Počet hodnotení: (7)

Položka: EX10011026

|

Model: RCSS-10 ECO

Dávkovač čokolády - 10 litrov - LED displej

359,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
3+
5%
341,05 €
5+
10%
323,10 €
10+
15%
305,15 €
Čoskoro opäť dostupné
Záruka najnižšej ceny
Royal Catering
Kľúčové vlastnosti
  • veľkorysý objem nádoby 10 litrov
  • moderný, digitálny ovládací displej pre jednoduchú obsluhu
  • úspora energie vďaka ekonomickému a účinnému motoru
  • 8 – 12hodinové pracovné cykly vďaka vysoko robustnej konštrukcii
  • vyrobený zo zdravotne neškodného polykarbonátu bez obsahu BPA
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka

Ács János pred 9 dňami

S tovarom sme spokojní, odporúčam.

Technické detaily

Materiál
Polykarbonát
Farba
Čierna
Displej
LED
Napätie [V]
230
Výkon [W]
440
Pracovný cyklus [h]
8 – 12
Trieda ochrany IEC
I
Odkvapkávacia miska
Áno
Gumové nožičky
Áno
Kapacita
10 l
Maximálna výška pohárov
100 mm
Rozmery (D x Š x V)
38 x 30.7 x 57 cm
Hmotnosť
6.6 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
42 x 37 x 62 cm
Hmotnosť zásielky
9.2 kg

Obsah balenia

  • Dávkovač čokolády RCSS-10 ECO
  • Kefa
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Dávkovač čokolády - 10 litrov - LED displej

Dávkovač čokolády RCSS-10 ECO od výrobcu Royal Catering v okamihu vyčarí jemne sa rozlievajúcu, horúcu čokoládu. Pomocou špeciálneho systému lopatiek sa čokoládový nápoj neustále premiešava, nevytvárajú sa v ňom žiadne hrudky a je príťažlivo tekutý. Zariadenie je vhodné aj na udržiavanie teploty vareného vína, čaju či iných horúcich nápojov. Tento dávkovač nápojov je úžasne univerzálny, o čom svedčí jeho použitie aj na iné horúce nápoje ako mlieko, kávu či varené pivo. Nesmie chýbať v žiadnej jedálni, reštaurácii či v bufetoch.
V dávkovači čokolády si až 10 litrov vašich obľúbených nápojov udrží ideálnu teplotu. Vďaka profesionálnemu a nadčasovému dizajnu neunikne pozornosti žiadneho hosťa, či už v bare, bufete alebo v reštaurácii. Prezentáciou tekutej čokolády v priehľadnej nádobe pošteklíte zmysly nejedného maškrtníka. Nádoba je zabezpečená uzáverom a je pevne umiestnená v tele dávkovača. Pri čistení môžete nádobu jednoducho vybrať.
Obsluhu dávkovača čokolády navyše spríjemňuje a zjednodušuje digitálny ovládací systém s dizajnom dotykového displeja. Teplota, miešací mechanizmus a ohrievanie sa ovládajú pomocou niekoľkých tlačidiel. Na modernom, užívateľsky príjemnom LED nájde používateľ informácie o jednotlivých prevádzkových režimoch. Samostatný zapínač/vypínač sa nachádza na boku zariadenia. Ochrana proti prehriatiu zaisťuje, že sa dávkovač neprehreje.
Dávkovač čokolády má celkový výkon 440 W, vďaka čomu je veľmi úsporný a ekonomický. Jeho energeticky úsporná konštrukcia totiž znižuje spotrebu prúdu a predlžuje životnosť jednotlivých súčastí zariadenia. Výsledkom je dlhšia prevádzková doba pri výraznom znížení vašich nákladov! Toto zariadenie s vysoko robustnou konštrukciou umožňuje 8- až 12-hodinové pracovné cykly.
Lahodná tekutá čokoláda musí byť hustá a jemná – a presne takú ju pripraví dávkovač čokolády od výrobcu Royal Catering. Vďaka možnosti dlhodobého udržiavania teploty nápojov si nemusíte robiť starosti s tým, že čokoláda vychladne. Pomocou špeciálneho systému lopatiek sa čokoládový nápoj neustále premiešava a zostáva jemný a tekutý – pre lahodný pôžitok, ktorý chce zažiť každý zákazník. Priehľadná nádoba z polykarbonátu bez obsahu BPA nespôsobuje žiadne zdravotné riziká a navyše je veľmi pevná a odolná aj pri extrémnych teplotách.
Dávkovací kohútik umožňuje kontrolované dávkovanie čokolády bez toho, aby sa rozliala. Pred nečistotami chráni čokoládu ľahké, pevné veko, ktoré je umiestnené priamo na nádobe. Miska na odkvapkávanie zachytáva prebytočnú kvapalinu a zaisťuje tak čistotu na pracovisku. V prípade potreby ju môžete vybrať a jednoducho vyčistiť. Dávkovač stojí na gumových nožičkách, ktoré chránia povrch pred poškrabaním a dodávajú zariadeniu stabilitu. Nálepka s nápisom HOT varuje pred vysokými teplotami a stará sa tak o bezpečnosť zákazníkov a zamestnancov.

Hodnotenia

3.7

Založené na 7 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 4 dňami Publikované na Expondo Germany

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 dňami Publikované na Expondo Hungary

S tovarom sme spokojní, odporúčam.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 28 dňami Publikované na Expondo Switzerland

Kakodispanser

Som veľmi spokojný so službami a produktmi expondo, ďakujem veľmi pekne

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

10 litrový dávkovač kakaa

Veľmi tiché zariadenie. Kakao potrebuje asi 60 minút, kým nie je viac ako horúce. Funguje to úžasne na pobavenie väčšej skupiny.

Zobraziť originálne hodnotenie

Publikované na Expondo Germany

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Germany

Kakao horí, stroj sa po 2 dňoch pokazí

Stroj mal vyrábať horúce kakao na vianočných trhoch, čo sa aj podarilo a o dva dni vyhorel. Kakao sa pripaľuje na spodku ohrievacej platne a čistenie je veľmi zdĺhavé. Objednal som si 3 kusy, aby som ponúkol aj horúce koktaily a punč. Stroj to urobil dobre.

Odpoveď od

ďakujeme za spätnú väzbu. Vaša správa nepomohla len vyriešiť váš problém. Pomáha tiež neustále zlepšovať naše služby. Teraz vieme, ako sa chybe v budúcnosti vyhnúť. Takže veľmi pekne ďakujeme – vedeli sme, že to spolu zvládneme.
Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Czech Republic

Nekvalitný výrobok

Čokoláda sa neustále pripaľuje na spodnej časti aj keď sa dodržuje správny postup výroby!!! Po mesiaci sa zlomila bočná plastová packa…

Odpoveď od

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Našim cieľom je pomáhať a neustále sa zlepšovať, ale aby sme to dokázali, potrebujeme Vašu podporu, aby sa tento problém v budúcnosti neopakoval. Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru – spoločne to zvládneme.
Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Ako dlho sa môže toto zariadenie prevádzkovať?

Tento stroj je určený na dlhé prevádzkovanie. Jeho pracovný cyklus môže dosahovať 8 až 12 hodín. Narozdiel od konkurenčných produktov sa toto zariadenie vyznačuje nízkou elektrickou spotrebou motora, čím sa znižujú náklady.

Zvládnem toto zariadenie používať?

Samozrejme! Obsluha zariadenia je veľmi jednoduchá vďaka len niekoľkým tlačidlám. Všetky ďalšie procesy prebiehajú úplne automaticky. Všetky podrobnosti týkajúce sa používania dávkovača horúcej čokolády nájdete v návode na obsluhu.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty