Trustpilot
Počet hodnotení: (6)

Ochladzovač vzduchu - nádrž na vodu 40 l - diaľkové ovládanie - 3 v 1

239,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10250408

|

Model: UNI_COOLER_07

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Dodacia lehota približne 1-4 pracovné dni
Kľúčové vlastnosti
  • multifunkčný – 3 v 1: chladí, čistí a zvlhčuje vzduch
  • účinný – dlhodobé chladenie vďaka vodnej nádrži s objemom 40 l
  • nákladovo efektívna – spotreba energie iba 150 W pri funkciách chladenia
  • pohodlné ovládanie – diaľkové ovládanie s dosahom 5 ma časovač
  • variabilita – 3 rýchlosti, 3 úrovne chladenia, otáčania
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.2

Založené na 6 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Amazon France

Výborne

Skutočný osviežovač vzduchu. Väčšina vzduchových chladičov je na 450 m3/h a tento je na 3000. To by mal byť štandard, aby bol výsledok viditeľný. Účinne ochladzovalo veľkú miestnosť, zatiaľ čo pri mojom starom K tomu tak nebolo a čo viac, čerpadlo sa rýchlo pokazilo. Je to naozaj dobre urobené. V hornej časti máte priehradku na ľad, kde bude voda nasávaná zdola nahor s malým filtrom, ktorý filtruje vodu a verte mi, našťastie tam je, zabraňuje nečistotám a mŕtvy hmyz neupcháva váš stroj. Na boku je nádržka, kde dáte vodu, ja pridávam kocky ľadu. Toto zariadenie má tiež teplomer, ktorý vám ukazuje teplotu odosielaného vzduchu. Prosím, keď aktivujete vodu, nezatvárajte miestnosť, nechajte otvorené dvere, inak bude voda vo vzduchu stagnovať a bude to mať rovnaký efekt ako po silnom daždi v lete, t.j. Zariadenie je skvelé, len dávajte pozor, aby ste ho nezamkli, ako už bolo povedané. Plasty sa mi zdajú lacné, ale samotné zariadenie je vražedné, ak budete postupovať podľa mojich pokynov. Je zrejmé, že ak beží celý deň, nezabudnite často pridávať vodu a striedať s ľadovými obkladmi a kockami ľadu. Nakoniec raz týždenne vyprázdnite odtok s odtokom umiestneným za ním a nie pod ním ako pri iných značkách. Rôzni ľudia v mojej rodine si tento produkt získali a chcú si ho kúpiť. Dúfam, že prídu ďalšie dávky.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon France

Ochladzuje sa

Jediný problém je, že mal trochu hluku, ak nie veľmi dobrý a 🆒

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Spain

Dobrý produkt, dobrá cena

Ide o produkt s dostatočným výkonom pre miestnosť 40m2. Kapacita zásobníka umožňuje jeho uchovanie takmer celý deň bez dopĺňania. Pri plnom výkone je trochu hlučný, ale to naznačujú špecifikácie. Ako, ale povedal by som, že kolieska by mohli byť trochu lepšie, že pri plnom zaťažení sa ťažko pohybuje a otáča. Skrátka dobrý produkt, ktorý spĺňa opísané špecifikácie a za bezkonkurenčnú cenu.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Switzerland

Bolo by to perfektné

Tovar perfektný, dodanie bohužiaľ 8 dní a nie 1-3 dni ako je popísané.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Spain

Veľmi dobrá odparovacia klimatizácia

S klimatizáciou sme veľmi spokojní, nedali sme jej 5 hviezdičiek, pretože aj keď sme ju už poznali, je trochu hlučnejšia, ako som očakával. Ale inak sme spokojní

Odpoveď od

Ďakujeme za Váš pozitívny a povzbudivý názor. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s Vami. Do skorého videnia a prajem pekný deň.
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo France

Nefunguje dobre!!

Dodanie bolo rýchle, ale stroj nefunguje dobre: nemôžete si vybrať chladnejší režim!! Teplota je udávaná na 60 stupňov! Potom to funguje ako ventilátor.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty