Trustpilot
Počet hodnotení: (2)
MSW

Herná pretekárska sedačka - oceľový rám - sklopná

119,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10062560

|

Model: MSW-SIM-F-01

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
119,00 €
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • Skladací - rozložte pretekársky simulátor a sedadlo a držiaky sú na svojom mieste
  • Univerzálny - vďaka predvŕtaným montážnym bodom je rám pretekárskej sedačky vhodný na hranie s väčšinou volantov, pedálov a preraďovačov od obľúbených firiem ako Logitech, Fanatec, Thrustmaster a ďalšie
  • Nastaviteľné - pomocou podrúčok si môžete nastaviť operadlo a držiak na riadidlá sedadla simulátora podľa svojich predstáv
  • stabilný - vďaka robustnej konštrukcii z práškovo lakovanej ocele a bezpečnostnej tyči budete vždy pevne sedieť v pretekárskom sedadle
  • Kompaktné - flexibilné hráčske sedadlo môžete zložiť, aby ste ušetrili miesto a ľahko ho uložiť až do ďalšej hry
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
ABS plast
PP plast
PA plast
Práškovo lakovaná oceľ
Farba
Čierna
Červená
Prevádzka na batérie
Nie
Rozmery (D x Š x V)
134 x 55 x 113 cm
Hmotnosť
10.61 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
85.5 x 60.5 x 23 cm
Hmotnosť zásielky
12.98 kg

Obsah balenia

  • Herná pretekárska sedačka MSW-SIM-F-01
  • Popruhy na nosenie (2 x 50 cm + 10 cm)

Popis produktu

Pretekárske sedadlo Gaming je vaša pole position

Posuňte svoje hranie na novú úroveň a pohodlne sa usaďte do pretekárskeho sedadla od MSW. Rám môžete zostaviť v niekoľkých krokoch a individuálne nastaviť. Elastické sedadlo vás pohodlne podopiera aj pri dlhších sedeniach. A na oceľovom ráme sú volant a pedále vždy v optimálnej polohe.

Jednoducho rozložené! Sedadlo pretekárskeho simulátora od MSW

Sedadlo pretekárskeho simulátora jednoducho umiestnite tam, kde ho potrebujete. Rozložíte ho už za pár minút a nastavíte si operadlo aj volant podľa seba. Pred vstupom do pretekárskeho simulátora jednoducho otvorte tyč nad sedadlom. V pretekárskej polohe zatvorte držiak a zaistite ho iba jedným pohybom ruky. To znamená, že sedadlo hráča má vždy najvyššiu stabilitu, a to aj počas intenzívnych herných fáz. Hral dosť? Skladaciu pretekársku sedačku môžete zložiť tak rýchlo, ako ste ju postavili, a odložiť, aby ste ušetrili miesto do ďalšej hry.

Pevný oceľový rám hráčskeho sedadla je dodávaný s predvŕtanými upevňovacími bodmi pre volant, pedále a radiacu páku (nie sú súčasťou dodávky). Pomocou lakťových opierok si optimálne nastavíte operadlo a volant. Dosiahli ste optimálnu pozíciu? Potom posuňte svoju hru na predtým neznámu úroveň!

Hodnotenia


4.5

Založené na 2 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 6 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

pôsobivé!

Dlho som hľadal skladacie sedadlo na preteky na SIM karte. Kúpil som si to od MSW a po nastavení som bol ohromený tým, aký je pohodlný. Takmer každý deň jazdím veľa hodín a vďaka opierkam na lakťových opierkach to považujem za mimoriadne pohodlné a ľahšie dosahujem dobré časy na kolo! Keďže je skladací, môžem ho uložiť a nezaneprázdniť moju obývačku. Super odporúčané!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Spain

Dobrá hodnota za peniaze

Vyskúšal som actifit playseat challenge a toto je kópia tohto modelu. Úplne odporúčame, ak nemáme možnosť pevného sedadla a potrebujeme ho zložiť.

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty