Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (6)

Kotol na varenie piva - 30 litrov - 2500 wattov

329,00 € 439,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010891

|

Model: RCBM-40N

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Doručenie približne štvrtok 2. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
329,00 €
329,00 €
0%
987,00 €
312,55 €
5%
1 645,00 €
296,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • Kompletná sada na varenie piva s manuálnym a automatickým ovládaním s možnosťou nastavenia až 9 programov
  • Automatický režim a pamäťová funkcia - kľúčové funkcie pre začiatočníkov
  • Intuitívny LCD displej s dotykovou plochou na nastavenie teploty, výkonu a času varenia
  • Výkonný 2500-wattový výhrevný článok, ktorý sa dá nastaviť na teplotu až do 100 °C v krokoch po 0,1 stupňa
  • Jednoduché používanie – vyberateľná nádoba na obilniny, obehové čerpadlo a vypúšťací kohútik
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


4.3

Založené na 6 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Expondo Poland

S nákupom som veľmi spokojný.

V porovnaní s tradičným rmutovaním v hrnci na horáku je varenie v tejto kanvici čistým potešením. Len bazukový filter je neefektívny, rýchlo sa zanáša a hlavne pri použití granúl treba upraviť spôsob filtrácie po chmelení. Produkt odporúčam.

Odpoveď od

dakujem za nazor. DOBRÝ nápad je to, čo sa nám veľmi páči! Pozrieme sa na to a urobíme všetko pre to, aby sme to zrealizovali!
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Robí to, čo má robiť!

Systém je ako v typických kotloch Grainfather, len je lacnejší, považoval som ho za svoj 8. kotol (a 1 v tomto kotli), ale v ručnom režime a musel som si zvyknúť na zariadenie, aby som skontroloval, či robí to, čo má k tomu, takže plusy: - automatické zahrievanie na určený čas - magnetické čerpadlo sa samo mieša, vďaka čomu sa dosiahne vyššia účinnosť sladu - po zahriatí je ľahké slad vytiahnuť na policu vo vnútri bojlerom a zaliatím vodou sa odstráni zvyšok rmutu, ostanú len šupky - možnosť automatického nastavenia celého procesu Nevýhody: - teplotný senzor ukazuje o 2 stupne nižšie (ide o neustále vysokú teplotu, takže je ľahké upravovať a nerobí problém) - súčasťou sady nie je chladiaca špirála (nie je potrebná, ale zlepšuje chuť záparu) - bazukový filter je príliš krátky a ľahko sa upcháva aj napriek použitým vreckám na granulovaný chmeľ , musel som mu trochu pomôcť Celkové hodnotenie: Je to super, nemusíte pri tom stáť ako pri hrnci, miešať a kontrolovať teplotu, pri vážení ďalšej várky nastavím automatický režim a idem sledovať séria :)

Odpoveď od

Ďakujeme za Váš pozitívny a povzbudivý názor. Dúfame, že aj v budúcnosti vám budeme môcť pomôcť dosiahnuť vaše ciele. Prajem pekný deň!
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Expondo Germany

Veľmi dobré zariadenie za prijateľnú cenu

Dobre, zariadenie som zatiaľ použil len dvakrát, ale robilo presne to, čo mal. Výborne! Keďže som mal spočiatku so zariadením niekoľko problémov a následne som ho musel vymeniť, môžem tiež povedať, že podpora je bezchybná a priateľská. Suma sumárum, dobre zaokrúhlená záležitosť. Už teraz sa teším na ďalšie dni varenia, pretože toto zariadenie to veľmi uľahčuje a môžem ho potom ďalej testovať. Ale aj tak môžem povedať, že zariadenie je dobre až veľmi dobre spracované, čerpadlo beží dobre a teplota je udržiavaná.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Germany

Automatizácia procesu varenia piva od začiatku do konca varu mladiny

ÚvodZačiatkom roka 2021 som začal s varením piva na súkromné účely každú chvíľu. Registrácia na colniciNa to som najprv zaregistroval projekt na colnici. 200 litrov je v Nemecku na súkromné použitie oslobodené od dane. Nahláste to príslušnému colnému úradu. Motivácia Začal som to hrncom a kvasným vedrom. To je v poriadku, ale teraz som chcel, aby to bolo pohodlnejšie. Pozrel som si rôzne varné kanvice a vybral som si túto kanvicu.Keďže varíme len na súkromné účely občas, stačí aj 30 litrová verzia Balenie Kanvica vám domov príde veľmi bezpečne zabalená. Niektoré montážne diely, ako napríklad trubica na rmut, sú umiestnené hore pod vekom. Tu nájdete aj návod na obsluhu (viacjazyčný). Inštalácia je jednoduchá.Technické množstvo náplne v litroch a galónoch (US) je vyrazené na kanvici. To uľahčuje cielené plnenie vody.Vnútorné vedro, v ktorom sa mláto nachádza, je možné otočným pohybom zavesiť do krúžku na hornom okraji. To uľahčuje scedenie Mladina je nasávaná dnu a potom vystupuje bočne v potrubí. V hornej časti je ventil, cez ktorý sa nastavuje prietok. Sladina sa potom prečerpáva hadicou cez otvor v sklenenom veku a všetko je neustále v pohybe Aké kroky varenia preberá kotlík? Kotlík preberá celý proces varenia od prvého ohrevu až po koniec varu mladiny Na tento proces sa používa programovacia jednotka. Tu si môžete uložiť 9 receptov s 9 krokmi. Recepty majú čísla a vy si zapíšte do zoznamu, ktoré číslo čo znamená. Prípadne môžete variť aj ručne. Po uvarení rmutu automat automaticky signalizuje pridanie chmeľu a po ukončení varu mladiny sa do kotla vloží chladiaca slučka. Naša má 10 slučiek. Potom mladina vychladne na 30 stupňov až 20 stupňov za cca 30 minút pri najväčšom množstve náplne.Teraz necháte mladinu odtiecť cez kohútik do kvasného vedra a začne kvasenie.Takže máte voľné ruky a proces prebieha automaticky. Teplotu je možné nastaviť v krokoch po 0,1 C/F stupňa a vykurovací výkon v krokoch po 100 W. Parametre, s ktorými pracujete, sú vykurovací výkon, čas a teplota. Ovládanie funguje veľmi presne a dosiahnete opakujúci sa výsledok varenia. Kanvicu nemusíte vždy naplniť, môžete variť aj menšie množstvá Následné náklady Okrem kanvice potrebujete chladiacu naberačku. Máme chmeľové vrecúško alebo sito s 10 očkami a priemerom 26 cm. Chmeľ sem pridávate pri varení kaše. Tým sa ušetrí chmeľový kal v kotli a uľahčí sa čistenie.V prípade potreby prikryte kotlík zvonka izolačnou rohožou. Vďaka tomu je teplota kotla stále konštantnejšia.ZáverZískate doma varný systém, ktorý dokáže uvariť až 25 litrov piva naraz. Proces varenia piva je automatizovaný až do fermentácie. Spracovanie je veľmi čisté, všetko v úplnom poriadku.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Germany

Veľká úľava pri varení piva

Úvod S varením piva na súkromné účely som začal občas začiatkom roka 2021. Registrácia na colnici Aby som to mohol urobiť, najprv som zaregistroval projekt na colnici. 200 litrov je v Nemecku na súkromné použitie oslobodené od dane. Oznámte to príslušnému colnému úradu. Motivácia Začal som to hrncom a kvasným vedrom. To je v poriadku, ale teraz som chcel, aby to bolo pohodlnejšie. Pozrel som sa na rôzne varné kanvice a rozhodol som sa pre túto kanvicu. Keďže varíme len občas pre súkromné účely, stačí 30 litrová verzia. Balenie Kanvica dorazí domov veľmi bezpečne zabalená. Niektoré montážne diely, ako napríklad trubica na rmut, sú umiestnené hore pod vekom. Tu sa nachádza aj návod na obsluhu (viacjazyčný). Montáž je jednoduchá. Technické informácie Na kanvici je vyrazené množstvo náplne v litroch a galónoch (USA). To uľahčuje cielené dopĺňanie vody. Vnútorné vedro, v ktorom sa mláto nachádza, je možné otáčaním zavesiť do krúžku na hornom okraji. To uľahčuje čistenie. Sladina sa odsaje dnu a potom vytečie bočne v potrubí. V hornej časti je ventil, cez ktorý sa nastavuje prietok. Sladina sa potom pumpuje cez hadicu cez otvor v sklenenom veku a všetko je neustále v pohybe. Ktoré kroky varenia preberá kanvica? Kanvica preberá celý proces varenia od prvého ohrevu až po koniec varu mladiny. Na tento proces sa používa programovacia jednotka. Tu si môžete uložiť 9 receptov s 9 krokmi. Recepty majú čísla a vy si zapíšte do zoznamu, ktoré číslo čo znamená. Prípadne môžete variť aj ručne. Stroj automaticky signalizuje pridanie chmeľu po uvarení rmutu. Po ukončení varu mladiny sa do kotla vloží chladiaca slučka. Naša má 10 slučiek. Potom mladina vychladne na 30 stupňov až 20 stupňov asi za 30 minút s najväčším množstvom náplne. Teraz sa mladina vypustí cez kohútik do kvasného vedra a začne kvasenie. Takže máte voľné ruky a proces prebieha automaticky. Teplotu je možné nastaviť v krokoch po 0,1 C/F stupňa a vykurovací výkon v krokoch po 100 W. Parametre, s ktorými pracujete, sú vykurovací výkon, čas a teplota. Ovládanie funguje veľmi presne a získate opakujúci sa výsledok varenia. Kanvicu nemusíte vždy naplniť, môžete uvariť aj menšie množstvo. Následné náklady Okrem kotla potrebujete chladiacu lopatku. Máme jeden s 10 očkami a priemerom 26 cm. Chmeľové vrecko alebo sito. Chmeľ sem pridávate pri varení kaše. To šetrí chmeľové kaly v kanvici a uľahčuje čistenie. V prípade potreby zakryte vonkajšiu stranu kotla izolačnou rohožou. Tým sa teplota kotla udrží na konštantnejšej úrovni. Záver Dostanete doma varný systém, ktorý dokáže uvariť až 25 litrov piva naraz. Proces varenia piva je automatizovaný až do fermentácie. Spracovanie je veľmi čisté, všetko v úplnom poriadku.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo France

Prepálené tesnenie dna nádrže

Stroj je dobrej kvality, ale po mojom prvom varení sa tesnenie na dne nádrže spálilo. Nádrž bez tohto tesnenia už nemôžem používať a neviem, kde by som ho našiel. Prosím pomôžte mi!

Odpoveď od

Ďakujeme, že ste nás kontaktovali. Chceme vám pomôcť a neustále sa snažíme zlepšovať, no chceli by sme vašu pomoc, aby sa váš problém v budúcnosti neopakoval. Spolu sa tam dostaneme.
Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty