Trustpilot
(1) hodnotenie
Steinberg Systems

Žeriavová váha - 1.000 kg / 0,2 kg - červená

159,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10030104

|

Model: SBS-KW-1000R

Posledné kusy

Poponáhľajte sa! Zostáva už len niekoľko kusov!

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
159,00 €
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Farba
Červená
Displej
LCD
Napájanie
AC adaptér + batéria
Hmotnostný rozsah (kg)
10 - 1000
Priemer háka [mm]
31
Výška číslic [mm]
35
Trieda presnosti
III (zodpovedá OIML R76)
Jednotky hmotnosti
kg, lb, používateľská jednotka
Presnosť/precíznosť [kg]
0,2
Bezpečná nosnosť max.
125 %
Prevádzková teplota [°C]
-10 – 40
Podrobnosti Napájanie
Batéria: 6V/5Ah; Napájanie: DC 7,2V/1500mA
Materiál háka a závesu
Nehrdzavejúca oceľ
Podržať
Áno
Ukladanie
Nie
Tarovanie
Áno
Nula
Áno
Sčítanie
Áno
Kalibrácia
Áno
Zmena jednotiek
Áno
Diaľkové ovládanie
Áno
Upozornenie na preťaženie
Áno
Vodotesné puzdro
Nie
Životnosť batérie
150 h
Rozmery (D x Š x V)
43 x 21 x 13 cm
Hmotnosť
4.28 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
31 x 27.5 x 18.5 cm
Hmotnosť zásielky
5.4 kg

Popis produktu

Najkvalitnejšia profesionálna žeriavová váha SBS-KW-1000R (červený) spoločnosti Steinberg Systems
žeriavová váha SBS-KW-1000R spoločnosti Steinberg Systems je navrhnutá pre použitie v stacionárnom a mobilnom obchode. Váha je určená najmä na každodenné použitie. Vyznačuje sa vysokou váživosťou a odolnosťou. Žeriavová váha SBS-KW-1000R je vyrobená z vysoko odolného tlakovo liateho hliníka.
Pomocou žeriavovej váhy SBS-KW-1000R môžete zvážiť až 1000 kilogramov pri vynikajúcej presnosti 200 gramov. To znamená, že váha je ideálnym riešením pre každodenné použitie na stavenisku alebo v obchode. Presnosť pri zachovaní širokého rozsahu váženia umožňuje zvážiť celý sortiment výrobkov pomocou jedného zariadenia.
Žeriavová váha SBS-KW-1000R prekvapuje predovšetkým kompaktnou konštrukciou. Spoločnosť Steinberg Systems zaisťuje, že je váha kompaktná a súčasne solídna aj vysoko odolná. Celková hmotnosť váhy je iba 4,25 kilogramov, čo je dokonalým príkladom správneho pomeru výkonu a rozmerov v tejto cenovej kategórii.
Najcharakteristickejšou vlastnosťou žeriavovej váhy SBS-KW-1000R je široká možnosť jej použitia. Váha má samozrejme všetky tlačidlá nevyhnutné pre rýchle a jednoduché použitie, čo je zárukou nepretržitej spoľahlivej prevádzky.
Ale naozaj vynikajúcou vlastnosťou sú nespočetné možnosti nastavenia žeriavovej váhy SBS-KW-1000R. Ovládanie je intuitívne a poteší každého kutila, stavebného robotníka či správcu skladu. Je možné definovať mnoho užívateľských nastavení, aby váha bola vždy ideálne prispôsobená potrebám používateľa. Dôležité je tiež jednoduché a intutívne menu váhy SBS-KW-1000R.
Žeriavová váha SBS-KW-1000R je chránená extrémne stabilným krytom z tlakovo liateho hliníka, ktorý vždy zaisťuje maximálnu bezpečnosť a ideálne chráni proti vonkajším vplyvom a nárazom. Pritom sa váha vyznačuje klasickým univerzálnym dizajnom, ktorý kladie dôraz predovšetkým na funkčnosť, čo má za následok, že žeriavová váha SBS-KW-1000R je vždy užívateľsky prívetivá.
LED displej s vysokým rozlíšením zaisťuje ideálne zobrazenie všetkých vážení. Moderná LED technológia sa domnieva, že je čítanie výsledkov veľmi jednoduché aj pri náročných podmienkach a umožňuje používanie váhy v rôznom prostredí. Rovnako ako všetky váhy spoločnosti Steinberg Systems, sa aj žeriavová váha SBS-KW-1000R vyznačuje vysokou presnosťou v kombinácii s moderným dizajnom a vysokou odolnosťou. Bez ohľadu na to, kde sa váha používa (obchod, dielňa, poštomat), presvedčí každého svojou spoľahlivosťou.
Ďalšie informácie sú uvedené v technickej špecifikácii žeriavovej váhy SBS-KW-1000R spoločnosti Steinberg Systems. Spoločnosť Steinberg Systems Vám ponúka presné, najkvalitnejšie váhy rozmanitých konštrukcií s rôznymi funkciami. Pri ich výrobe je dôraz kladený na používané materiály, ktoré sú kontrolované s ohľadom na odolnosť a kvalitu. Vďaka tejto kontrole materiálov a precíznemu prevedeniu zariadenia môžu používatelia zakúpený výrobok spoľahlivo používať po dlhú dobu. Všetky zariadenia sú vyrobené podľa prísnych nemeckých noriem a bežná kontrola výrobného procesu zaručuje ich dlhú životnosť.

Hodnotenia


4.0

Založené na 1 hodnotení

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na ManoMano France

Jednoduché použitie, ale vysvetlenia sú trochu komplikované.

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty