Trustpilot
Počet hodnotení: (2)

Pracovná skrinka z nehrdzavejúcej ocele - 120 x 50 cm - nosnosť 330 kg - Royal Catering

319,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10012541

|

Model: RCAT-120/50-WT

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne piatok 26. apríla
Kľúčové vlastnosti
  • odolnosť – vysoká nosnosť až 330 kg rozložená na troch úrovniach
  • praktická konštrukcia – pracovná plocha 120 x 50 cm a pracovná výška 85 cm
  • priestorová úspornosť – 2 x praktické posuvné dvere na použitie v úzkych kuchyniach
  • vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ – hygienická, odolná a nenáročná na udržiavanie
  • stabilita – pevná konštrukcia vhodná na každodenné použitie
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


4.0

Založené na 2 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Switzerland

nočná mora

Nočná mora Nerezový pracovný stôl, ktorý som si objednal (prišiel včas, predplatený) bol totálne preliačený a poškriabaný, prepravný obal bol vtip za 600 eurový stôl. Samozrejme, že sme to okamžite nahlásili a hneď sme dostali odpoveď, ale... potom sa začala nočná mora: - Išlo to tam a späť tri týždne s približne 20 e-mailami - v práci boli traja rôzni "úradníci" - nespočetné množstvo telefonátov od nás všetky možné pošty a špedičné spoločnosti (často na počkanie), z každej sme boli vždy emailom informovaní o predpokladanom odbere s dátumom a číslami spracovania - na odber, ktorý sa nikdy neuskutočnil, sme si vzali tri pracovné dni dovolenky - hotovo balíček so stolíkom (nie práve malý) sme museli doručiť stojaci v našej obývačke - až v poslednom emaile sme dostali krátke ospravedlnenie za nepríjemnosti, stôl bol nakoniec vyzdvihnutý po troch týždňoch a peniaze sme dostali späť o týždeň neskôr. Strašne sklamaný z toho, čo sme zažili s Expondo, v prvom rade s produktom, potom ešte viac s vaším zákazníckym servisom. Smutný zážitok a nikdy viac! Giulio

Odpoveď od

Ďakujeme vám za vašu reakciu. Chceme vám pomôcť a stále sa zlepšovať. Aby sme sa však tomuto problému v budúcnosti vyhli, potrebujeme vašu podporu. Spolu to zvládneme.
Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na ManoMano France

Veľmi sklamaný z produktu: veľmi rýchlo sa poškriabe. Nie veľmi pevné. Montážny návod bez jasného vysvetlenia Ochranný plast sa ťažko odstraňuje a zostáva lepidlo, ktoré robí veľké stopy. Horšie je vyhýbať sa rozpúšťadlám!

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty