Trustpilot
(1) hodnotenie
Royal Catering

Mini mraznička - 88 l - 180 W

619,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010434

|

Model: RCFZ-W88L

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
619,00 €
3+
5%
588,05 €
5+
10%
557,10 €
10+
15%
526,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • Veľké sklenené dvere na atraktívnu prezentáciu
  • Vrátane 3 vyberateľných políc
  • Tvrdené dvojité zasklenie pre dobrú izoláciu
  • Samozatváracie dvere s bezpečnostnou zámkou
  • Energeticky efektívne vnútorné LED osvetlenie
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Hliník
Práškovo lakovaná oceľ
Farba
Biela
Napätie [V]
230
Energetická trieda
E
Výkon [W]
180
Trieda úrovne hluku
D
Menovitý vstupný prúd [A]
1,2
Typ svetla
LED
Nastavenie nožičiek [mm]
20
Trieda ochrany
I
Rozmery police [cm]
46x16,5 / 46x37,5 / 46x37,5
Teplota chladenia [°C]
-7 - 24
Chladivo - chladiaca kvapalina
R290
Osvetlenie
Áno
AEC (ročná spotreba energie) [kWh]
3264
Kapacita
88 l
Hlasitosť – výkon
46 dB
Rozmery (D x Š x V)
52 x 59.5 x 68.5 cm
Hmotnosť
35.85 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
68 x 61 x 83 cm
Hmotnosť zásielky
59.3 kg

Obsah balenia

  • Mraznička RCFZ-W88L
  • 3 police
  • 2 kľúče
  • Škrabka na ľad
  • Návod na použitie

Popis produktu

Mini mraznička - 88 l - 180 W

Mini mraznička RCFZ-W88L značky Royal Catering slúži ako moderné riešenie na mrazenie a skladovanie potravín alebo jedál. Vďaka kompaktným rozmerom, uzamykateľným skleneným dverám a praktickému vnútornému osvetleniu je atraktívna, kompaktná mraznička ideálna na použitie v profesionálnych kuchyniach v stravovacích službách, reštauráciách rýchleho občerstvenia, stánkoch a pod.
S mini mrazničkou môžete svojim zákazníkom prezentovať rôzne jedlá mimoriadne atraktívnym spôsobom: Zariadenie má vpredu veľkorysé sklenené dvierka, vďaka ktorým vidíte celý obsah. Tak môžete skladovať a chladiť až 88 l tovaru. Mraznička sa ideálne hodí do všetkých gastronomických podnikov, ktoré chcú atraktívne prezentovať svoje produkty.
Chladnička je vybavená tromi praktickými policami, ktoré umožňujú prehľadné a oddelené usporiadanie rôznych chladených produktov v chladiacom priestore. Jednotlivé police sú vyberateľné, a preto ich môžete ľubovoľne používať a kombinovať. Mriežkové police nie sú nainštalované napevno, a preto ich čistenie a údržbu vykonáte veľmi jednoducho.
Predné sklenené dvere mrazničky sú vyrobené z tvrdeného dvojitého skla, pričom priestor medzi nimi obsahuje vzduchovú bublinu, ktorá slúži ako tepelná izolácia. Týmto spôsobom sa zabraňuje výmene teploty medzi studeným vnútorným a teplým vonkajším priestorom, teplota v chladiacej komore zostáva konštantná, takže všetky potraviny sú vždy optimálne vychladené.
Sklenené dvere sú samozatváracie a sú vybavené praktickou rukoväťou, takže mrazničku môžete kedykoľvek pohodlne otvoriť a zatvoriť. Okrem toho sú dvere vybavené bezpečnostnou zámkou,ktorú môžete rýchlo a jednoducho ovládať pomocou 2 priložených kľúčov a bezpečne chráni obsah mrazničky pred neoprávneným prístupom.
Na zabezpečenie jasného prehľadu o obsahu chladiaceho priestoru má mraznička atraktívne vnútorné osvetlenie. Výhodou použitých LED svetiel je, že sú mimoriadne energeticky úsporné a majú dlhú životnosť. Najmä pri dlhodobom používaní v gastronómii ponúka mraznička nákladovo efektívne riešenie.
Vďaka masívnemu oceľovému krytu a vnútornému obloženiu z tvarovaného hliníka ponúka mraznička mimoriadne vysokú odolnosť, ako aj trvanlivosť. Hliníkový obal chladiacej komory slúži ako dodatočná izolácia a bezpečne udržiava chlad vo vnútri. Hladké kovové povrchy sa navyše ľahko čistia a zaručujú atraktívny vzhľad.
Moderný chladiaci systém mrazničky je poháňaný kompresorom, ktorý pracuje mimoriadne efektívne s výkonom 180 W a umožňuje rýchle dosiahnutie príslušnej cieľovej teploty. Mrazničku môžete nastaviť na ľubovoľnú teplotu od -7 °C – -24 °C, ktorú udržiava energeticky úsporný automatický termostat. To ponúka možnosť prispôsobiť chladenie rôznym tovarom a produktom. Inteligentná technológia chladenia a odvzdušňovania navyše zabraňuje tvorbe hrubých vrstiev ľadu vo vnútri chladiacej komory.
Tenšie nánosy ľadu môžete rýchlo a jednoducho odstrániť pomocou priloženej škrabky na ľad. Klasický a jednoduchý dizajn bielej mrazničky umožňuje jej kombináciu s akýmkoľvek štýlom interiéru. Okrem toho štyri nastaviteľné a protišmykové gumové nožičky zaisťujú pevné postavenie.

Hodnotenia


5.0

Založené na 1 hodnotení

Triediť podľa :

pred 5 rokmi Publikované na Amazon Germany

skvelý pútač

Na našom dezertnom bufete plne plní svoj účel

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Čo mám robiť, ak vytvorený ľad znižuje kapacitu mrazničky?

Súčasťou balenia je škrabka na ľad, ktorou vzniknutý ľad odstránite. Tým vytvoríte nielen viac priestoru, ale zvýšite aj účinnosť zariadenia.

Zatvárajú sa dvere automaticky?

Áno, dvere sa automaticky zatvoria a ľahko.

Sú k dispozícii nejaké ochranné opatrenia?

Dvere sú vybavené zámkou, ktorá zabraňuje neoprávnenému vstupu. Súčasťou balenia sú aj dva kľúče.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty