Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (5)

MIG/MAG zváračka - 160 A - pracovný cyklus 100 % - 230 V - synergia

289,00 € 329,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10021415

|

Model: S-MIG160DS

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne streda 8. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
289,00 €
289,00 €
0%
823,65 €
274,55 €
5%
1 300,50 €
260,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • výkon – MIG/MAG zváranie s maximálnym prúdom 160 A a pracovným cyklom 100 %
  • kompaktnosť – integrovaná priehradka na kotúče s priemerom 200 mm a posuvom drôtu rýchlosťou 2-15 m/min
  • moderná technológia – IGBT invertor a presné výsledky zvárania so synergiou pre MIG/MAG
  • flexibilnosť – k dispozícii sú metódy zvárania MIG MAG, TIG Liftarc, MMA a FLUX
  • všestrannosť – prídavné funkcie, ako je Hot Start, Anti Stick a Arc Force pre elektródové zváranie
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


5.0

Založené na 5 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý mesiac Publikované na Expondo France

Zváračka

Prehľadná zrozumiteľná stránka jednoduchý výber rýchle dodanie

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Italy

Migmag 160a

Výborný produkt, výkon nad očakávania, možnosť nastavenia impedancie veľmi pomáha pri zváraní tenkých plechov.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Finland

Zvárací stroj mig

Veľmi kvalitný produkt. Odporúčam!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 mesiacmi Publikované na Expondo Norway

Veľmi dobré zariadenie

Je to veľmi dobré zariadenie a výkonné, zároveň veľa nastavení, zvára rovnomerne a stabilne až do 0,9 milimetra hrubého plechu žiadny problém, jediná vec, ktorá sťažuje zážitok je, že neexistuje dobrý návod na použitie a ako nastav parametre na pristroji nie je ani slovo o tom, na co treba nastavit rozne nastavenia napr. pri bezplynovom zvare bez plynu s lankom 0,9 mm, potom pise, ze netreba nic nastavovat len rucne mig gasless a wire diam , takže z hľadiska používania veľa chýba a ja, ktorý o mne veľa viem atď., mám pocit, že je frustrujúce, keď musím tráviť hodiny nastavovaním a obrovské množstvo odpadu z drôtu, takže nie je to len nastaviť tieto parametre a potom zvárať, keď som začal s manuálnym migless a 0,9 mm drôtom, potom som sa pokúsil zvárať, ale drôt prestal zvárať až do 5 sekúnd po uvoľnení spínača a bolo to také nepríjemné musím prehľadávať všetkých 16 rôznych nastavení, aby som odstránil túto chybu zvárania, okrem toho som mal problémy aj pri opätovnom pokuse o mig v manuálnom mig bez plynu, pretože potom, čo som sa pokúsil nastaviť tento typ mig zvárania, potom teraz, keď som prestal zvárať drôt vo vnútri sa tryska zastavila a zhorela vo vnútri, takže to bol opäť len odhad, kde by som mal nastaviť, takže v skutočnosti toho bolo veľa, čo som musel upraviť pre použitie pri manuálnom bezplynovom zváraní, a výstup pre manuálne pre mňa hovorí, že existuje žiadne nastavovanie v tomto režime, stačí ho nastaviť na ručný a bezplynový a hrúbku drôtu, stačilo zvárať, ale to sa nezhoduje, takže návod na použitie je v každom prípade veľmi slabý a plný mnohých, žiadny betónový stôl v rôznych nastaveniach, takže strávite príliš veľa času hľadaním dokonalého zvaru a musíte si sadnúť, aby ste si vytvorili spoločnú používateľskú príručku, pretože inak rýchlo stratíte zákazníkov, aby ste mohli poskytnúť správna služba, mali by ste byť schopní vytvoriť správnu príručku pre všetky zariadenia a všetky rôzne typy zvárania a hodnoty na všetkých rôznych úrovniach, nemalo by byť ťažké ukázať všetkým kupujúcim, že existujú nastavenia pre všetky typy zvárania a čo by mali čísla ukazovať pri rôznych, tak dúfam, že nájdu lepšie riešenie

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Dobrý produkt.

Veľmi dobrá zváračka za rozumnú cenu. Nevýhodou je, že v príručke nie sú žiadne podrobné informácie o Synergy a na internete sa dá nájsť pomerne málo podrobných informácií. Žiadne video atď. Rozhranie zariadenia je však skutočne jednoduché, takže po niekoľkých pokusoch viete, čo a ako robiť. Zariadenie je poloautomatické a naozaj dobre zvláda všetky základné pripojenia. Dva valčeky vedú drôt hladko. na menšie cievky úplne postačuje. Majú celkom dobrú tlačnú silu, pretože aj keď je kábel ohnutý atď. S hladkou jazdou som sa nestretol so žiadnymi problémami. Kryt je pevný a vyzerá dobre vyrobený. Expresná doprava, produkt doručený na druhý deň, dobre chránený. 160A sa javí ako veľmi reálne, predtým som mal v aukcii kúpenú inú zváračku s vyšším A, ale táto je oveľa efektívnejšia. Takže sa stavím, že ide o skutočné údaje. Suma sumárum, som veľmi spokojná, odporúčam.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty