Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (4)

Prenosná elektráreň 1,5 kWh - až 3 kW -100 – 240 V - s meničom

1 079,00 € 1 249,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10062325

|

Model: MSW-POWER 1500 MAX

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne streda 8. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
1 079,00 €
1 079,00 €
0%
3 075,15 €
1 025,05 €
5%
4 855,50 €
971,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • ausdauernd – hohe Kapazität von 1,5 kWh
  • výkon – s nepretržitým výkonom 1500 W a maximálnym výkonom 3000 W
  • Všestranné - 4 USB porty, USB port (TYP C do 100 W), zapaľovač cigariet a dve 230 V zásuvky
  • jednoduché – so vstupným napätím v rozsahu100 – 240 V možno nabíjať zo siete alebo cez solárny panel (200 W) (6 hodín)
  • dlhá životnosť – bezúdržbová, bezpečná a ekologická lítium-železofosfátová batéria
  • spoľahlivosť – LCD displej poskytuje informácie o aktuálnom stave nabitia a všetkých relevantných parametroch
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


5.0

Založené na 4 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

odporúčam

Úprimne odporúčam. Kúpil som ho v zostave s 200W solárnym panelom od expondo od rovnakého výrobcu. Pôvodne som si myslel, že sa to bude musieť nabíjať zo siete a že nabíjanie z panelu je len marketing. Ale ako sa ukázalo, 30V MPPT nabíjací panel nabije stanicu za cca 5-6 hodín za slnečného dňa (z prázdnej batérie). Čo je absolútne neočakávaný výsledok. Predtým sme používali malý benzínový generátor v dome pri jazere na svetlá a menšie spotrebiče. Teraz sa ukazuje, že máme tichú, ekologickú alternatívu. Samozrejme, občas sa stane, že si ho doma nabijeme zo siete a vezmeme so sebou, no stále je to oveľa lepšie riešenie, ako tankovať do kanistra. Výhodou je, že na rozdiel od generátora ho môžete jednoducho zapnúť, počas dňa súčasne nabíjať a používať. A nemusíte reštartovať zakaždým, keď potrebujete energiu, napríklad na televízor, svetlo ventilátora atď. Vrelo odporúčam 5+

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Silná stanica

Nabíjacia stanica, ktorá sa oplatí kúpiť. Dôležitým bodom, ktorý výrobca nespomenul, je ochrana proti nadmernému vybitiu, takže reálna kapacita je 90% deklarovanej hodnoty. Táto funkcia zabraňuje poškodeniu batérie a jej hlbokému vybitiu. Druhou zaujímavou funkciou, o ktorej sa výrobca nezmieňuje, je zabudovaný menič – vďaka ktorému môžete zariadenie nabíjať priamo z fotovoltických panelov, domácej veternej farmy atď. Túto funkciu využívame obzvlášť často – pretože ju používame v karavane – energiu uloženú cez deň využívame v noci! Skvelé vybavenie, veľmi dobre vyrobené a dobre chránené.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Elektráreň

Pevné spracovanie, spoľahlivý výkon, jednoduché ovládanie - absolútne nadšenie! Odporúča sa pre núdzové situácie a kempovanie, napriek tomu, že je o niečo ťažší. 5 hviezdičiek! ⭐⭐⭐⭐⭐

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

powerbanka solide

Elektráreň je menšia, ako by ste si mysleli vzhľadom na ponúkanú kapacitu batérie. Samozrejme, že taká vec nie je ľahká, ale rúčka na prenášanie uľahčuje pohyb. Za veľmi praktické považujem, že môžete zapínať a vypínať jednosmerný a striedavý prúd samostatne. To chráni menič a tým aj batériu. Na displeji vidíte aktuálny dopyt spotrebiteľa vo wattoch a ako dlho je zariadenie v prevádzke. Doba nabíjania tiež zodpovedá tomu, čo uvádza výrobca. Vnútorný ventilátor reaguje pri určitej teplote trochu sporadicky (spúšťa a vypína sa v pomerne krátkych intervaloch), ale to je normálne. Test so solárnym panelom stále prebieha. Celkovo je to solídny kúsok, ktorý za tie peniaze stojí.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty