Trustpilot
Počet hodnotení: (11)
Royal Catering

Stoj na ľadovú drť - 2 x 6 litrov - minimálna teplota -20 °C - funkcia zmrzliny

1 399,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10011028

|

Model: RCSL 2/6ICE

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
1 399,00 €
3+
5%
1 329,05 €
5+
10%
1 259,10 €
10+
15%
1 189,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • veľký objem 2 x 6 litrov, ktorý sa oplatí vo stánkoch s občerstvením alebo v baroch
  • intuitívne a jednoduché použitie vďaka digitálnemu ovládaciemu systému
  • servis v celej EÚ s trojročnou zárukou
  • šesť rôznych funkcií na prípravu koktailov, zmrzliny a ešte oveľa viac
  • 8 – 12 hodinový pracovný cyklus vďaka odolnej konštrukcii
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Oceľ
Polykarbonát
Farba
Strieborná
Napätie [V]
230
Výkon [W]
450
Typ svetla
LED
Pracovný cyklus [h]
8 – 12
Teplota chladenia [°C]
-20 ´- 10
Chladivo - chladiaca kvapalina
R290
Odkvapkávacia miska
Áno
Gumové nožičky
Áno
Kapacita
12 l
Počet nádob
2 Pc
Celková kapacita
12 l
Rozmery (D x Š x V)
44.2 x 40.2 x 72.5 cm
Hmotnosť
44.8 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
51.5 x 48 x 89 cm
Hmotnosť zásielky
56.3 kg

Obsah balenia

  • Stroj na ľadovú drť RCSL 2/6ICE
  • Montážny materiál
  • Návod na použitie

Popis produktu

Stoj na ľadovú drť - 2 x 6 litrov - minimálna teplota -20 °C - funkcia zmrzliny

Stroj na ľadovú drť RCSL 2/6ICE značky Royal Catering bol špeciálne navrhnutý pre potreby profesionálnej gastronómie a dopĺňa vaše vybavenie na piknikoch a festivaloch, rovnako ako v kaviarňach a baroch. Vďaka modernému dizajnu stroja môžete ľad a iné nápoje atraktívne prezentovať. Ľahko sa ovláda a je vyrobený z odolných a pevných materiálov, čo predurčuje stroj na to, aby ste ho mohli používať aj v gastronomických prevádzkach.
Stroj na ľadovú drvinu neslúži len na servírovanie drveného ľadu, ale aj na všetky druhy iných studených nápojov, ako sú ovocné nápoje, koktaily, zmrzliny alebo dokonca sorbety. Stroj má dve 6-litrové nádoby, ktoré sú ideálne na skladovanie studených jedál a nápojov. Rozdelený priestor umožňuje zmiešavanie rôznych nápojov. Svojim hosťom môžete počas horúcich dní dopriať ľadové osvieženie a takisto nápoje rôznych chutí!
Vďaka digitálnemu ovládaciemu systému s dizajnom touchpadu je možné stroj na ľadovú drvinu ovládať intuitívne a jednoducho. Jednotlivé funkcie môžete ovládať len niekoľkými tlačidlami. Moderný LED displej sa ľahko ovláda a zobrazujú sa na ňom teplota a otáčky miešadla.
Stroj na ľadovú drvinu má šesť rôznych funkcií: Ice Cream, Granita, Chill, Cocktail, Wash a Dispensing. To znamená, že okrem ľadovej drti môžete ponúkať aj iné produkty, ako sú mrazené jogurty alebo koktaily. Vďaka tomu si u vás každý zákazník príde na svoje. To vám môžeme garantovať!
Nádoba je vyrobená z potravinársky nezávadného polykarbonátu bez obsahu BPA a preto je zdravotne nezávadná a odolná voči extrémnym teplotám. Má vysokú rázovú pevnosť, čo jej prepožičiava silu a odolnosť. Priehľadný dizajn vám umožňuje ponúkať nápoje pútavým spôsobom a zároveň dopĺňa dizajn stroja.
Stroj na výrobu ľadovej drviny má motor s výkonom 450 W. Vďaka svojej odolnej konštrukcii má pracovný cyklus 8 až 12 hodín. Miešadlo vo vnútri stroja zaisťuje servírovanie zmrzliny bez hrudiek a zabraňuje upchávaniu kohútika. Vďaka neustálemu miešaniu, ktoré môžete ovládať spínačom, chutí každý nápoj rovnako dobre ako ten predchádzajúci! V kryte sú ventilačné štrbiny, ktoré chránia motor pred prehriatím.
Kohútik zaisťuje, že ľadovú drť môžete načapovať bez toho, aby sa obsah rozlial. Ľahké, ale odolné veko chráni obsah nádoby pred nečistotami. Odkvapkávacia miska zachytáva prebytočné tekutiny a zaisťuje čistý pracovný priestor. Na nožičkách stroja je guma, čo zabezpečuje optimálnu stabilitu a takisto chráni povrchy pred poškriabaním.
Royal Catering je synonymom kvalitných a spoľahlivých potrieb pre gastronómiu, a preto je dodávaný s trojročnou zárukou. V prípade neočakávaných porúch je v celej EÚ k dispozícii servis.

Hodnotenia


4.7

Založené na 11 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

spätná väzba objednávky

Tovar v súlade s popisom. Veľmi rýchle vybavenie objednávky.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Zjavenie

Koncom marca som na zmrzlinu kúpil od Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - od -20°C.. Napriek mierne vyššej cene som sa rozhodol kúpiť si ju u nich, pretože skúsenosť ma naučila, že v prípade pri problémoch je možné zariadenie vrátiť alebo vymeniť za iné. Ako šťastie, presne to sa stalo. Ihneď po zaplatení zásielky mi Expondo poslalo zariadenie, ktoré prišlo ihneď, veľmi dobre zabalené, no bohužiaľ sa po pripojení pokazilo. Stáva sa to, ako pri každom zariadení. Spoločnosť tu odviedla skvelú prácu, profesionálna horúca linka a priateľský personál sa postavili tejto výzve a ponúkli výmenu zariadenia za nový Granator po odoslaní späť, a tak sa aj stalo, už len čakám na zásielku, nemôžem. V týchto horúcich dňoch čakať na kokteily a mrazené nápoje, ktoré budem môcť podávať svojim klientom. Firmu ešte raz odporúčam pre jej profesionalitu a politiku, ktorá klientom ako sme my dáva pokoj, aby sa v podobných prípadoch nestresovali, pretože je vybavovaná okamžite, spoľahlivo a na vysokej úrovni. Určite sa vrátim s ďalšími nákupmi. Po vyskúšaní zariadenia, ktoré mi bude čoskoro doručené, sa vrátim a podelím sa o svoj názor.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Teraz sme stroj niekoľkokrát testovali a všetko funguje perfektne. Programy sú dobre prednastavené a dajú sa doladiť. Iný výber je možný aj pri nádržiach. Obe nádrže sa ovládajú samostatne.

minulý rok Publikované na Expondo Germany

Slush stroj

Stroj je jednoducho skvelý. Už som mal jeden na vyskúšanie. Ale tieto, ľahko použiteľné, rýchlo pripravia kašu a vypijú ju. Tiež by sme si predstavovali, že upratovanie bude horšie. Už nechceme byť bez stroja na kašu. Nielen na párty, ale v horúčavách ich chceme cez deň využiť aj v kancelárii.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Germany

Stroj na kašu - 2 x 6 litrov

Doručenie bolo bezproblémové. Aj prvé uvedenie do prevádzky. Všetko podľa želania. Stroj môžeme len odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Germany

Po prvom teste sme úplne nadšení! Mega časť!

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Italy

Granitore

Skvelý produkt. radím

pred 2 rokmi Publikované na Expondo France

Stroj à granitas 2x6 litrov

Veľmi dobrý stroj na granitu a pekný. Momentálne som robil len citrónové granitas a výsledok bol bezchybný s programom granita s 5 litrami produktu a za 50 minút bolo hotovo. Hluk stroja je veľmi správny a čistiaci program som urobil bez problémov. Dodáva sa s dvojitými tesneniami a 1 tubou maziva. Čoskoro vyskúšam nejaké zmrzlinové poháre a ďalší komentár napíšem neskôr. Momentálne svoju kúpu neľutujem, uvidíme časom, ale dôverujem zariadeniu ROYAL CATERING, ktoré som si už pred rokmi kúpil a stále funguje veľmi dobre, panini gril, pec na pizzu.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Silný chladiaci výkon

Veľmi dobre spracované zariadenie, ľahko sa čistí a má vynikajúci chladiaci výkon pre rýchlu prípravu kašovitého ľadu. Bod odpočítava len objem kompresora.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Denmark

Rýchly a skvelý stroj na kašu

Deti sa úplne zbláznili, keď sme si tento stroj priniesli domov. Dobré veci: Robí skvelú kašu a robí to rýchlejšie, než sme si mysleli. Trochu nevýhoda: Po naliatí sa zvykne trochu rozliať a neskončí toľko v tácke ako na stole. Takže sme museli kúpiť pár podnosov, ktoré sme dali pod stroj, aby sme dostali tie rozliate. Stroj je tiež dosť hlučný, ale nevidím, ako sa tomu dá vyhnúť.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Ako dlho môžem nechať stroj zapnutý?

Stroj je navrhnutý na dlhú dobu prevádzky a má pracovný cyklus 8 až 12 hodín.

Budem vedieť stroj obsluhovať?

Samozrejme! Stroj sa ľahko obsluhuje pomocou niekoľkých tlačidiel. Všetky ostatné procesy prebiehajú automaticky. Všetky podrobnosti o používaní stroja na ľadovú drť nájdete v návode na obsluhu.

Čo ak sa stroj pokazí?

Našim zákazníkom ponúkame trojročnú záruku a poskytovateľa služieb v celej EÚ. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, kontaktujte nás!

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty