Trustpilot
Počet hodnotení: (3)
Royal Catering

Drezová skrinka - dvojitá - 140 cm

639,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010409

|

Model: RCHS-1400WS

Posledné kusy

Poponáhľajte sa! Zostáva už len niekoľko kusov!

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
639,00 €
3+
5%
607,05 €
5+
10%
575,10 €
10+
15%
543,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • odolná ušľachtilá oceľ, ktorá sa ľahko čistí
  • dve priestranné umývadlá s hĺbkou 26 cm vrátane umývateľného sitka
  • 2 x priestorovo úsporné posuvné dvere
  • praktické lemovanie s výškou 10 cm ochráni stenu pred postriekaním
  • individuálne nastavenie vďaka výškovo nastaviteľným nohám
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Farba
Strieborná
Počet drezov
2
Rozmery misy [mm]
400 x 400 x 260
Nastavenie nožičiek [mm]
15
S nohami
Áno
So skriňou
Áno
Rozmery (D x Š x V)
139.8 x 64 x 94.5 cm
Hmotnosť
37.2 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
144 x 84 x 64.5 cm
Hmotnosť zásielky
39.5 kg

Obsah balenia

  • Dvojitá drezová skrinka RCHS-1400WS
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Drezová skrinka - dvojitá - 140 cm

Dvojitá drezová skrinka RCHS-1400WS od výrobcu Royal Catering predstavuje ideálnu pracovnú plochu na umývanie potravín, riadu a ukladanie rôznych potrieb. Drezová skrinka z kvalitnej ušľachtilej ocele vám pomôže pri práci v reštaurácii, hoteli, bare alebo jedálni – ideálna pre oblasť gastronómie.
Vďaka kvalitnému spracovaniu je dvojitá drezová skrinka veľmi odolná a nezostávajú na nej znečistenia ani fľaky. Kov sa pri kontakte s potravinami správa neutrálne, vďaka čomu chráni aj pred biologickým znečistením a vždy sa postará o maximálnu hygienu.
Umývadlá s hĺbkou 26 cm a veľkorysými rozmermi 40 x 40 cm poskytujú dostatočný priestor na veľký kuchynský riad ako plechy na pečenie alebo hrnce na polievky. Dvojitý systém zároveň umožňuje paralelne pracovať viacerým osobám, vďaka čomu ušetríte čas i peniaze. Odkladacia plocha umiestnená napravo od umývadla sa dá pohodlne používať na sušenie umytého riadu. Vďaka použitému materiálu sa dá skrinka po umývaní alebo príprave jedál rýchlo a jednoducho očistiť.
Umývadlo je vybavené dvoma praktickými posuvnými dvermi a dá sa používať najmä v úzkych kuchyniach, kde vám poskytne veľký odkladací priestor. Kuchynské pomôcky uložené v skrinke sú chránené posuvnými dvermi. Tie sa dajú jednoducho otvárať a zatvárať a umožňujú rýchle umývanie bez zbytočnej námahy.
Medzi pracovnou plochou a stenou je umiestnený postranný lem z ušľachtilej ocele s výškou 10 cm. Vytvára tak hladký prechod najmä v prípade nerovných stien. Lemovanie chráni stenu pred striekaním vody a zabraňuje neželanej vlhkosti.
Vkladacie sitko slúži na to, aby sa odtok neupchal zvyškami potravín. Sitko sa dá ľahko a pohodlne čistiť teplou mydlovou vodou a vďaka oblým hranám umožňuje bezpečné umývanie rukou. Samotný odtok sa nachádza v strede umývadla a zaručuje optimálne odtekanie vody.
Dvojitá skrinka s drezom disponuje výškovo nastaviteľnými nohami, ktoré sa postarajú o bezpečnú polohu. Vyššie nohy uľahčujú čistenie podlahy.
Vzhľadom na to, že dvojitá skrinka s drezom nie je vybavená otvormi na kombinované batérie, dajú sa individuálne umiestniť na okraje umývadla. Montáž a inštalácia skrinky je neuveriteľne jednoduchá vďaka priloženému návodu. Dvojitá drezová skrinka RCHS-1400WS od Royal Catering predstavuje elegantné riešenie pre vašu kuchyňu.

Hodnotenia


4.3

Založené na 3 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 4 rokmi Publikované na Amazon United Kingdom

Vynikajúca kvalita produktu

Je to produkt úžasnej kvality a všetci moji priatelia, keď som im povedal, že kupujem nerezový drez, mi povedali, aby som si ho nekupoval, ale teraz si želajú, aby ho mali!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Malé nedokonalosti

Celkovo drez vyzerá dobre, môj má veľké škrabance, ktoré si nemýliť so stopami po brúsení a preliačinu na nohe, ale rozhodol som sa ho nevrátiť, pretože ma tlačil čas... Otvor na kohútiky by mal byť vyrobený svojpomocne. S pozdravom

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

Lacný vstup

Umývadlo sa dodáva kompletne zmontované na palete, len je potrebné vložiť posuvné dvierka a nožičky. Predmontované sú aj ohybné hadice na napojenie na odpadovú vodu.Pri spracovaní je potrebné akceptovať drobné nedostatky vzhľadom na cenu, napr. na zjavne zbrúsených zvaroch vidieť stopy po brúsení. Ak vám to prekáža, musíte si to vyleštiť sami.Za cenu však jasné odporúčanie na nákup, ak si chcete kuchyňu zariadiť ako profesionál.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Potrebujem dvojitú drezovú skrinku aj v prípade, že vlastním umývačku riadu?

Zo skúsenosti vieme, že tento produkt je ideálny na umývanie väčšieho kuchynského riadu ako hrnce na polievku alebo plechy na pečenie, ktoré sa nezmestia do umývačky riadu.

Je potrebné umiestniť kombinovanú batériu na konkrétne miesto?

Nie, v tomto prípade sa môžete individuálne rozhodnúť, kam umiestnite kombinovanú batériu. Na to je potrebné vyvŕtať na príslušnom mieste medzi umývadlom a lemovaním otvor.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty