Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (4)

TIG zváračka - 200 A - Puls - digitálna - 230 V

279,00 € 389,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10021284

|

Model: S-WIGMA 200PDC

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Doručenie približne streda 1. mája
Kľúčové vlastnosti
  • flexibilnosť – 5 m hadicový balík ponúka maximálnu voľnosť pohybu
  • moderá technológia – vysokokvalitný IGBT invertor
  • výkon – zváranie TIG do 200 A, MMA do 175 A
  • kompaktnosť – zaujme svojou praktickou veľkosťou
  • efektívnosť – MMA zváranie s Hot Start a Arc Force
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


5.0

Založené na 4 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Portugal

Dobrá cena, veľmi rozumná

Veľmi dobrý produkt a prekonal moje očakávania...odporúčam....

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Romania

Použite 10 ++

Veľmi pekne ďakujeme za zaslaný produkt! Je to viac ako som čakal 👍👍

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Croatia

Výborne

Ľahký, ľahko prenosný a nad očakávanie 😊😊

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Austria

TIG zváračka S-WIGMA 200PDC

1. Dodanie/dodanie do Rakúska bolo veľmi rýchle (3 dni), sledovanie cez GLS aktuálne. 2. TIG zváračka S-WIGMA 200PDC Prístroj pôsobí dobrým dojmom, váha cca 7,5 kg, plastové diely podľa očakávania nie ako profi prístroj, ale úplne OK. Intenzitu prúdu je možné jednoducho nastaviť pomocou otočného enkodéra (nie lacný potenciometer). Prvé pokusy o zváranie elektródou boli dokonalé: dobré zapaľovanie, konštantný zvárací prúd. Dokonca som zmeral prúd pomocou kliešťového ampérmetra Fluke a skontroloval som odchýlku od nastaveného prúdu: veľmi presný pri 100 a 110 A, o niečo nižší (~2-3 A) ako nastavený na 50 A. Prístroj disponuje aj funkciami Hot Start a Arc Force (rozsah nastavenia pre obe od 0-60, je to pravdepodobne %).Podľa prvotných testov funguje zváranie elektródami veľmi dobre, treba vyskúšať účinok. Zváranie TIG som ešte netestoval - zatiaľ bez argónu... Prístroj však dokonca ponúka aj pulznú funkciu, ktorá sa dá jednoducho nastaviť cez ovládací panel. 3. Návod na obsluhu V skutočnosti obsahuje iba všeobecné bezpečnostné pokyny. Žiadne vysvetlenie možností nastavenia, žiadne technické údaje! (napr. rozsah nastavenia / jednotka Hot Start a Arc Force) Ak poznáte základné nastavenia a pojmy pre zváranie elektródou alebo TIG, nemal by to byť skutočný problém. 4. Zákaznícka podpora Pred nákupom som si vymenil niekoľko e-mailov so zákazníckym servisom: vždy rýchla a priateľská odpoveď. Len jedna vec: odpoveď na moju otázku, aký priemer majú objímky pre zváracie káble, bola zodpovedaná 12,8 mm. Po dotaze bolo potvrdených 13 mm. Ale to nie je správne, pretože pätice pasujú na tŕň 9 mm (bežné aj u 200A zariadení). 5. Zľava Zľava 15 eur bola poskytnutá (môžete si ju vyžiadať), aj keď som už nakúpil a prehliadol zadanie zľavového kódu. Zhrnutie: Pekná elektróda a zváračka TIG za veľmi atraktívnu cenu. O dlhodobých testoch sa zatiaľ nemôžem vyjadrovať.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty