Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (3)

Laboratórny zdroj - 0 – 30 V, 0 – 5 A DC, 150 W - USB - 100 pamäťových miest

219,00 € 239,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10021066

|

Model: S-LS-36

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Doručenie približne štvrtok 2. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
219,00 €
219,00 €
0%
657,00 €
208,05 €
5%
1 095,00 €
197,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • vysoká presnosť 1mV / 0,1mA
  • rozsah jednosmerného napätia: 0 – 30 V
  • prúdový rozsah: 0 – 5 A
  • veľký podsvietený LCD displej – rýchla kontrola aktívnych výstupných hodnôt prúdu a napätia
  • ochrana proti prepólovaniu / preťaženiu / prehriatiu / prepätiu / nadprúdu
  • gumové nožičky – žiadne posúvanie ani škrabance na povrchu
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


5.0

Založené na 3 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Germany

Super

Lineárny laboratórny napájací zdroj má namiesto bežného transformátora toroidný transformátor, a preto je z hľadiska spotreby energie pre malé záťaže na rovnakej úrovni ako spínaný zdroj. Zariadenie je tiché pri nízkej záťaži (testované do 12V, 2A) a žiadne bzučanie či pípanie ako iné laboratórne zdroje v tejto cenovej kategórii. Ventilátor sa neregulovane zapína až pri väčšom odbere výkonu a potom zostáva na príjemnej úrovni hlasitosti, čo sa hodí aj do tichých miestností. Obsluha zariadenia je veľmi dobre spracovaná. Špecifikácie je možné zadať pomocou otočného kolieska alebo pomocou numerickej klávesnice. Číselná klávesnica slúži aj pre 100 jednotlivých pamäťových miest, z ktorých 10 je priamych. V tejto cenovej kategórii je to zriedkavé. Aktuálna regulácia začína na 3 miliampéroch, aby ste mohli experimentovať aj s LED bez sériového odporu. Dobre čitateľný displej vyčnieva aj z bežných červených čísel na iných zariadeniach. Výstupný signál je málo rušený vďaka lineárnemu napájaniu a je vhodný aj pre citlivých spotrebiteľov. Všestranný presvedčivý laboratórny napájací zdroj.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

Kvalitný a solídny laboratórny zdroj

Laboratórny zdroj bol dodaný veľmi dobre zabalený a dá sa intuitívne ovládať. Napriek dobrému baleniu bolo priložené (mini) CD bohužiaľ chybné, takže ovládanie cez PC som zatiaľ nemohol vyskúšať. Praktické by bolo aj CD vo veľkosti "Normal2", pretože mini CD sa nedajú použiť v slotoch v mechanikách. Ešte lepšie by bolo, keby sa dal jednoducho stiahnuť aktuálny softvér. Potom by som musel počkať, kým mi príde náhradné CD. a prostredie by bolo stále chránené, pretože by už nebolo potrebné CD. Displej je podsvietený a dobre čitateľný. Displej by však mohol byť o niečo väčší, aby sa hodnoty dali ešte ľahšie prečítať. Farebný displej by bolo optimálne, aj keď zapnuté napájanie by bolo trochu drahšie.Klávesy pôsobia kvalitným dojmom a ľahko sa ovládajú.Niektoré klávesy sú podsvietené.Pripojovacie svorky sú pevné.Žiadne káble s pevným krytom možno vložiť Laboratórne káble s pohyblivou objímkou alebo štandardné Laboratórny kábel bez krytu Ďalšou praktickou vlastnosťou je, že laboratórny zdroj má pevnú rukoväť na prenášanie.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Germany

Kvalitný a solídny laboratórny zdroj

Laboratórny zdroj bol dodaný veľmi dobre zabalený a dá sa intuitívne ovládať. Napriek dobrému baleniu bolo priložené (mini) CD bohužiaľ chybné, takže ovládanie cez PC som zatiaľ nemohol vyskúšať. Praktické by bolo aj CD vo veľkosti "Normal2", pretože mini CD sa nedajú použiť v slotoch v mechanikách. Ešte lepšie by bolo, keby sa dal jednoducho stiahnuť aktuálny softvér. Potom by som musel počkať, kým mi príde náhradné CD. a prostredie by bolo stále ušetrené, keďže by už nebolo potrebné CD. Displej je podsvietený a dobre čitateľný. Displej by však mohol byť o niečo väčší, aby sa hodnoty dali ešte ľahšie čítať. A farebný displej by bol optimálny, aj keď zapnutý zdroj by bol trochu drahší Klávesy pôsobia kvalitným dojmom a ľahko sa ovládajú Niektoré klávesy sú podsvietené Pripájacie svorky sú pevné. nemožno zasunúť káble s pevným krytom Možno použiť laboratórne káble s pohyblivou objímkou alebo štandardné Laboratórny kábel bez krytu Ďalšou praktickou vlastnosťou je, že laboratórny zdroj má pevnú rukoväť na prenášanie.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty