Trustpilot
Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt
Royal Catering

Udiareň - 8 priehradok

599,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010730

|

Model: RCRO-1300

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
599,00 €
3+
5%
569,05 €
5+
10%
539,10 €
10+
15%
509,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • Stabilná a hygienická konštrukcia z nerezovej ocele.
  • Vhodná na mäso a ryby
  • 8 odkladacích plôch
  • 1 odpadová miska na tuk (s lievikom do misy)
  • 1 misa na tuk
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Farba
Strieborná
Napätie [V]
230
Výkon [W]
1000
Nastavenie času [min]
0 - 120
Časovač
Áno
Počet roštov
8
Kapacita
147 l
Vzdialenosť medzi roštami
9 cm
Rozmery (D x Š x V)
44 x 59 x 130 cm
Hmotnosť
39.5 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
53.5 x 47 x 124.5 cm
Hmotnosť zásielky
42.7 kg

Obsah balenia

  • Udiareň RCRO-1300
  • 1 komínová rúrka
  • 8 x polica
  • 1 odpadová miska na tuk (s lievikom do misy)
  • 1 misa na tuk
  • 1 debna na uhlíky
  • 1 regulačná jednotka teploty s časovačom

Popis produktu

Čerstvé údené ryby nie sú pochúťkou, ktorú si môžete vychutnať výhradne v prístave. Tiež mäso a údeniny si udržia po dlhú dobu nezameniteľnú chuť.
S udiarňou RCRO-1300 si môžete delikatesy vytvoriť sami a Vašim hosťom tak môžete ponúknuť skvelý gurmánsky zážitok. Okrem toho údené potraviny vydržia dlhšie, pretože sú dymom zabité baktérie a huby.
Udiareň ponúka s rozmermi 40 x 34 x 108 cm dostatok priestoru na čerstvé ryby, údeniny a mäsové výrobky. Potraviny môžu byť zavesené hákom v rúre alebo uskladnené na 8 policiach. Tie majú minimálny odstup 7 cm na výšku.
Na údenie je udiacia skriňa uzavretá a nádoba s uhlíkmi sa naplní drevenými trieskami, ktoré produkujú dym na údenie. Nádobu s uhlíkmi je možné bez problémov umiestniť bez nutnosti otvorenia skrine. Pod debnou s uhlíkmi sa nachádza odpadová nádoba na zhasnuté uhlíky vzniknuté pri údení.
Potom je možné nastaviť požadovanú teplotu pomocou regulátora teploty. Teplotný rozsah 0 - 110 ° C umožňuje fajčiť rovnako teple alebo horúčava. Dobu fajčenia je možné nastaviť regulátorom. Alarm vás bude informovať, akonáhle časový limit vyprší. Maximálny rozsah časovača je 120 minút. Pokiaľ nebudete po nastavenej dobe spokojní s výsledkom grilovania, je možné časovač nastaviť opakovane.
Na stranách udiarne sa nachádza dobre čitaný termometer, ktorý ukazuje teplotu ako v jednotke Fahrenheit, tak Celsius. Tak vždy budete o teplote informovaní bez toho, aby ste museli udiareň otvárať a môžete ju nastaviť podľa Vašich potrieb.
Tuk, ktorý je produkovaný fajčením, je zhromažďovaný odpadovou nádobou, ktorá chráni nádobu na uhlíky a zem pred nečistotami. Pri vysokom vzniku tuku odteká zachytený tuk cez výlevku do misky pod odpadovou nádobou. Tam sa zhromažďuje a môže byť ľahko zlikvidovaný.
Udiareň je vyrobená z vysoko kvalitnej ušľachtilej ocele. Materiál sa ľahko čistí a je veľmi robustný, takže si udiareň trvalo zachováva svoj lesknúci sa povrch. Okrem toho vykazuje nerezová oceľ odolnosť voči vonkajším vplyvom a je obzvlášť odolná proti nárazu. Jeho hladký povrch sa vyznačuje vynikajúcimi hygienickými vlastnosťami, takže sa udiareň ideálne hodí na spracovanie potravín, ako sú ryby a mäso.
Súčasťou balenia je udiareň, komínová rúrka, odpadová miska, nádoba na zachytávanie tuku, nádoba na popol, debna na uhlíky, regulačná jednotka na teplotu s časovačom a 8 políc.

Hodnotenia


Triediť podľa :
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty