Trustpilot
Počet hodnotení: (9)

Kotol na varenie piva - 60 l - 3 000 W

369,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10011524

|

Model: RCBM-42N

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Doručenie približne štvrtok 2. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
369,00 €
369,00 €
0%
1 107,00 €
350,55 €
5%
1 845,00 €
332,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • priestrannosť – pracovná kapacita 60 l
  • jednoduché ovládanie – automatický režim a pamäťová funkcia – ideálne pre začiatočníkov
  • používateľská ústretovosť – LCD displej s dotykovou plochou na nastavenie teploty, výkonu a času varenia
  • výkon – kombinuje 1 800 W a 1 200 W vykurovacie telesá
  • pohodlie – vyberateľná nádoba na obilniny, obehové čerpadlo a vypúšťací kohútik
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.6

Založené na 9 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Hore

Najprv sme kúpili lacnú varnú nádobu od konkurencie: šrot z nehrdzavejúcej ocele v hodnote 250 EUR, ktorý sa po dvojitom použití zlomil. Takže sme tu investovali a sme úplne nadšení. Čerpadlo, presnosť teploty, kvalita spracovania, všetko super. Cena je vysoká, ale zdá sa byť opodstatnená.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo France

Stroj Belle

Krásny stroj, jednoduché použitie.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Austria

Všetko sedí podľa očakávania

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 dňami Publikované na Expondo Romania

prijatý balík

Tovar zodpovedá popisu, návod je dobrý. Expedícia rýchla a bezchybná. Obal perfektne sedí, kaša tiež. Priehľadný kryt je veľkým plusom, človek vidí prietok čerpadla a dá sa tomu prispôsobiť. Niektoré ďalšie detaily by nemohli uškodiť (ako napríklad, ako umiestniť sito na dno, s konkávnou časťou hore alebo dole? - schematický detail by vyriešil záhadu) Programovanie sa zdá jednoduché, zapamätanie programu je stále otáznikom . Otestoval som fungovanie s vodou a veci bežia hladko, ako majú. Dúfam, že to uvidím v práci v reálnych podmienkach! Zatiaľ 10/10

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Poland

Veľmi dobrý kotol

Doteraz som navaril asi 100 záparov na 40l hrnci RCBM 40N, ale rozhodol som sa kúpiť väčší. Zatiaľ som s ním uvaril 3 zápary. Veľmi dobrý výkon. Celkovo Dobrý pomer cena/kvalita, jednoduché použitie a skvelý vzhľad. Vrelo odporucam.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 dňami Publikované na Expondo France

Praktické a efektívne

Po dvoch vareniach s týmto tankom som zistil, že splnil moje očakávania. Veľmi praktické a efektívne, niet čo dodať. Perfektné

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Expondo Germany

Skvelá cena

Skvelá cena výkon. Nemám žiadne možnosti porovnania so speidelovým Braumeisterom alebo podobnými systémami, ale som o tom jednoducho presvedčený. Mám malú kritiku: v popise sa uvádza „intuitívny“ dotykový panel. Moja varná kanvica je bez dotyku. Ale už ma to netrápi. Možno som si práve objednal, keď som menil modely. Okrem toho 9 programov odkazuje na 9 pracovných krokov, ktoré je možné naprogramovať. Škoda, že sa po vypnutí stráca "ušetrené"... Tých 60 litrov (resp. 62) označuje celé množstvo. T.j. cca 50/55 l piva na zápar! Trochu mätúce. Ale inak čistenie, manipulácia, presnosť teploty sú top.

Odpoveď od

Milý Štefan, veľmi pekne ďakujeme za správu a spätnú väzbu. Postúpime to nášmu tímu produktového manažmentu. Sme radi, že ste s výrobkom veľmi spokojný. Bavte sa s tým! Ak máte nejaké otázky, radi vám pomôžeme. S pozdravom, rozšírte starostlivosť o zákazníkov
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Produkt je dobre vyrobený a funguje správne. Niektoré veci sú menej kvalitné (na prečerpávanie kvapaliny namiesto hadice prepláchnite hadicu a filtračná doska nedolieha tesne na dušu).Tieto lacnejšie diely nerobia rozdiel v prevádzke a za tieto peniaze môžete efektívne získať 50 až 55 litrov varného piva alebo 30 litrov piva s dvojitým sladom pre pivo s vysokým obsahom alkoholu.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Prepadová trubica bola chybná už pri prvom varení. Vstup potrubia bol rozdrvený.

Dobrý deň, varná kanvica je úplne skvelá a zaslúži si 5 hviezdičiek. Prepadové potrubie na vstupe potrubia bolo však natoľko zdeformované, že kvapalina vytiekla. Preto som nemohol dať 5 hviezdičiek. Návod na obsluhu tiež zanecháva niečo na želanie. Hovorí o tom, ako zariadenie ovládať, ale bohužiaľ nehovorí o tom, ako ho zostaviť. Našťastie existuje YouTube, kde si môžete pozrieť, ako sú jednotlivé časti poskladané.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty