Trustpilot
Počet hodnotení: (8)

Zmäkčovač vody - 1 až 6 osôb - 12 l - 1,4-2,6 m³/h

429,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10250398

|

Model: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Dodacia lehota približne 1-4 pracovné dni
Kľúčové vlastnosti
  • jednoduché použitie – vďaka automatickému ventilu ASD2 odpadajú komplikované konfigurácie
  • dlhá životnosť – automatický regeneračný režim zaisťuje dlhú životnosť bez údržby
  • perfektná veľkosť – vďaka objemu nádrže na živicu 12 l je tento zmäkčovač vody ideálny pre domácnosti a podniky o 1 až 6 osobách
  • účinný – prietok vody je až 2,6 m³/h
  • silný výkon – zmäkčovač vody automatický pracuje pri prevádzkovom tlaku 0,15 až 0,5 MPa alebo 1,5 až 5,0 bar
  • bezpečný – nepoužiteľná voda odteká do kanalizácie cez vhodnú prípojku
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.6

Založené na 8 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Netherlands

dobré a lacné

dobrý prístroj, ale návod na použitie treba prispôsobiť dodanému prístroju, na hadičky si treba zohnať adaptéry od 1 palca do 15 mm, ale sú dostupné v tých lepších veľkoobchodoch, vyjdú ťa na cca 10 eur, navyše tvrdosť vody sa nedá nastaviť tak, ako sa používa v Holandsku pre nemeckú tvrdosť Dh, ale v mmol, prepočet je jednoduchý 1 mmol, je 5,6 Dh Pozrite si túto tabuľku a budete vedieť, ako tvrdosť vody prepočítať. °dH °e °fH ppm mmol/l tvrdosť nemecká 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 tvrdosť anglická 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 tvrdosť francúzska 1 °fH 0,560 1105 ppm 0,102 ppm 0,102 6 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Prepočítavacia tabuľka tvrdosti vody

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Slovakia

Jednoduché plnenie

Tovar prišiel v poriadku a bezpečné zabalený. Filter je šikovný a spratný. Soľ sa síce cez odnímateľný magnetický poklop v prednej časti. Tým pádom sa nezvädčšuje obslužný priestor.

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Switzerland

Systém na odstraňovanie vodného kameňa

Najvyššia cena zariadenia je správna. mozem len odporucit.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 mesiacmi Publikované na Expondo France

Rýchle a efektívne

Prvýkrát som si objednala aviváž z expondo a veľké prekvapenie, čas bol dodržaný a balíček bol super dobre zabalený. Odporúčam tohto obchodníka, stačí mi ho uviesť do prevádzky.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Italy

Zmäkčovač vody - 1-6 osôb - 12 l - 1,4-2,6 m³/h

Proces objednávky bol veľmi jednoduchý a zariadenie prišlo v krátkom čase. Boli sme veľmi spokojní s celým priebehom a výsledkami nášho nákupu. Na expando.it sa v budúcnosti určite opäť obrátime.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Netherlands

Prvé skúsenosti

Skvelé zariadenie, manuál veľmi neprehľadný. Dodané včas v dobrom obale. Webová stránka uvádza, že pripojenie nie je ťažké; A nie je to tak, pokiaľ je jasne uvedené, čo potrebujete! Napríklad veľkosť pripojenia nie je štandardná veľkosť, ktorú používame v Holandsku. Takže si musíte kúpiť extra materiál, aby to sedelo. Flexibilné hadice majú obrovské rozmery, ktoré sa po inštalácii ťažko umiestňujú, pružnosť sa potom stráca v dôsledku tlaku vody. Príručka nie je v holandčine a to je niekedy mätúce, pretože použité výrazy nie sú ľahko zrozumiteľné bez prekladu a aj tak je pre laika ťažké preložiť ich do akcie. Slová použité v návode na použitie nezodpovedajú slovám použitým v menu na displeji zariadenia. Toto je veľmi mätúce! Napríklad výroba syra mi zabrala pol rána, pričom v skutočnosti je to super jednoduché. Stačí použiť správne slová, ktoré zodpovedajú slovám zariadenia. Konečná prevádzka zariadenia je v poriadku a nie sú žiadne sťažnosti. Po pripojení sa už o to v podstate nemusíte starať. Odporúča sa nainštalovať dodatočný bypass, aby ste mohli naďalej využívať prívod vody počas regenerácie a/alebo práce.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Hungary

Prvotriedny zmäkčovač vody

Používam ho už takmer mesiac a som s ním 100% spokojná.Trochu som pochybovala o dodacej lehote štyri dni, ale milo ma prekvapilo, keď na štvrtý deň šikovne zabalené, nápadito vystrkujúc vnútro nafúknutou gumičkou,poštár zazvonil a odovzdal zmäkčovač vody.Na prvý pohľad a teraz aj po mesiaci používania môžem povedať,že kvalita v tomto prípade prevyšuje cenu.Montáž je jednoduchy, nainstaloval som to asi za pol hodinu s tymi dvoma 1'' hadicami po hodine.Menu nie je ako v knihe, vyrazky su divne a ked som videl ten mmol/, myslel som, ze sa to pyta o mojej hladine cukru v krvi.Preto padla jedna hviezda.Ak sa nam to podari prekonat,co bude urcite pol dna kupit a vrtat mi bok dalsi den-dva,budeme zarucene spokojni.A potom po dobrá úprava raz, nemusíme soľ každú chvíľu.Môžem len odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 mesiacmi Publikované na Expondo Belgium

Dobrý zmäkčovač vody

Dobrý a lacný zmäkčovač vody, jednoduchá inštalácia, holandský manuál dostupný na stránke, ale pre laika by to mohlo byť o niečo prehľadnejšie, to je nemožné. Niekto, kto má skúsenosti, na to príde, ale neuťahujte ohybné hadice príliš silno, inak budú poškodené tesnenia. Samotný zmäkčovač vody je za málo peňazí veľmi dobrý produkt, určite ho môžem odporučiť. Len pre vašu informáciu, prípojky flexibilných hadíc sú 4/4.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty