepšie s dvoma ľuďmi. Potom je kompletne zmontovaný za cca 20 minút. Hrubé a pevné skrutky, niet čo vytknúť. Jediná nevýhoda: Pozor na ložisko oja! Ale to je veľká vec ;-) Určite odporúčam, skvelý kúsok!

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Denmark

Super robustný a dobrý

Pekný robustný a výkonný vozík

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo France

Dobrý vozík

Záhradný vozík Hillvert HT-Q.BASS-550 sa veľmi podobá na veľmi uznávaný 1200 lb Gorilla Carts GOR6PS. Na rozdiel od toho, čo je uvedené v popise, kolesá nemajú 250 mm, ale 13 palcov (330 mm). Zaťaženie uvedené na pneumatikách je 300 lb na koleso, 1200 lb na celok alebo 544 kg, teda údaj 550 kg. Inflácia nesmie presiahnuť 2,07 baru. Montáž je bezproblémová, skrutky (zaisťovacie skrutky, podložky) sú vo vyhovujúcej kvalite. Pri vybaľovaní je cítiť silný zápach gumy, ktorý pretrváva niekoľko dní. Tento vozík ťahaný traktorom som použil na presun niečo viac ako 4 šnúr vlhkého dreva na sto metrov, po svahovitom a citeľne hrboľatom teréne cca 60-70 jázd. K výbornej stabilite montáže prispieva 70 cm šírka montáže ako aj približná hmotnosť 31 kg. Manévrovateľnosť vozíka pri pohybe vpred je úžasná, ale pri spätnom chode je takmer nemožná, vozík okamžite prejde do krabieho režimu. Naklonenie plastovej krabice dobrej hrúbky nerobí problém. Skladovanie vyžaduje 70 cm na šírku, 112 cm na dĺžku v normálnej polohe alebo 0,80 m pri naklonení vozíka dozadu na korbe. Na záver, som s produktom veľmi spokojný, čo sa časom potvrdí. Nie je možné porovnávať s výrobkami za 100 eur.

Odpoveď od

Ďakujem za vaše pozitívne a povzbudivé slová. Tešíme sa, že vám pomôžeme konať a dosiahnuť vaše ciele. Prajem pekný deň!
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Austria

Podľa očakávania

Kúpený nedávno, ešte som s ním nerobil, robí veľmi dobrý dojem. Pôsobí veľmi robustne, vaňa je kvalitná a stabilná, hrubé steny. Podvozok je veľmi stabilný, s 2 deťmi vo vnútri zostáva stabilný v úzkych zákrutách, vyklápanie funguje perfektne. Rukoväť sedí pohodlne v ruke a nevrže toľko, ako je tomu u menších modelov. Ide však o naozaj veľký kus, ktorý si vyžaduje priestor. Už sa teším na prvé záhradné práce. Aj bez skutočnej práce môžem auto odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty