Trustpilot
Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt
MSW

Bodová zváracia pištoľ - 86 častí

65,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10061545

|

Model: MSW-DA-17

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
65,00 €
3+
5%
61,75 €
5+
10%
58,50 €
10+
15%
55,25 €
Kľúčové vlastnosti
  • power - výkonná bodová zváracia pištoľ pre karosárov
  • Účinnosť - na odstraňovanie preliačenín a preliačenín
  • Rozsiahla súprava - početné príslušenstvo, ako sú kladivá, háky alebo nastavovacie hviezdy na rôzne deformácie karosérie
  • úspora nákladov - jednoduchý, mobilný a možno ho používať priamo s pozorovacím prístrojom (nie je súčasťou dodávky)
  • vysoká kvalita - jednotlivé diely sú vyrobené z materiálov ako plast (PA), meď, oceľ, zinok
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Napätie [V]
-
Rozmery (D x Š x V)
38 x 8 x 8 cm
Hmotnosť
2 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
44 x 23 x 12 cm
Hmotnosť zásielky
4.3 kg

Obsah balenia

  • Bodová zváracia pištoľ {{názov_modelu}} 3 spínače Posuvné kladivo Viacčepeľové kladivo Zváracia hlava Grafitový držiak tyčíŤahacie hákyKrúhly Hlava 10 zváracích drôtov z plechu 50 zváracích očiek 10 hviezdičiekDržiak na vyťahovanie strmeňa 5 uhlíkových tyčíNávod na použitie

Popis produktu

Bodová zváracia pištoľ pre bodové zváračky s množstvom príslušenstva

Nikto nechce mať na karosérii preliačiny, ale ak sa tak stane, bodová zváracia pištoľ MSW-DA-17 od spoločnosti MSW ich spolu s bodovým zváračom (nie je súčasťou dodávky) rýchlo opraví. Aby ste mohli sami a bez zbytočnej námahy opraviť komplikované poškodenia vonkajšej karosérie, pištoľ sa dodáva s rozsiahlym príslušenstvom. Preto je nepostrádateľným pomocníkom v autoservisoch alebo autolakovniach, kde sa používa na vyrovnávanie preliačin a nerovností na karosérii.

Účinne odstráňte preliačiny na karosérii pomocou súpravy na opravu karosérie

Činnosť bodového zváracieho stroja je založená na bodovom zváraní. Pomocou bodovej zváracej pištole môžete zvárať kotúče alebo vlnitý drôt presne podľa krivky plechu, aby ste potom mohli poškodené miesto opraviť rýchlym spätným kladivom. Keďže môžete pracovať priamo na karosérii bez toho, aby ste ju museli najprv demontovať, táto metóda sa ukazuje ako mimoriadne účinná.
Pomocou rôznych rukovätí a zodpovedajúcich funkcií môžete zvárať hviezdice, oválne podložky a vlnitý drôt a potom účinne vyťahovať preliačiny pomocou zarovnávacieho klepeta alebo háku. Vďaka rôznym nástrojom v súprave na vyrovnávanie karosérie budete pri opravách karosérie mimoriadne flexibilní a okamžite dosiahnete najlepšie výsledky. Ergonomicky tvarovaná bodová zváracia pištoľ sa pohodlne drží v ruke a poskytuje maximálny pracovný komfort.
Všetky jednotlivé diely súpravy sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré spĺňajú požiadavky na bodové zváranie, ale zároveň sú neuveriteľne pevné a odolné, čo je dôležité najmä pri vyrovnávaní preliačenín a preliačenín. Bodová zváracia pištoľ je vybavená aj tromi ďalšími ťahovými spínačmi.

Hodnotenia


Triediť podľa :
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty