Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (9)
ulsonix

Ozónový generátor - 15 000 mg/h - 160 W - digitálny

179,00 € 206,53 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10050054

|

Model: AIRCLEAN 15G

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
179,00 €
3+
5%
170,05 €
5+
10%
161,10 €
10+
15%
152,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • výkonné generovanie ozónu 15 000 mg/h
  • rýchle a jednoduché nastavenie
  • disponuje rôznymi funkciami a programami
  • pohodlná manipulácia vďaka diaľkovému ovládaniu
  • odolný kryt s rukoväťou
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Práškovo lakovaná oceľ
Farba
Biela
Displej
LCD
Napätie [V]
230
Výkon [W]
160
UV lampa
118 mm, 4 W, 254 Nm
Funkcie
Nepretržitá prevádzka (nie dlhšie ako 12 hodín), automatický režim, časovač
Ozónová sila [mg/h]
15 000
Časovač
Áno
Držiak kábla
Áno
Diaľkové ovládanie
Áno
Výstražná značka – ozón
Áno
Hlasitosť – výkon
75 dB
Ventilátor
170 m³/h
Rozmery (D x Š x V)
32 x 18 x 30 cm
Hmotnosť
4.63 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
38 x 24 x 34 cm
Hmotnosť zásielky
5.4 kg

Obsah balenia

  • Ozónový generátor AIRCLEAN 15G
  • Vzduchový filter
  • Diaľkové ovládanie
  • Informačný štítok
  • Návod na použitie

Popis produktu

Ozónový generátor - 15 000 mg/h - 160 W - digitálny

Ozónový generátor AIRCLEAN 15G značky Ulsonix bol špeciálne navrhnutý pre profesionálnu úpravu vzduchu v uzavretých miestnostiach. S vysoko účinným generátorom možno rýchlo a efektívne neutralizovať aj intenzívne pachy. Vysokovýkonný ozónový čistič vzduchu pôsobí proti širokému spektru nečistôt vo vzduchu, napríklad čistí alergény, škodlivé spóry plesní a nepríjemné zvieracie či cigaretové pachy. Generátor je navyše vhodný aj pre komerčné využitie ako sú autodielne, pre vzduchotechniku a sanáciu budov, v odpadoch a sociálnych priestoroch alebo v hotelierstve. Poznámka: Generátory ozónu si môžu objednať a používať len profesionálni používatelia so znalosťami o používaní OOP (osobných ochranných prostriedkov).
Zariadenie AIRCLEAN 15G presvedčí efektívnym generovaním ozónu 15 000 mg/h. UV lampa integrovaná v generátore zaručuje stále generovanie ozónu. Zabudovaný ventilátor s výkonnou cirkuláciou vzduchu 170 m³/h zaisťuje rovnomernú distribúciu ozónu v miestnosti.
Vzduchový filter pripevnený na zadnej strane krytu dopĺňa výkonnú cirkuláciu vzduchu tým, že chráni zariadenie pred kontamináciou a podporuje dlhú životnosť ozónového generátora. V prípade potreby je možné vzduchový filter jednoducho vymeniť bez náradia.
Zariadenie AIRCLEAN 15G sa pýši jednoduchou manipuláciou. Cez veľký displej a ovládací panel so 6 tlačidlami môžete konfigurovať rôzne funkcie a ventilačné programy. Ventilačné programy si hravo prispôsobíte vlastným potrebám. Pre mimoriadne namáhavé úlohy môžete nastaviť nepretržitú prevádzku, ktorá by však nemala presiahnuť 12 h. Dodané diaľkové ovládanie umocňuje jednoduchosť používania a bezpečnosť pri používaní ozónového generátora.
Profesionálny čistič vzduchu je navrhnutý tak, aby bol najmä ľahký a kompaktný, čo umožňuje jeho jednoduchú prepravu. Praktická rukoväť na hornej strane zariadenia uľahčuje mobilné používanie. Stabilný kryt vyrobený z ocele s práškovým lakovaním navyše podporuje dlhú životnosť zariadenia. Napájací kábel dlhý 2,3 m ponúka flexibilitu a vďaka integrovanému držiaku kábla ho možno zložiť, čím ušetríte miesto.
Ako môžem bezpečne používať ozón? Ozón sa smie používať iba v uzavretých priestoroch, kde sa nenachádzajú ľudia ani (domáce) zvieratá. Po použití ozónu je možné opäť vstúpiť do miestnosti až po 2 hodinách. Potom musíte aspoň 30 minút vetrať. Nikdy nevdychujte ozón prúdiaci z prístroja a generovanie ozónu by ste mali prispôsobiť veľkosti miestnosti. Uistite sa, že v blízkosti ozónového generátora nie sú žiadne horľavé plyny alebo výbušné látky. Zariadenie využíva aj UV svetlo, ktorému ľudia, domáce zvieratá a rastliny nesmú byť priamo vystavené. UV žiarenie môže spôsobiť popáleniny pokožky alebo očí, chráňte seba aj svoje okolie pred priamym UV žiarením. Pred manipuláciou s ozónom si pozorne prečítajte návod na použitie a dodržujte všetky bezpečnostné pokyny.
Stiahnite si výstražný štítok, aby bolo zrejmé, že v miestnosti prebieha dezinfekcia.
Zistite, aký účinný je ozón v boji proti baktériám a plesniam! Výskum vykonaný poľskou štátnou hygienickou inšpekciou (Sanepid) ukázal, že proces vykonávaný s ozónovým generátorom značky ulsonix je výborným doplnkom k tradičným metódam dezinfekcie a odstraňuje biologickú kontamináciu aj na ťažko dostupných miestach. Stiahnuť PDF

Poznámka k opotrebiteľným súčiastkam: Keramická doštička v zariadení potrebná na ošetrenie ozónom predstavuje opotrebiteľnú súčiastku a mala by sa pravidelne vymieňať. Pre čo najefektívnejšie využitie generátora odporúčame, aby sa keramické doštičky: pri intenzívnom používaní (viac ako 8 hodín denne) vymieňali každých 6 mesiacov; pri bežnom používaní (4 až 6 hodín denne) vymieňali každých 12 mesiacov; pri príležitostnom používaní (menej ako 4 hodiny denne) vymieňali každých 18 až 24 mesiacov. Na opotrebiteľné súčiastky sa nevzťahuje záruka. Príslušné keramické doštičky nájdete v našom online obchode.


Hodnotenia


4.9

Založené na 9 hodnoteniach

Triediť podľa :

Publikované na Expondo Denmark

Prišiel do 5 dní a fungoval perfektne. Niektoré izby vyžadujú viac ako 1 ošetrenie. Pekný návod je dostupný na internete.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 22 dňami Publikované na Expondo Denmark

Vlhký karavan

Sme veľmi spokojní s generátorom ozónu, ktorý sme od vás kúpili. Kúpili sme karavan so zatuchnutým zápachom. Trikrát s generátorom ozónu a všetok nepríjemný zápach zmizol.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Denmark

Super produkt

Použil som ho v pivnici a funguje super dobre...objednal som ho a prišiel rýchlo..super spokojný...

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Austria

Odporúčaná hodnota

Robí to, čo má robiť, pachy sú eliminované. Doručenie bolo bezproblémové.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Robí to, čo má robiť.

Odstraňuje silné pachy, ako bolo sľúbené.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Hungary

ózongenerátor Ulsonix

1 hviezdička

Odpoveď od

Na žiadosť zákazníka sme nedostatok doplnili a jeho prípad bezodkladne a bezodkladne vybavili. Dúfame, že budeme mať to šťastie, že vás opäť privítame pri inej príležitosti.
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Italy

Užitočné

Momentálne funguje dobre a robí svoju prácu

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

odporúčam

Spĺňa očakávania

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Amazon Germany

Ulsonix AIRCLEAN generátor ozónu 15G

Toto zariadenie používam tri dni a som s ním celkom spokojný.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Existujú testy, ktoré potvrdzujú účinnosť dezinfekcie ozónom prístrojmi značky ulsonix?

Áno, máme k dispozícii výsledky testov vykonaných poľskou štátnou hygienickou inšpekciou (Sanepid), ktorá v auguste 2020 skúmala zariadenia značky ulsonix. Tieto testy potvrdili, že dezinfekcia ozónom dokáže odstrániť biologické kontaminanty aj na miestach, ktoré sú ťažko dostupné a mohli by sme ich ľahko prehliadnuť.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty