Trustpilot
Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt
physa

Model ramenného kĺbu

26,99 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10040245

|

Model: PHY-SJ-1

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
26,99 €
3+
5%
25,64 €
5+
10%
24,29 €
10+
15%
22,94 €
Kľúčové vlastnosti
  • model ramenného kĺbu v životnej veľkosti (1:1)
  • ideálne na štúdium anatómie
  • veľmi podrobný 3D model
  • nepostrádateľné v každej ortopedickej praxi
  • presná reprodukcia ľudskej ruky
  • Šetrite čas - nie je potrebná žiadna montáž!
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Plast
Farba
Biela
Podstavec
Áno
Rozmery (D x Š x V)
17 x 15 x 20 cm
Hmotnosť
0.34 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
13 x 13 x 20 cm
Hmotnosť zásielky
0.4 kg

Obsah balenia

  • Model ramenného kĺbu PHY-SJ-1

Popis produktu

Model ramenného kĺbu

Model ramenného kĺbu PHY-SJ-1 od spoločnosti Physa predstavuje ľudské rameno v životnej veľkosti. Na tomto modeli z plastu možno študovať anatómiu ramena aj všetky funkcie elastických väzov. Tento anatomický model ramenného kĺbu je obzvlášť vhodný na použitie ako lekársky model na vizualizáciu a výučbu. Je to ideálny model výučby pre nemocnice, lekárske ordinácie, školy a univerzity.
Tento 3D model bol vyrobený v mierke 1:1 a má veľkosť skutočnej ľudskej ruky! Jemná kostná štruktúra ramena a spojovacie väzy sú tu realisticky reprodukované. Vďaka svojej životnej veľkosti sa tento model dá použiť na demonštráciu fungovania všetkých častí ľudskej ruky.
Ako realistická replika ľudského ramena je tento model ideálnou pomôckou pri štúdiu anatómie a nesmie chýbať v žiadnej ortopedickej praxi! Štruktúra kostí tohto modelu bola vykreslená trojrozmerne a zodpovedá skutočnosti. Taktiež elastické väzy kĺbu sú presne lokalizované, čo umožňuje podrobnú analýzu ich fungovania a prípadných ochorení. To umožňuje vysvetliť študentom aj pacientom, ako ramenný kĺb funguje alebo nefunguje.
Kúpou tohto 3D modelu získate vernú reprodukciu ľudského ramenného kĺbu! Všetky kosti modelu ramenného kĺbu sú realisticky vytvarované zo špeciálneho plastu. Okrem ramennej kosti, kľúčnej kosti a lopatky sú na tomto modeli zachytené aj všetky väzy.
Tento model ramenného kĺbu nie je potrebné montovať! Trojrozmerný model dostanete v konečnej podobe a kompletne zostavený. Môžete ho teda použiť okamžite, či už v ordinácii lekára, v nemocnici alebo na univerzite. Vďaka tomuto praktickému modelu ušetríte svoj drahocenný čas!
Konštrukcia tohto modelu ramena má veľmi robustné spracovanie! Je namontovaný na stabilnej základni, aby bol vždy bezpečne umiestnený. Všetky skrutky na článkoch sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a prispievajú tak k pevnej konštrukcii.

Hodnotenia


Triediť podľa :

Často kladené otázky

Je konštrukcia modelu zložitá?

Model ramenného kĺbu sa dodáva kompletne zostavený, takže nie je potrebné nič montovať. S týmto modelom ušetríte drahocenný čas!

Ako by sa mal model čistiť?

Stačí použiť špongiu, vodu a trochu mydla alebo jemného čistiaceho prostriedku.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty