Trustpilot
Počet hodnotení: (11)

Benzínový drvič konárov - 7 KS - 80 mm

1 079,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10090080

|

Model: HT-HECTOR 212T

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne streda 1. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
1 079,00 €
1 079,00 €
0%
3 237,00 €
1 025,05 €
5%
5 395,00 €
971,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • výkon – 7 KS motor s 3 600 otáčkami za minútu drví konáre s priemerom až 80 mm
  • flexibilné použitie – zásobník nastaviteľný na 90° uhol, veľký lievik sa stará o ľahké plnenie
  • efektívnosť – 3,5 l benzínová nádrž umožňuje nepretržitú prácu viac ako 2 h
  • stabilita – nosný prvok poskytuje bezpečný podstavec pre robustnú oceľovú konštrukciu
  • mobilnosť – dve veľké nafukovacie kolesá a robustný oceľový kryt
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


3.9

Založené na 11 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Germany

Urobte niečo!

Máme rýchlorastúci živý plot dlhý okolo 100 m. Za pár rokov sa nahromadilo enormné množstvo odrezkov, ktoré teraz postupne sekám. Skartovačka pracuje rýchlo a skartuje všetko bez námahy. Špičkové zariadenie! Pozitívne mi príde aj to, že zmena polohy je bez námahy. Jasné odporúčanie na nákup!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Ireland

Štiepač dreva HT-Hector 212T

Na doručenie sa čakalo tri týždne, čo samozrejme znamenalo úder uprostred pandémie koronavírusu. Pri príchode to bola priama montáž dielov s kľúčmi dodanými pre túto prácu. Dolial motorový olej, naplnil benzínovú nádrž, štiepkovač sa spustil na prvé otočenie kľúča. S hmotnosťou niečo cez 80 kg je veľmi dobre ovládateľný pre JEDNU osobu. Pri 107Dba je to trochu hlučné, tak aj chrániče sluchu a samozrejme ochrana očí Hneď som dal do práce štiepkovač. Z mojej záhrady veľmi rýchlo odoslal veľké množstvo pokosenej čečiny, čečiny, živého plotu a pod. do veľmi dobre zvládnuteľnej masy mulča/štiepky a samozrejme len zlomok pôvodného objemu. Expondo tvrdí, že zvládne priemer až 80 mm. Tento priemer som ešte nedosiahol, ale zatiaľ sa štiepkovač vysporiadal so všetkým, čo je do neho vložené. Pôsobivý výkon, odporúčame!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na ManoMano France

Veľmi dobrý produkt

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo Italy

Výborná skartovačka

Tento obchod som nepoznala, musim povedat, ze ma pozitivne zaujala efektivita operatorov, dostupnych pre akykolvek problem.Co sa tyka produktu v tejto cene, neda sa nic najst so zapalovanim s klucom ako aj s ťahom, navyše výrobok je veľmi pevný, krásny a veľmi dobre seká, určite odporúčam všetkým, ktorí chcú investovať svoje peniaze do profesionálneho výrobku.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

ŠPIČKOVÉ ŠTIPKOVAČE

Nedávno som si kúpil tento štiepkovač z expondo. Objednávka bola jednoduchá, doručenie rýchle a prístroj TOP. Balenie bolo prvotriedne a montáž bola jednoduchá. Drvič je výkonný a bez problémov vtiahne aj väčšie konáre s listami! Vďaka tomu je sekanie zábavné. :-)

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo France

Dobrý stroj

Po montáži bez ťažkostí som urobil test na malých. Vetvy vavrínu a väčšie konáre asi 5 cm topoľa, dobrá práca zodpovedajúca mojim očakávaniam.Pri väčšom množstve neskôr vidieť.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na ManoMano France

Používal som ho a splnil moje očakávania. Materiál, jednoduchá montáž. Pre konáre nad 50 mm D žiadne zázraky. Veľká spokojnosť s týmto nákupom.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon United Kingdom

Záhradný štiepkovač/mulčovač Hillvert Hector 212T

Záhradný štiepkovač/mulčovač Hillvert Hector 212T – dodaný v sľúbenom časovom rámci. Zdá sa, že ide o kvalitný stroj a splnil úlohy, ktoré sa od neho vyžadovali – drvenie a mulčovanie veľkého množstva krovín a živých plotov spolu s menšími listnatými odrezkami. Zníženie 10 vriec odpadu na 2 za popoludnie. Má hmotnosť (okolo 80 kg) a konštrukciu (pneumatiky plnené vzduchom), vďaka čomu je ľahko premiestniteľný tam, kde je to potrebné. So strojom boli dodané bezpečnostné pokyny, ale v dodávke pôvodne chýbali základné montážne a prevádzkové pokyny. Keď sme však nadviazali kontakt s príslušným oddelením expondo, boli nám okamžite poskytnuté. Expondo chceli zabezpečiť, aby služby, ktoré sme od nich dostali, boli uspokojivé, a keď bol tento počiatočný problém odstránený, všetko bolo v poriadku. Ubezpečili nás, že v budúcnosti budú ku každej zásielke priložené montážne a prevádzkové pokyny. So strojom sme veľmi spokojní.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Switzerland

Na prvý pohľad celkom vydarené

Jednoduchá montáž, kvalitne spracovaný a robustný podvozok. Funguje dobre na malých vetvách, ale vôbec nie je schopný rozdrviť vetvy 80 mm, od 40 mm sa motor už zastaví a vetva 50 mm sa motor zastaví! Plast proti striekaniu vstupného kanála je príliš tuhý a zle skonštruovaný! (výmena pomocou gumy a dlhých pásikov, efektívnejšia! Maznice ložísk sú zle umiestnené, najmä na strane ochrany hnacieho remeňa, otáčajú sa o 90 stupňov, aby sa maznice umiestnili vodorovne, ľahšie sa mazajú a lepšie chránia!

Odpoveď od

Prosím dajte nám vedieť. Vždy chceme pomáhať a zlepšovať sa, no na to potrebujeme vašu podporu, aby sme tomu v budúcnosti zabránili. Spoločne to dosiahneme.
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 mesiacmi Publikované na Expondo Finland

Najhoršia akvizícia v živote! Nič nefunguje, a ak to nebude trvať dlho. Nechutná montáž z chybných dielov. Nestojí to ani 5 eur. Možno mám také šťastie, ale je to fakt!

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty