Trustpilot
Počet hodnotení: (14)

Kombi zváračka - TIG 220 A - MIG 220 A - MMA

719,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10020131

|

Model: S-MTM 220

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Dodacia lehota približne 3-4 pracovné dni
Kľúčové vlastnosti
  • kombi zváračka 5 v 1 pre opravárske a údržbárske práce
  • vhodné pre TIG/MAG, TIG DC, MMA zváranie, spájkovanie a oblúkové zváranie trubičkovým drôtom
  • 220 ampérov zvárací výkon / prípojka 230 voltov
  • power ventilátory na chladenie / oceľový povrch s práškovým nástrekom
  • kompaktná a robustná konštrukcia / prenosne použiteľná vďaka rukoväti
  • mechanicky privedená drôtová elektróda / posuv drôtu na 2 kolieskach
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


4.8

Založené na 14 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Expondo Spain

Zlyhanie katastrofického stroja

Môžem len dôverovať manažmentu záruky.

Odpoveď od

dakujem za nazor. Chceme pomáhať a zlepšovať sa, no aby sa to už neopakovalo, potrebujeme vašu podporu. Spolu to dosiahneme.
Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Sweden

Úžasné!

Veľmi dobrý stroj, funguje ďaleko nad očakávania! Jazdite väčšinou so mnou a tigom a funguje to veľmi dobre! Hladký stroj a jednoduché použitie! Vysoko odporúčané!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Sweden

S týmto zvarom som viac než spokojný. Všetko medzi 1mm-10mm železom zvarte magnetickým drôtom s čistým výsledkom. Mma funguje skvele. Ešte som to neskúšal, ale očakávaj, že výsledok bude perfektný. Takže tento produkt naozaj odporúčam.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon France

pomer kvalita cena 10/10

Pracujem už 4 roky a stále nie som sklamaný.Ako profesionálny zvárač som zvyknutý zvárať na ESAB pro a úprimne okrem nastavenia typu: post gas..atd (týka sa TIG) ktoré nie sú, ale štandardné nastavenia sú dostatočne upravené na to, aby ste nemuseli... čerpaciu stanicu a asi 3 sekundy, nedochádza k vyblednutiu, na tomto modeli je 4-krát, ale nie príliš otravné.. každý horák TIG sa dokáže "prispôsobiť" (suchý horák len) vseobecnou vymenou elektrickej zastrcky tlacidla primer.. vykon je dobry od 15A do 220A ziadny problem.. pouzite s argónom (arcal 1 2,5m3) Co sa tyka MIG/MAG, funguje to velmi dobre aj na 5kg zvitok (pevná oceľ, nehrdzavejúca oceľ, jadrový drôt), som zvaril s 0,8 pevnou oceľou (atal5 2,5 m3 fľaša) na oceľ s malou hrúbkou 1 mm až 4 mm a priemer 1,0 na 8/10 mm na oceľ tiež. úprimne povedané, ak nastavenie je dobré ide to rovnako ako profi stanica typu ESAB, KEMPY... len dávajte pozor na čas zvárania na vysokej prúde nepretržite horáky sú chladené vzduchom takže môžu horieť ak zvárate viac ako 1 hodinu nepretržite..Pre MMA ,.. sila oblúka, takže veľmi dobrý základný náter Používam iba základnú elektródu (lepšia odolnosť ako rutil pre tých, ktorí sa čudujú, prečo je rutil na "urob si sám") v 2,5 alebo 3,2 typu SAFJediným negatívom je, že nezvára hliník, ale ja vedel, že predtým..V skratke to všetko povedať, že pre karosériu alebo čisté a tvrdé zváranie (výroba rúr, konštrukcie atď.) táto pozícia robí prácu, ktorú dôrazne odporúčam, pretože má 3 funkcie MIG/MAG, TIG, MMA dobrý pomer kvalita cena, len si všimnite, že na použitie TIG a MIG musíte investovať ďalšie 2 plynové fľaše, ktoré musia stáť aspoň 500 za fľašu.. Myslím, že minimum vedieť a pre mňa 5 hviezdičiek som čakal 4 roky, kým som napísal niečo a stanica stále funguje veľmi dobre..

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Germany

Špičkové zariadenie

So zariadením pracujem už niekoľko mesiacov a doteraz som naňho pozitívne zapôsobil. Bez porúch, funguje skvele.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 rokmi Publikované na Amazon Germany

Odporúča sa pre každého nadšenca a podnikateľa

Dobrý deň, priatelia. Zváračku som dostal super rýchlo. Teraz som vyskúšal všetky zváracie práce, ktoré dokáže. Skvelé zariadenie a prekonalo moje očakávania. Všetkým môžem len odporučiť. Dokonca by som to ponúkal ako mobilné zariadenie pre firmy. Všetko tam, všetko čo potrebujete, veľmi dobré možnosti nastavenia vďaka digitálnemu ovládaniu. Kúpou argónovej fľaše, fľaše majetku, som sa rozhodol správne. Vždy šťastný.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 rokmi Publikované na Amazon Spain

Veľmi šťastný

Hovorím o multiprocesnej zváračke Stamos Power - S-MTM 220. Stroj je dodávaný vo veľmi odolnom boxe a s dreveným vekom, čo zaručuje jeho dobrú ochranu počas cesty.Tlačidlový panel je jednoznačne kvalitný. kvalita,potenciometre sú veľmi presné na dotyk,displeje sú skvelým pomocníkom pri regulácii strojčeka.Konštrukcia zariadenia pôsobí odolne,je to 1mm plech,rukoväť uľahčuje prepravu aj keď je strojček dosť ťažký . Na prepravu odporúčam použiť vozík. (s týmto strojom si ho môžete vyrobiť sami :-))V popise je zahrnuté príslušenstvo, je kvalitné, baterky vyzerajú veľmi dobre, hadice sú dostatočne dlhé na pohodlnú prácu. Prúdové káble sú tvárne a hrubé.Pri zváraní (pri MMA) je štart veľmi dobrý, elektróda sa spustí hneď ako sa dotkne kusu pri akejkoľvek intenzite.Minimálna intenzita pri MMA je 11A, pri MIG 30A a pri TIG 10A. (aj keď v prípade TIG si nie som na 100% istý, ale ak to nie je 10, tak je to 15A) Maximálna intenzita je vo všetkých troch prípadoch 220. Jediné, čo sa neodporúča, je použitie volfrámu, ktorý prichádza má červenú farbu, čo znamená, že obsahuje 2 % tória A niečo, čo sa dá zlepšiť vzhľadom na zvárací výkon, je to, že maximálny drôt, ktorý toleruje, je 0,8 (minimum je 0,6), môže to byť 1,0. To však nemožno kritizovať, pretože nás o tom informujú jeho technické vlastnosti.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Switzerland

úplne spokojný

Zariadenie ma presvedčilo a služba expanda je pre zákazníkov veľmi príjemná a nebyrokratická.Môžem len odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Belgium

Otázka

Dobrý deň, vieme s touto stanicou zvárať hliník a aký je rozdiel oproti modelu S MTM 220UK?

Odpoveď od

To je dobrá otázka. Zavolajte nám na +33 9 72 35 50 85 alebo nám napíšte na [email protected]. S expoDO konajte.
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo France

Otázka

Dobrý deň, je k tomu nejaké príslušenstvo?

Odpoveď od

Dobrý deň, áno, diely uvedené v dodávke sú súčasťou tohto produktu.
Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty