Trustpilot
(1) hodnotenie
Royal Catering

Škrabka na zemiaky - elektrická

939,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010429

|

Model: RCPP-1575

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
939,00 €
3+
5%
892,05 €
5+
10%
845,10 €
10+
15%
798,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • 21-litrová nádoba ideálna na použitie vo veľkých reštauráciách alebo v podnikoch na výrobu potravín
  • rýchle spracovanie: ošúpe 10 kg zemiakov iba za 2 minúty
  • pevná konštrukcia z ušľachtilej ocele s prímesou zliatiny hliníka, bez zdravotných rizík
  • prídavná funkcia časovača pre optimálnu kontrolu
  • zasúvacia priehradka so sitkom určená na likvidáciu šupiek
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Farba
Strieborná
Napätie [V]
230
Výkon [W]
750
Účinnosť [kg/h]
165
Rozmery nádoby [cm]
Ø 32.7 x 34.9
Rozmery prívodu [mm]
Ø 145
Pracovný cyklus [h]
Zap.: 5 min. / Vyp.: 5 min
Časovač - Trvanie
0 – 5 min
Časovač
Áno
Gumové nožičky
Áno
Rozmery (D x Š x V)
45 x 55 x 143 cm
Hmotnosť
58.5 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
64.5 x 48 x 124.5 cm
Hmotnosť zásielky
75 kg

Obsah balenia

  • Elektrická škrabka na zemiaky RCPP-1575
  • Hadica na vodu so sponou
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Škrabka na zemiaky - elektrická

Táto profesionálna škrabka na zemiaky od výrobcu Royal Catering bola vyrobená pre potreby gastronómie. Je ideálna na používanie vo veľkých kuchyniach a v kateringových službách. So zariadením v okamihu ošúpete zemiaky a tiež koreňovú zeleninu. Škrabka je vybavená jednoduchým ovládacím panelom, a preto sa veľmi ľahko obsluhuje. Je vyrobená z kvalitnej ušľachtilej ocele, je univerzálne použiteľná a uľahčuje pracovné procesy v každej profesionálnej kuchyni.
Elektrická škrabka na zemiaky je ideálnym pomocníkom na použitie vo veľkých reštauráciách, v baroch, kateringových službách či hoteloch. Vďaka ostrému brúsnemu kotúču a veľkej nádobe s objemom 21 litrov ošúpe 10 kg zemiakov či koreňovej zeleniny už do dvoch minút. Za hodinu zvládne spracovať až 165 kg potravín.
Výkonný 750-W motor dosahuje rýchlosť 165 kg/h a zabezpečuje vždy rovnakú hrúbku šupky. Optimálny tlak vody zase slúži ako prevencia proti nežiaducemu striekaniu. Vodu do nádoby privádza hadica pod tlakom 200 kPa. Vďaka tomu je zelenina vždy čistá.
Nádoba má kapacitu 21 litrov. Nemusíte sa tak trápiť jej nepohodlným dopĺňaním. Môžete pracovať skutočne „vo veľkom“. Aj pri veľkom počte zákazníkov dosiahnete ohromujúce výkony. Nádoba sa upevňuje dvoma silnými závorami.
Jej plášť je vyrobený z kvalitnej ušľachtilej ocele s prímesou zliatiny hliníka. Vďaka hladkému a malému povrchu je celý plášť veľmi hygienický, ľahko udržiavateľný, pevný a odolný. Zabraňuje tiež akejkoľvek kontaminácii a je teda aj zdravotne neškodný. Materiál sa pri kontakte s potravinami správa neutrálne a je účinne chránený proti korózii. Rovnako ani hliníková vrstva nespôsobuje zdravotné riziká a zaisťuje dvojitú ochranu.
Automatická profesionálna škrabka na zemiaky je vybavená vetracími otvormi, ktoré predchádzajú prehriatiu motora. Súčasťou zariadenia je tiež ochranný spínač: Ak sa počas prevádzky otvoria výstupné dvierka alebo veko nádoby, zariadenie sa automaticky vypne. Pracovná komora je zhora vzduchotesne uzavretá priehľadným krytom. To umožňuje sledovať proces šúpania. Kryt je vyrobený z odolného a ľahkého materiálu PMMA.
Zariadenie je vybavené len niekoľkými tlačidlami, a preto sa jednoducho zapína a vypína. Disponuje tiež funkciou časovača. S jej pomocou nastavíte preferovanú dobu šúpania v rozsahu od 0 do 5 minút. Po uplynutí tejto doby sa škrabka automaticky vypne.
Rovnako máte možnosť umiestniť na spodný koniec zariadenia sito, ktoré zachytáva odpad. Zariadenie navyše stojí na pogumovaných nožičkách, ktoré tlmia nárazy a vibrácie a zaisťujú tak stabilitu. Okrem toho predídete poškrabaniu povrchu, na ktorom je elektrická škrabka na zemiaky umiestnená. Neváhajte príliš dlho a urýchlite prácu v kuchyni s profesionálnou škrabkou na zemiaky od výrobcu Royal Catering!

Hodnotenia


5.0

Založené na 1 hodnotení

Triediť podľa :

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Norway

CEO

Rýchla príjemná dodávka dobrá skúsenosť, dúfam, že stroj na lúpanie hrncov bude fungovať rovnako dobre aj v nasledujúcich rokoch.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Môžem pomocou tejto škrabky šúpať aj inú zeleninu, než sú zemiaky?

Táto škrabka je primárne určená na šúpanie zemiakov. Môžete ju však použiť aj pri spracovaní mrkvy, paštrnáku a inej koreňovej zeleniny.

Nie som si istý/á, či dokážem škrabku správne obsluhovať.

Bez obáv. Jej používanie je veľmi jednoduché. Celý proces je plnoautomatický a ovláda sa iba niekoľkými tlačidlami. Všetky ďalšie detaily sú vysvetlené v návode na obsluhu.

Aký je postup v prípade poškodenia zariadenia?

Na všetky produkty poskytujeme našim zákazníkom 3-ročnú záruku a zákaznícky servis v rámci celej EÚ. Neváhajte nás kontaktovať!

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty