Trustpilot
Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt
Royal Catering

Chladiaca nadstavba - 160 x 39 cm - 7 GN nádob 1/3

629,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010950

|

Model: RCKV-160/39-S7

Posledné kusy

Poponáhľajte sa! Zostáva už len niekoľko kusov!

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
629,00 €
3+
5%
597,55 €
5+
10%
566,10 €
10+
15%
534,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • rýchle, efektívne chladenie vďaka kompresoru s výkonom 120 W
  • veľký objem 62 litrov - poskytuje miesto pre 7 GN nádob 1/3
  • automatický termostat umožňuje chladenie od 2 do 10 °C
  • čistota a hygiena – skriňa s vekom z vysoko kvalitnej ušľachtilej ocele
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Farba
Strieborná
Displej
LED
Napätie [V]
230
Energetická trieda
A
Výkon [W]
120
Klimatická trieda
4
Menovitý vstupný prúd [A]
1,2
Nastavenie nožičiek [mm]
15
Vhodné pre (GN)
7GN 1/3
Okolitá teplota [°C]
10 – 32
Trieda ochrany IEC
I
Chladivo - chladiaca kvapalina
R600A / 35g
Termostat
Áno
Krycie sklo
Áno
Automatické odmrazovanie
Áno
Kapacita
62 l
Hlasitosť – výkon
35 dB
Rozmery (D x Š x V)
41 x 161 x 28.5 cm
Hmotnosť
50.6 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
167 x 48 x 44 cm
Hmotnosť zásielky
50.6 kg

Obsah balenia

  • Chladiaca nadstavba RCKV-160/39-S7
  • 6 držiakov pre GN nádoby
  • Montážny materiál
  • Návod na použitie

Popis produktu

Chladičí nástavba- 160 x 39 cm - 7 GN nádob 1/3

Chladiaca nadstavba RCKV-160/39-S7 výrobca Royal Catering zaistí, že budú Vaše potraviny vždy čerstvé a atraktívne, pretože ich udržuje a uchováva v chlade, či už za účelom ich podávania alebo ďalšieho spracovania. Toto profesionálne chladiace zariadenie výrobcu Royal Catering bolo navrhnuté pre reštaurácie, kaviarne, cukrárne, rýchle občerstvenie, hotely a mnoho ďalších prevádzok. Aj pre pizzérie a šalátové bary má tento produkt nedoceniteľnú hodnotu.
Ponúkaná chladiaca nadstavba má veľký teplotný rozsah chladenia od 2 do 10 °C. Nastavenie teploty sa vykonáva pomocou tlačidiel vedľa LED displeja, ktorý Vám vždy ukazuje aktuálny stav prístroja. Automatický termostat zaručuje dodržiavanie zvolených parametrov. To vedie k nízkej energetickej spotrebe, a prístroj je preto veľmi nákladovo úsporný.
Ďalej je chladiaca nadstavbová vitrína vybavená funkciou automatického odmrazovania, ktorá automaticky každých 6 hodín spúšťa cyklus odmrazovania, čo šetrí Váš čas. Súčasne máte možnosť začať proces odmrazovania manuálne.
Vysoká energetická účinnosť chladiaceho zariadenia je založená na použití chladiaceho plynu R600a. Jeho vynikajúce termodynamické vlastnosti umožňujú montáž menších výmenníkov tepla, čo vedie k nižším nákladom na energiu. Rýchle dosiahnutie a udržiavanie požadovanej teploty zaručuje kompresor s výkonom 125 wattov, ktorý je podporovaný systémom ventilátorového chladenia a je zásobovaný studeným vzduchom.
Veľký objem 62 litrov je jedným z hlavných predností tejto chladiacej nadstavby. 160 cm dlhá saladeta dokáže pojať 7 GN nádob 1/3 s hĺbkou do 150 mm, čo umožňuje paralelné uchovávanie mnohých rôznych potravín. Do tohto prístroja je však možné bez ťažkostí vložiť aj iné GN nádoby, napr. GN 2/3, 1/6, 1/9, rovnako ako GN 1/1, 1/2 a 1/4 – v tom prípade sa však líši počet nádob, ktoré je možné do prístroja vložiť. V našom e-shope nájdete kompletný sortiment GN nádob a GN vík.
Skriňa chladiacej nadstavby RCKV-160/39-S7 je vyrobená z vysoko kvalitnej ušľachtilej ocele. Materiál je biologicky inertný, takže v kontakte s potravinami nereaguje, a je teda zdravotne nezávadný. Ďalej je robustný a odolný proti korózii, čo mu zaručuje dlhú trvanlivosť. Hladký povrch s nízkou pórovitosťou chladiacej nadstavby výrobcu Royal Catering navyše uľahčuje jej čistenie.
Veko z ušľachtilej ocele, ktoré sa nachádza na skrini prístroja, zaisťuje bezpečnú ochranu potravín pred vonkajšími vplyvmi. Vďaka tomu môžete svoje potraviny uchovávať čerstvé, chladené a hygienicky nezávadné aj po skončení pracovného času bez toho, aby ste ich museli premiestňovať. Jednoducho sklopte veko dole. Ušetrí vám to cenný pracovný čas a zaistí komfortnú obsluhu vitríny.
Vďaka štyrom plastovým nohám výškovo nastaviteľným do 1,5 cm môžete chladiacu nadstavbovú vitrínu RCKV-160/39-S7 prispôsobiť každému podkladu, takže vitrína bude stáť vždy stabilne a nehrozí nebezpečenstvo posunutia. Nohy tiež chránia vašu pracovnú plochu pred nežiaducim poškriabaním. S týmto chladiacim regálom môžete svoje výrobky atraktívne prezentovať a skladovať ich pri správnej teplote.

Hodnotenia


Triediť podľa :

Často kladené otázky

Je tento prístroj vhodný pre použitieí v mé reštaurácii?

Áno! Tento prístroj je ideálny na použitie v hotelových reštauráciách, jedálňach, reštauráciách, snackbaroch, bistroch, kantínach, bufetoch, ratoch, kempoch či na veľkých akciách a pri iných príležitostiach.

Akoá je maximální kapacita tohto prístroja?

Tento prístroj má objem 62 litrov.

Je chladivo R600a energeticky účinné?

Áno, R600a má vďaka svojim termodynamickým vlastnostiam veľmi vysokú energetickú účinnosť. Nízka spotreba chladiaceho plynu umožňuje použitie menších výmenníkov tepla a znižuje tak spotrebu prúdu.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty