Trustpilot
Výpredaj
Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt
Royal Catering

Chladnička na nápoje - 880 l

1 449,00 € 1 655,20 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010910

|

Model: RCGK-W880-2

Záruka najnižšej ceny

Posledné kusy

Poponáhľajte sa! Zostáva už len niekoľko kusov!

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
1 449,00 €
3+
5%
1 376,55 €
5+
10%
1 304,10 €
10+
15%
1 231,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • rovnomerné a efektívne chladenie ventilátorom
  • veľký objem 880 litrov pre množstvo fliaš
  • presné nastavenie teploty vďaka digitálnemu termostatu
  • ideálna teplota chladenia medzi 2 a 8 stupňami
  • energeticky efektívne vnútorné LED osvetlenie
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Typ inštalácie
Voľne stojace
Materiál
Tvrdené sklo
Oceľ
Práškovo lakovaná oceľ
Farba
Čierna
Biela
Napätie [V]
230
Energetická trieda
C
Typ displeja
Digitálne
Výkon [W]
350
Typ dverí
2 dvojkrídlové dvere
Typ svetla
LED
Nastavenie nožičiek [mm]
20
Rozmery police [cm]
53 x 39,5
Trieda ochrany IEC
I
Maximálna nosnosť priehradky [kg]
15
Chladivo - chladiaca kvapalina
R290
Kondenzátor
Áno
Odparovač
Áno
AEC (ročná spotreba energie) [kWh]
1168
Kapacita
880 l
Hlasitosť – výkon
40 dB
Vyžarovaný šum
50 dB
Počet políc
8 Pc
Rozmery (D x Š x V)
129.2 x 73 x 201.5 cm
Hmotnosť
110 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
136.5 x 74.5 x 206.5 cm
Hmotnosť zásielky
138 kg

Obsah balenia

  • Chladnička na nápoje RCGK-W880-2
  • 8 zásuviek
  • Nádržka na vodu
  • 2 zámky
  • Návod na použitie

Popis produktu

Chladnička na nápoje - 880 l

Ukážte, čo sa v nej skrýva! Chladnička na nápoje RCGK-W880-2 značky Royal Catering má dostatok priestoru na to, aby ste mohli svojim zákazníkom ponúknuť najrozličnejšie nápoje. Vďaka preskleniu dvojkrídlových dverí si hostia môžu vybrať ešte pred otvorením dverí. LED osvetlenie ukáže vašu ponuku v najlepšom svetle.
Ventilátory integrovaného chladenia a výkonný LG kompresor s výkonom 350 W zabezpečujú rovnomernú cirkuláciu vzduchu vo vnútornom priestore. Tento typ chladenia zaisťuje, že všetky nápoje v nápojovej chladničke sa chladia rovnomerne a sklo sa nezahmlieva. Kompresor je mimoriadne energeticky účinný a zároveň generuje málo hluku, vďaka čomu sa dokonale hodí na vnútorné použitie.
S objemom 880 litrov si môžete nechať v zásobe dostatok nápojov a poskytnúť svojim hosťom ideálne osvieženie najmä v horúcich dňoch. Veľký úložný priestor umožňuje ponúknuť veľké množstvo rôznych nápojov a rozšíriť tak výber pre vašich hostí.
Ako úložný priestor slúži osem zásuviek s veľkorysými rozmermi 53 x 39,5 cm. Pomocou zásuviek môžete naplniť chladničku na nápoje až 628 plechovkami. Vďaka výškovo nastaviteľným policiam môžete vo vnútri chladničky vystaviť fľaše a plechovky rôznych rozmerov. To tiež umožňuje efektívne využitie úložného priestoru.
Digitálny termostat udržiava presnú teplotu, ktorú môžete nastaviť v rozsahu od 2 do 8 °C pomocou ovládacieho panelu. Proces chladenia môžete teda optimálne prispôsobiť nápojom, ktoré práve chcete ponúknuť svojim hosťom. Pomocou ovládacieho panela môžete aktivovať aj funkciu proti zamrznutiu, ktorá zabraňuje zamrznutiu nápojovej chladničky.
LED osvetlenie sa stará o vkusnú integráciu chladničky na nápoje do každého priestoru, či už do tmavého prostredia, alebo noci. Okrem toho sú nápoje viditeľné nezávisle od vonkajšieho osvetlenia, čo vašim hosťom značne uľahčuje výber. Presklená chladnička na nápoje má aj osvetlenú reklamnú plochu, ktorú máte k dispozícii v hornej časti. Použitie LED osvetlenia šetrí elektrickú energiu, má dlhú životnosť a znižuje náklady na prevádzku.
Dve krídlové dvere chladničky s dvojitým sklom sa ľahko otvárajú pomocou rukovätí a zatvárajú sa automaticky. To šetrí energiu a zaisťuje optimálne výsledky chladenia vďaka krátkym časom prerušenia. Dvere je možné samostatne zabezpečiť integrovanou zámkou, čím zabránite neoprávnenému prístupu k vašim nápojom.
Mobilitu zaisťujú štyri kolieska, s ktorými môžete nápojovú chladničku zo sortimentu potrieb pre gastronómiu jednoducho premiestniť alebo prepraviť do inej miestnosti. Pevnú oporu vo vami zvolenej polohe zaistia dve bezpečné brzdy, ktoré zabraňujú neúmyselnému pohybu chladničky. Na zabezpečenie plného výkonu chladničky na nápoje dodržujte minimálnu vzdialenosť 10 cm od zadnej steny.

Hodnotenia


Triediť podľa :
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty