Trustpilot
Počet hodnotení: (17)

Hobľovačka so zrovnávačkou - 2 v 1 - 1500 W - počet čepelí: 2 - šírka 252 mm

429,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10062509

|

Model: MSW-WOBD-1500L

Cena zahŕňa 20 % DPH.
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
429,00 €
429,00 €
0%
1 222,65 €
407,55 €
5%
1 930,50 €
386,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • multifunkčné zariadenie – 2 stroje v jednom pre efektívne hrúbkovanie a hobľovanie
  • kompaktnosť – ľahká, priestorovo úsporná hobľovačka pre malé podniky a domácich majstrov
  • nastaviteľnosť – priechodná výška hrúbkovačky {{Height_adjustment}} mm a odvod triesok nastaviteľný do 2 mm
  • veľkosť – zrovnávačka so stolom 920 x 263 mm a odvod triesok do 2,5 mm
  • výkon – 1500 W sa postará o otáčanie2 hobľovacích nožov rýchlosťou až 9000 ot/min
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


5.0

Založené na 17 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Skvelá kvalita

Skvelá kvalita, presné hobľovanie, jemný rozbeh, celkom tichý, pôsobí veľmi solídne a je to cítiť aj na váhe prístroja, spúšťacie a zdvíhacie mechanizmy fungujú veľmi efektívne a hladko. Pokiaľ ide o používanie, považujem to za jednoduché a funkčné. Čo sa týka vrchnej časti, je dobre vyrovnaná a v prípade potreby sa dá ľahko upraviť, je jednoduchá, vyrobená z hliníka a veľmi pevná. Hrúbkovač dokonale odoberie celú dĺžku dosky a veľmi rovnomerne ju odoberie z celej plochy. Inštalácia odsávača triesok je v poriadku, nič nevypadáva. Určite to predčilo moje očakávania.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Solídny stroj, odporúčam

Všetko je v poriadku

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Presne to, čo potrebujem

Prístroj nie je najlacnejší, predtým som mal hrúbkovač od DW, ktorý bol naozaj kvalitný. Ale nadišiel čas. MSW je 1000 PLN od DW - a tento rozdiel v cene a názoroch ma nakoniec prinútil kúpiť. Zatiaľ môžem povedať, že vo viacerých prípadoch fungoval oveľa lepšie ako môj predchádzajúci DW a je presne tým zariadením, ktoré potrebujem. Len dúfam, že MSW bude rovnako odolný ako DW (na ktorom som pracoval cca 5 rokov - pri veľkom zaťažení), robí veľmi dobrý dojem a je solídne spracovaný. Takže si myslím, že by to malo vydržať dlho.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Veľmi dobrý stroj!

Cena/výkon je top. Veľmi spokojný...

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Super!

Zariadenie odporúčam zakúpiť, kupované spolu s frézkou. Oba ma prekvapili veľmi dobrou kvalitou a perfektným strihom. Spokojný s nákupom! Odporúčame.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Italy

MSW - HOBLOVKA Hrana a hrúbka

Skutočne vynikajúci produkt, stroj je robustný, presný a má vynikajúcu kvalitu. Pracovná plocha je dobre kalibrovaná a veľmi dobré je aj opracovanie hrubých kusov.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Sweden

Cenovo dostupný a solídny kombinovaný stroj.

Stroj bol dodaný dobre zabalený s lisovaným polystyrénom a pevným kartónom a bez poškodenia. Stroj je dobre postavený s pevným rámom, celý hobľovací stôl je vyrobený z tlakovo liateho hliníka a je extrémne pevný a meria 915 mm x 260 mm. Skrutky nastavenia výšky pre rovný hobľovací stôl aj hobľovací stôl sú dobre nastavené a nevykazujú žiadnu vôľu v nastaveniach. Dlhý lomený bočný doraz s rozmermi 635 mm x 130 mm a kryt frézy sú vyrobené z hliníka. Stroj pôsobí solídnym dojmom kvality a precíznosti. Tento stroj odporúčam všetkým hobby tesárom a profesionálnym užívateľom, ktorí potrebujú stabilný a cenovo dostupný stroj, ktorý sa dá ľahko vziať so sebou na rôzne práce. Môžem odporučiť aj mobilný odsávač triesok, ktorý som kúpil pre Richt a hoblík, s modelovým číslom: MSW-DUCO-E50 L, prenosný odsávač triesok s nádobou zo silného oceľového plechu a s 2 metrov dlhou sacou hadicou s priemerom 100 mm. Hadicu je možné skladovať v nádobe, keď sa nepoužíva.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Prvé pokusy, super

Kúpené pred pár dňami - prvé testy vykonané na borovicových doskách. Veľmi dobre lieta. Projekt mám naplánovaný a pripravený na dokončenie, takže konečné stanovisko dám, keď bude hotový. Ale po prvých testoch vidím, že je to slušné zariadenie. Prvýkrát, keď som skúsil použiť hrúbku, na koncoch sa mierne zarezal - ale nakoniec, po niekoľkých ďalších doskách, sa ukázalo, že je to vec praxe a nie problém so samotným zariadením. Jediným menším mínusom je jednoduchosť použitia - pre začiatočníka nie je také ľahké spracovať materiál ako pri videách. Ale toto je tiež môj prvý projekt, takže tento by bol pravdepodobne rovnaký s akýmkoľvek iným zariadením.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Úplné odporúčanie!

Aké sú prvé dojmy po niekoľkých týždňoch používania? Môžem povedať, že cena v pomere ku kvalite je fantastická - je to najlepšie spracované zariadenie, s ktorým som mal možnosť pracovať. Stroj má pevné a rovnomerné hliníkové vrchy. Plot v hoblíku je absolútne na najvyššej úrovni ako vo výrobkoch z najvyššej cenovej kategórie. Veľmi pevná, vysoká, nastaviteľná pozdĺžne a pod uhlom - funguje skvele, plot je tuhý - čo zlepšuje presnosť. Navyše nič nevibruje ani sa netrasie a dobre spočíva na stole. Aj samotné spracovanie pôsobí dojmom produktu, ktorý vydrží dlhé roky. Nákup určite odporúčam, som veľmi spokojná.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Hungary

5 hviezdičiek

Prišlo rýchlo, funguje perfektne! Najlepšia hodnota za peniaze!

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty