Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (23)
Stamos Welding Group

Vozík na zváračku - 75 cm

99,00 € 128,58 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10020122

|

Model: S-WECA-1

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
99,00 €
3+
5%
94,05 €
5+
10%
89,10 €
10+
15%
84,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • Miesto na celú sadu: zváračka + rezačka + chladič + zváracie príslušenstvo zaisťujú 3 police
  • Bezpečný transport fľaše s plynom vďaka pevným reťaziam
  • Usporiadané a ľahko prístupné káble vďaka použitiu hákov
  • Zariadenia a príslušenstvo nespadajú z políc vďaka zvýšeným okrajom
  • Účinný transport zváracích zariadení a príslušenstva vďaka použitiu dvoch typov kolies
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Farba
Čierna
Rozmery hornej komory [cm]
33,3 x 53,2
Rozmery prostredného priestoru [cm]
51,5 x 33,5
Rozmery spodného priestoru [cm]
53 x 33,5
Priemer koliesok
200 mm
Maximálna nosnosť – kapacita
65 kg
Počet zásuviek
3 Pc
Rozmery (D x Š x V)
108 x 44 x 79 cm
Hmotnosť
17.44 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
92.4 x 36.6 x 11.8 cm
Hmotnosť zásielky
18.7 kg

Popis produktu

Zvárací vozík Stamos Germany S-WECA-1
Zváracie výrobky značky Stamos Germany je kombinácia pevných materiálov, premyslenej konštrukcie a atraktívnej ceny – taký je zvárací vozík S-WECA-1! Je určený pre transport ťažkého zariadenia, vrátane invertorovej zváračky, plazmovej rezačky, chladiča, napájača, fľaše s plynom. Je vhodný aj pre menšie príslušenstvo ako napr. vedenie a káble, trysky k horákom alebo migomatu, elektródy tig. Na policiach je možné tiež umiestniť zváracie kukly a pracovný odev. Vozík je ideálne riešenie pri rôznych výrobných, montážnych, opravárenských prácach v domácich dielňach a garážach a pod.
Prepravný vozík na zváračku S-WECA-1 Stamos Germany – charakteristika
Oceľ zvyšuje odolnosť vozíka S-WECA-1 voči zaťaženiu a umožňuje transportovať rôzne ťažké zváracie stroje. Náter práškovo lakovaných prvkov chráni proti korózii, chemikáliám, vysokej teplote, odreninám a poškriabaniu.
Tri police so zvýšenými okrajmi sú prispôsobené každému typu zváračky a plazmové rezačky. Sú vhodné aj pre zváracie príslušenstvo ako: vodný chladič, kukly a helmy, zváracie horáky, ochranné rukavice a pod. Zvýšené okraje chránia transportované príslušenstvo proti skĺznutiu z vozíka. Vďaka 3 policiam môžete transportovať naraz celé zváracie vybavenie, čo šetrí čas a čo je dôležitejšie – vaše zdravie – už nikdy viac nemusíte ťahať ťažké zváracie zariadenie po celej hale.
Háky umiestnené na stranách vozíka S-WECA-1 umožňujú pohodlne zavesiť zváracie káble, vďaka čomu je možné ich ľahko transportovať, sú vždy po ruke a nemotajú sa.
Tvarované miesto na fľašu s bezpečnostnými reťazami je užitočné pri transporte fľaše a pri zváracích prácach v rôznych miestach. Dve odolné reťaze slúžia na stabilné aj bezpečné udržiavanie fľaše s plynom na špeciálne pripravenom na tento účel mieste. Ich nastavenie umožňuje ich prispôsobiť prakticky všetkým rozmerom fľaše. Dva typy kolies sa líšia veľkosťou, čo poskytuje lepšiu ovládateľnosť oceľového vozíka. Veľké zadné kolesá zaisťujú stabilitu a sú vhodné v priestoroch s nerovnou podlahou a vonku, zatiaľ čo malé predné otočné kolesá zvyšujú manévrovacie vlastnosti. Výsledkom je tichý a ľahký pohyb vozíka značky Stamos Germany.
Pohodlná rukoväť po celej šírke vozíka uľahčuje jeho prevádzku a zvyšuje manévrovacie vlastnosti. Ľahká nosná konštrukcia vydrží celkové zaťaženie až 65 kg. Maximálna výška modelu S-WECA-1 je 79 cm, vďaka čomu je možné umiestniť zváracie zariadenie aj na najvyššiu policu (s rozmermi 33,3 x 53,2 cm). Zrozumiteľný návod uľahčuje samostatnú montáž, pretože obsahuje podrobné pokyny. Všetky prvky výrobku Stamos Germany stačí zmontovať a už po chvíli môžete transportovať ťažké zariadenia.
Celá zváracia sada na jednom vozíku! S modelom S-WECA-1 môžete pohodlne transportovať nielen zváračku či plazmovú rezačku, ale aj fľašu s plynom, káble a príslušenstvo. Zvárací vozík značky Stamos Germany znamená komfortný transport, úsporu času a ochranu zdravia zvárača. Už nikdy viac nemusíte ťahať ťažké zváracie zariadenie alebo riskovať pri transporte fľaše s plynom.

Hodnotenia


4.7

Založené na 23 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon Germany

Všetko spolu na jednom mieste👍🏻

Jednoduchá montáž pomocou skrutiek. Jednotlivé hárky výborne sedia a sú stabilné. Teraz som mohol na jednom mieste uložiť niekoľko zváracích strojov spolu so všetkým príslušenstvom. 👍🏻👍🏻👍🏻

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Denmark

Dobrý silný vozík s dobrými kolesami.

Dobrý silný vozeň. Po premiestnení strednej police je miesto pre moju TIG zváračku aj plazmovú rezačku. Kúpil sa použitý. Všetko bolo úhľadne zabalené s plastom a plameniakom (ako z výroby). Bolo tam pár priehlbín a škrabancov, ale nie viac, ako by inak prišlo počas prvého roka.

Odpoveď od

Ďakujeme za vašu pozitívnu a konštruktívnu spätnú väzbu. Tešíme sa, že aj v budúcnosti Vás budeme môcť ako zákazníka privítať v našom internetovom obchode. Majte aj naďalej dobrý deň!
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Germany

Veľmi praktické, veľké zadné kolesá sú vhodné na stavby.

Auto som prispôsobil mojej trochu väčšej zváračke posunutím zadnej steny a zdvihnutím strednej priehradky. Stále je dostatok miesta pre 2 plynové fľaše po 15 kg, zváračskú kukla a ďalšie príslušenstvo. Zariadenie v spodnej priehradke je pre mňa obzvlášť dôležité, pretože pri preprave na stavenisku potrebujem, aby bolo ťažisko veľmi nízko. Som veľmi spokojná, všetko sedí.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Germany

Stabilný a robí to, čo má robiť

Jednoduché tlačenie a riadenie. Dostatok priestoru pre príslušenstvo

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Germany

Zvárací vozík pre zváranie

Zváračský vozík robí dobrý dojem. Čo vôbec nesedí, mám dojem, že zvárací vozík sa predáva ako nový, ale podľa poškodenia je to B-stock. Inak všetko sedí.

Odpoveď od

dakujem za nazor. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich produktov a našich služieb.
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon France

Podľa

Vyhovujúce a robustné

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

mýto

Zvárací vozík robí to, čo sľubuje

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon United Kingdom

Správny zvárací vozík

Zostava s priestorom na veľkú fľašu vzadu, s niekoľkými policami na všetky svinstvá, ktoré sa so zváračkou spájajú, pekné a pevné s dostatočne veľkými kolesami. Uľahčuje používanie celej veci.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon France

Na vrchole

Dobrý produkt

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty