Trustpilot
Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt
MSW

Diamantová vŕtacia korunka 202 x 300 mm

119,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10060541

|

Model: MSW-DCD-300/202

Posledné kusy

Poponáhľajte sa! Zostáva už len niekoľko kusov!

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
119,00 €
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • vysoko kvalitná a robustná diamantová vŕtacia korunka na vŕtanie kameňa, keramiky, dlaždičiek, betónu a ďalších materiálov
  • na vŕtanie na sucho a vŕtanie s výplachom
  • osvedčené závitové pripojenie: 1 1/4"
  • dlhá životnosť
  • priemer: 202 mm | dĺžka: 300 mm
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Farba
Strieborná
Výška vŕtania [mm]
300
Závit
1 ⅟₄''
Priemer jadrového vrtáka [mm]
202
Stupeň tvrdosti (Rockwellova stupnica)
90 HRC
Rozmery (D x Š x V)
36 x 20 x 20 cm
Hmotnosť
5.6 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
40.5 x 40.5 x 30 cm
Hmotnosť zásielky
6 kg

Obsah balenia

  • Diamantová vŕtacia korunka MSW-DCD-300/202

Popis produktu

Diamantová vŕtací korunka 202 x 300 mm

Diamantová vŕtacia korunka MSW-DCD-300/202 je vhodná na vŕtanie na sucho aj vŕtanie s výplachom. Pomocou tohto vysoko kvalitného príslušenstva k jadrovým vŕtačkám môžete vykonávať vrty s hĺbkou 300 mm a priemerom 202 mm. Vďaka vysokej odolnosti proti opotrebovaniu nie sú pre tento diamantový vrták problémom ani veľmi tvrdé materiály, ako je napríklad betón, železobetón, tehly, opuka, vápenec alebo poter. Vŕtačky a skrutkovače výrobcu MSW sú ideálnym riešením pre presnú a efektívnu prácu.

Diamanty sú najlep&scaroním prřítelom pracovníků

Pri použití vysoko výkonnej diamantovej vŕtacej korunky je vŕtanie rôznych materiálov vždy presné a kvalitne prevedené. Táto kvalitná vŕtacia korunka je opatrená diamantovou vrstvou a vyznačuje sa preto vynikajúcou pevnosťou a dlhou životnosťou. Vrty sú vždy čisté bez nežiaducich otrepov. Tento diamantový vrták vŕta bezpečne a účinne aj tie najtvrdšie materiály.
S priemerom 202 mm a vrtnou hĺbkou 300 mm slúži táto diamantová vŕtacia korunka ako ideálny náhradný vrták do našich výkonných magnetických resp. jadrových vŕtačiek. Ďalej sa môže tento vrták používať vo všetkých elektrických zariadeniach, ktoré sú vybavené závitovým pripojením 1 1/4".
Táto kvalitná diamantová vŕtacia korunka je vyrobená z tvrdenej ocele a zaručuje tak veľmi vysokú stabilitu. Aj pri dlhodobom nasadení si vrták uchováva svoj tvar. Vďaka diamantovej vrchnej vrstve dosiahnete pri vŕtaní rôznych materiálov tie najlepšie množné výsledky. Výrobok je vhodný na vŕtanie s výplachom aj vŕtanie na sucho, odporúčame však radšej vykonávať vŕtanie s výplachom. Ako z dôvodu bezpečnosti, tak aj pre dlhšiu životnosť vrtáka. Presvedčte sa o profesionálnej a efektívnej práci diamantovej vŕtacej korunky MSW-DCD-300/202 výrobcu MSW na vlastné oči.

Hodnotenia


Triediť podľa :

Často kladené otázky

Máte v sortimente ešte ďalšie diamantové vŕtacie korunky iných veľkostí?

Áno, v našom obchode nájdete mnoho ďalších diamantových vŕtacích koruniek. Ponúkame širokú paletu diamantových vŕtacích koruniek s priemerom medzi 26 a 300 mm v dvoch rôznych výškach.

Môžem túto diamantovú vrtnú korunku používať aj na vŕtanie s výplachom?

Áno, môžete sa rozhodnúť medzi vŕtaním na sucho a vŕtaním s výplachom. Doporučujeme však radšej vykonávať vŕtanie s výplachom, ktoré slúži na Vašu bezpečnosť a zároveň predlžuje aj životnosť výrobku.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty