Trustpilot
Počet hodnotení: (2)
Royal Catering

Liatinový kotlík - 10,75 litrov

75,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10011256

|

Model: RCPP-12QTH

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
75,00 €
3+
5%
71,25 €
5+
10%
67,50 €
10+
15%
63,75 €
Kľúčové vlastnosti
  • robustný vďaka kvalitnému spracovaniu z liatiny a trom stabilným nožičkám
  • dokonale pripravené jedlo a široký výber jedál vďaka ideálnym termickým vlastnostiam hrnca
  • dlhá životnosť vďaka vysokej kvalite materiálu a spracovaniu
  • všestranne použiteľný vďaka multifunkčnému príslušenstvu
  • jednoduchá údržba, vďaka objemu 10,75 l sa ideálne hodí na použitie v oblasti profesionálnej gastronómie alebo pri kempovaní
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Farba
Čierna
Priemer
37 cm
Kapacita
10.75 l
Rozmery (D x Š x V)
40 x 42 x 23 cm
Hmotnosť
13 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
43.5 x 43 x 27 cm
Hmotnosť zásielky
14.6 kg

Obsah balenia

  • Liatinový kotlík RCPP-12QTH
  • Veko
  • Pomôcka na nadvihovanie veka

Popis produktu

Liatinový kotlík - 10,75 litrov

Masívny liatinový kotlík RCPP-12QTH výrobca Royal catering je nadčasovou univerzálnou pomôckou. Nazýva sa aj holandská rúra (Dutch Oven). Slúži na rovnomerné, nekomplikované varenie či pečenie jedál či na udržiavanie teploty pokrmov – dokonca v tomto multifunkčnom hrnci môžete aj fritovať. Vďaka stabilnej trojnožke ho môžete ideálne umiestniť nad horúce uhlíky. Súčasťou dodávky je aj veko a pomôcka na nadvihovanie veka. Vďaka univerzálnym možnostiam použitia je tento hrniec s príslušenstvom vhodný na použitie na výletoch s kempovaním alebo na grilovačkách; jeho jedinečný vzhľad a kvalitné, masívne spracovanie však umožňujú aj použitie v oblasti profesionálnej gastronómie, napr. pri veľkolepých kulinárskych show rustikálnej príprave pokrmov. Rovnako ako všetky kuchynské spotrebiče, riad a pomôcky značky Royal Catering je tento kotlík, ktorý patrí k príslušenstvu k profesionálnym grilom, vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a má perfektné spracovanie.
Liatinový kotlík značky Royal Catering spája tradičné varenie s najnovšími technológiami! Využite výhody tohto starodávneho princípu prípravy pokrmov pri kempovaní, grilovaní alebo v zážitkovej gastronómii. Dokonale sa v ňom uvaria nielen polievky a guláš, ale aj mäso alebo delikátne potraviny, ako sú vajcia a ryby. Je to tak vďaka vynikajúcim vlastnostiam materiálu: Liatina má dobrú vodivosť tepla, hreje dlho a rovnomerne, a je preto ideálna na ohrievanie potravín a ich udržiavanie v teple bez teplotných špičiek.
Tento odolný liatinový hrniec s vekom a pomôckou na zdvíhanie veka je vďaka materiálu a spracovaniu takmer nezničiteľný, takže ak si ho zaobstaráte, dá sa povedať, že to bude investícia naveky. Mali by ste iba dať pozor na to, aby ste ho pred prvým použitím správne pripravili (tzv. vypálenie). Je potrebné v ňom zahriať olej, kým sa neobjaví dym. Potom prebytočný olej vytrite. Čím častejšie kotlík budete používať, tým lepšie bude - a aj pokrmy v ňom pripravované samozrejme!
Dizajn holandskej rúry je dobre premyslený a od podobných výrobkov sa odlišuje vysokou mierou bezpečnosti. Veľké a stabilné držadlo umožňuje pohodlné prenášanie v bezpečnej vzdialenosti od horúceho hrnca a jeho obsahu. Dodáva sa s vekom, ktoré je tiež z liatiny a ktoré perfektne udržuje teplo vo vnútri a zaisťuje jeho rovnomerné rozptýlenie vo vnútri hrnca. Pomôcka na nadvihovanie veka so závesnou slučkou na konci a tepelne pripojenou špirálovou rukoväťou umožňuje bezpečné zdvíhanie horúceho veka. Možno ju bez problémov používať aj s inými kotlíkmi.
Tento vysoko kvalitný kotlík alebo Dutch Oven v neposlednom rade vyniká premyslenou funkčnosťou. Liatinové veko môžete otočiť a použiť ako misku na uhlíky či ako grilovaciu dosku. V neposlednom rade tento tradičný kotlík presvedčí rozmanitosťou jedál, ktoré v ňom je možné pripravovať. Od pomalého pečenia mäsa, cez varenie príloh a dusenie zeleniny až po pečenie pečiva a vyprážanie rôznych potravín – to všetko sa v tomto kotlíku podarí. Vďaka objemu 10,75 litrov sa ideálne hodí na pohostenie desiatich a viacerých osôb.
Tento liatinový hrniec má ešte jednu veľkú výhodu, vďaka ktorej je ideálny na použitie pri vonkajších aktivitách ako napr. kempovanie a na rôznych akciách a festivaloch – úplne ľahko sa čistí a udržuje. Po prvotnom takzvanom vypálení je možné tento riad v rustikálnom štýle čistiť skutočne veľmi ľahko. Iba v prípade, ak by došlo k porušeniu zapečenej vrstvy, je nutné tento proces zopakovať. Vďaka tomu bude materiál chránený a predĺži sa životnosť nádoby.

Hodnotenia


5.0

Založené na 2 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Expondo Switzerland

Holandská rúra

Veľmi praktické na turistiku v lese

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Expondo Czech Republic

Super kotlík

Dodávka dorazila v poriadku. Kotlík som už použil 2x. Na guláš a na pečené mäso. Po každej skvelý výsledok. Maximálna spokojnosť.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Akú veľkosť kotlíka si mám zvoliť?

Potrebná veľkosť závisí od dvoch faktorov: aké jedlá a pre koľko osôb chcete variť. Aby ste si mohli správne vybrať veľkosť, ktorú budete potrebovať, nájdete tu prehľad bežných veľkostí s informáciou, na čo sa hodí:• Hrniec s objemom 6 litrov je ideálny na prípravu polievok pre tri až päť osôb, omáčky alebo dusenie menších kúskov mäsa. Okrem toho táto veľkosť postačí na varenie zeleniny alebo pečenie chleba a koláčov.• Hrniec s objemom 10,75 litrov je vhodný na prípravu polievok pre päť až desať osôb. Pre tento počet hostí tu taktiež pripravíte rôzne zapečené pokrmy, omáčky, cestoviny, ryžu a zeleninu. Ďalej je táto veľkosť ideálna pre bezproblémové pečenie či dusenie mäsa, hydiny a rýb.• Najväčšou možnosťou je hrniec s objemom 10,75 litrov, ktorý je vhodný pre väčšiu skupinu ľudí.

Ako kotlík správne pripraviť pred prvým použitím?

Kotlík je vyrobený z liatiny a pred prvým použitím ho treba tzv. vypáliť. Postupujte nasledovne. Nalejte do hrnca asi 1 mm oleja a zahrievajte ho tak dlho, kým sa z kotlíka neznačne ľahko fajčiť. Potom prebytočný olej odstráňte a kotlík vytrite dosucha papierovou kuchynskou utierkou. Akonáhle je liatinový kotlík takto ošetrený, môžete v ňom pripravovať aj jemnejšie potraviny, ako sú napríklad vajíčka alebo ryby. Za zmienku stojí, že čím častejšie kotlík budete používať, tým lepšie budú výsledky varenia.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty