Trustpilot
Počet hodnotení: (6)

Meteostanica s wifi

169,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10030455

|

Model: SBS-WS-300

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Doručenie približne utorok 30. apríla
Kľúčové vlastnosti
  • predpoveď – nastaviteľný alarm pre kritické poveternostné podmienky
  • Wifi – prístup k online meteorologickým službám, ako je napr. Weather Underground, WeatherBug Community a Weather Cloud
  • prehľadnosť – veľký farebný LCD displej s podsvietením
  • komplexné – vonkajšie snímače teploty, vlhkosti, dažďa, vetra a jasu
  • jednoznačnosť – ikony predpovede počasia
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.8

Založené na 6 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Sweden

SBS-WS-300

Prekvapivo dobre! Je ťažké nájsť príručku online. Papier d:o by bol dobrý. Stiahnutá aplikácia „Ecowitt.net“. Potom mám 7-palcový prijímač na vnútornej stene a aplikáciu v mojom androide. Máte prístup k údajom o meraní spred jedného roka. 1 deň, 1 týždeň atď. V časti „mapa“ vidíte údaje ostatných používateľov.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon France

podľa očakávania.....

Je to dobré........

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Hungary

SBS-WS-300

Som s ním úplne spokojný, bohužiaľ som ho musel nainštalovať bez návodu na použitie, pretože súčasťou balenia bola iba karta bezpečnostných údajov, ale aj tak bola inštalácia pomerne jednoduchá. Požiadal som o popis (používateľskú príručku) z Expondo a dostal som ho v pdf. Čo som skúšal s: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt a všetky sa okamžite pripojili. Registráciu Ecowitt odporúčam každému, pretože na rozdiel od iných stránok sa tu ukladá aj vnútorná teplota. Objednal som si ho v Maďarsku a prišiel do 3 pracovných dní. Displej funguje aj s (Prijímacou) batériou, no v tomto prípade displej po niekoľkých sekundách prejde do „režimu spánku“ a podsvietenie sa zastaví. Celkovo je to výborný pomer ceny a kvality, môžem len odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

Dobrá meteostanica s presnými hodnotami

Veľmi dobrá meteorologická stanica. Myslím si, že je veľmi dobré, že si môžete kalibrovať hodnoty ako je teplota, vlhkosť atď. a podľa toho upravovať hodnoty. Inak je nastavenie veľmi jednoduché a samozrejmé. Snáď jedinou nevýhodou je, že displej sa nedá čítať zo všetkých uhlov. Ale to sa dá.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Sweden

Meteostanica Steinberg-s-wifi-bezdrôtovými-13-možnosťami merania

Funguje skvele! Jednoduché pripojenie ako doma, tak aj do siete

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Germany

Pekná stanica, ale...

Stanica je postavená veľmi solídne. Bohužiaľ nie je k dispozícii žiadna tyč ani nič podobné, na ktoré by sa dalo pripevniť. Priložené pokyny sú úplne zbytočné, pretože nehovoria nič o nastavení stanice, nastaveniach alebo registrácii na rôznych stávkových stránkach so stanicami na internete. S trochou pokoja a času môžete nastavenie dokončiť. Zdá sa, že merania sú dosť presné. Obrazové znázornenie aktuálneho počasia (slnko, jasno až oblačno, dážď a pod.) každú chvíľu zamrzne a dá sa znova spustiť iba vypnutím a opätovným zapnutím (alebo samozrejme pohľadom z okna. .). Inzerovanú nastaviteľnú predpoveď počasia som ešte nenašiel, ale to môže byť spôsobené aj nedostatkom návodu. Vonkajší snímač musí byť inštalovaný pokiaľ možno voľne, inak budú namerané hodnoty skreslené. Veľmi citlivé sú najmä svetlo a vietor. A mali by ste použiť aj zaisťovacie skrutky na veternú turbínu a šípku smeru vetra, inak odletia. Ako som povedal: návod by bol naozaj pekný!

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty