Trustpilot
Počet hodnotení: (3)
MSW

Menič napätia - čistá sínusoida - 1 000 W

95,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10060767

|

Model: MSW-CPI-1000PS

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
95,00 €
3+
5%
90,25 €
5+
10%
85,50 €
10+
15%
80,75 €
Kľúčové vlastnosti
  • 100% dokonale čistá sínusoida
  • vysoká účinnosť s výkonom až 1 000 W
  • rýchle nabíjanie rôznych elektrických prístrojov
  • spĺňa vysoké bezpečnostné normy
  • vrátane adaptéra pre cigaretový zapaľovač v aute
  • kompaktný dizajn pre mobilné použitie
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Účinnosť (pri menovitom prúde) [%]
85
Maximálny výkon [W]
2000
Tvar výstupného napätia
Čistá sínusoida
Vstupné napätie [V]
DC12
Okolitá teplota [°C]
0 – 65
Trieda ochrany IEC
II
Spektrum výstupného napätia [V] a frekvencia [Hz]
AC: 230/50
Rozmery (D x Š x V)
37 x 15 x 7.5 cm
Hmotnosť
2.46 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
44 x 22.5 x 14 cm
Hmotnosť zásielky
2.89 kg

Obsah balenia

  • Menič napätia MSW-CPI-1000PS
  • Kábel k autobatérii so svorkami
  • Návod na použitie

Popis produktu

Menič napätí - čistá sínusoida - 1 000 W

Menič napätia MSW-CPI-1000PS výrobca MSW ponúka moderné riešenie pre výrobu striedavého prúdu zo zdroja jednosmerného prúdu, ako je napríklad autobatérie alebo solárne batérie. Výstupné napätie má tvar čistej sínusoidy. Týmto striedavým elektrickým prúdom môžete napájať najrôznejšie, ale predovšetkým veľké elektrospotrebiče. Je ideálnym zdrojom napájania najmä na mobilné použitie.
Kúpou tohto meniča napätia získate prístroj so 100% čistou sínusoidou, ktorý zodpovedajúcim spôsobom prevádza jednosmerný prúd na striedavý prúd. Mnoho moderných prístrojov, ako sú napríklad notebooky, tablety a chytré telefóny, ale aj citlivé meracie prístroje, je odkázaných na čistú sínusoidu, pokiaľ majú správne fungovať.
Vysoká účinnosť cez 85% tohto striedača umožňuje pripojiť rôzne elektronické zariadenia a napájať ich výkonom až 1 000 wattov. Môžete pripojiť nielen domáce spotrebiče a zábavnú elektroniku, ale aj napríklad rôzne elektronáradie a meracie prístroje. Menič napätia teda ponúka univerzálne riešenie na napájanie najrôznejších elektrických spotrebičov.
Vďaka zabudovanému USB portu s 5 voltami a 2,4 ampéry prebieha nabíjanie elektrických zariadení zapojených do tohto striedača rýchlo a jednoducho. Pomocou USB môžete nabíjať predovšetkým moderné pracovné a voľnočasové prístroje ako napr. digitálne fotoaparáty a chytré telefóny. Vďaka tomu ponúka tento mobilný prúdový transformátor vždy rýchle a bezproblémové napájanie.
Tento menič napätia spĺňa vysoké bezpečnostné normy a má množstvo ochranných systémov. Rôzne poistky účinne bránia prehriatiu, prepätiu a podpätiu, skratom na výstupe i preťažení. Automatický chladiaci ventilátor s teplotne riadenou reguláciou udržuje optimálnu prevádzkovú teplotu meniča počas jeho používania. Pripojené zariadenia sú tak chránené pred nechceným poškodením, a užívateľ pred úrazmi.
Pre priame pripojenie k autobatérii je súčasťou sady aj kábel k autobatérii so svorkami. Ako mobilný napájací zdroj striedavého prúdu tak menič napätia ponúka dve flexibilné riešenia v jednom.
Vďaka zabudovaným LED ukazovateľom môžete vždy pohľadom skontrolovať aktuálny stav meniča. Svietiaci ukazovateľ vstupu značí správne pripojenie k zdroju napájania. Keď je aktívny ukazovateľ výstupu, znamená to, že je k meniču správne pripojený elektrický prístroj. Ukazovateľ chyby svieti, ak došlo k poruche či poruche. Tento striedač bol navrhnutý v súlade so všetkými bezpečnostnými opatreniami triedy ochrany II. Disponuje dvojitou izoláciou, a má teda dvojakú ochranu pred poškodením a úrazmi elektrickým prúdom.
Menič napätia vyniká svojimi kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou. To je výhodou predovšetkým na dovolenke, služobnej ceste alebo v kempe, kde ho môžete ľahko uskladniť v batožine, nezaberie príliš veľa miesta a môžete ho a ľahko prepravovať. Pomocou meniča napätia tak môžete mať mobilný napájací zdroj kdekoľvek.

Hodnotenia


5.0

Založené na 3 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý mesiac Publikované na Expondo Sweden

Kanon

Spĺňa všetky moje požiadavky.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Sweden

Rezerva energie pre prípad výpadku prúdu

Dobrý menič napätia, ktorý pokrýva moje potreby

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Expondo Finland

Invertor za rozumnú cenu

Veľmi dobré zariadenie! Dobré, hrubé prepojovacie káble so slučkovými konektormi, čo bola pre moje potreby lepšia voľba ako ten svorkový konektor. Laptop dock pripojeny + nabijacky, ako aj elektromer Sonoff, a ziadne rusenie, co prichadza s lacnym meničom so štvorcovými vlnami. Som spokojný a vrelo odporúčam.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Čím sa vyznačuje výstupní strídavý prúd?

Tvar výstupného napätia je čistá sínusová krivka, ktorá je taktiež vhodná pre citlivé prístroje.

Som vlastníkom firmy poskytující mobilní servisní služby. Môžem tento menič používa… na své elektróníradí?

Áno, s týmto striedačom môžete napájať akýkoľvek nástroj so správnym príkonom. V našej ponuke máme rôzne modely s výkonom v rozsahu od 300 do 1 500 wattov.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty