Trustpilot
Počet hodnotení: (10)

Stoj na ľadovú drť - 2 x 6 litrov - minimálna teplota -20 °C - funkcia zmrzliny

1 399,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10011028

|

Model: RCSL 2/6ICE

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne streda 1. mája
Kľúčové vlastnosti
  • veľký objem 2 x 6 litrov, ktorý sa oplatí vo stánkoch s občerstvením alebo v baroch
  • intuitívne a jednoduché použitie vďaka digitálnemu ovládaciemu systému
  • servis v celej EÚ s trojročnou zárukou
  • šesť rôznych funkcií na prípravu koktailov, zmrzliny a ešte oveľa viac
  • 8 – 12 hodinový pracovný cyklus vďaka odolnej konštrukcii
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.8

Založené na 10 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý mesiac Publikované na Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Teraz sme stroj niekoľkokrát testovali a všetko funguje perfektne. Programy sú dobre prednastavené a dajú sa doladiť. Iný výber je možný aj pri nádržiach. Obe nádrže sa ovládajú samostatne.

pred 2 rokmi Publikované na Expondo France

Stroj à granitas 2x6 litrov

Veľmi dobrý stroj na granitu a pekný. Momentálne som robil len citrónové granitas a výsledok bol bezchybný s programom granita s 5 litrami produktu a za 50 minút bolo hotovo. Hluk stroja je veľmi správny a čistiaci program som urobil bez problémov. Dodáva sa s dvojitými tesneniami a 1 tubou maziva. Čoskoro vyskúšam nejaké zmrzlinové poháre a ďalší komentár napíšem neskôr. Momentálne svoju kúpu neľutujem, uvidíme časom, ale dôverujem zariadeniu ROYAL CATERING, ktoré som si už pred rokmi kúpil a stále funguje veľmi dobre, panini gril, pec na pizzu.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Italy

Granitore

Skvelý produkt. radím

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Po prvom teste sme úplne nadšení! Mega časť!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 16 dňami Publikované na Expondo Poland

Zjavenie

Koncom marca som na zmrzlinu kúpil od Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - od -20°C.. Napriek mierne vyššej cene som sa rozhodol kúpiť si ju u nich, pretože skúsenosť ma naučila, že v prípade pri problémoch je možné zariadenie vrátiť alebo vymeniť za iné. Ako šťastie, presne to sa stalo. Ihneď po zaplatení zásielky mi Expondo poslalo zariadenie, ktoré prišlo ihneď, veľmi dobre zabalené, no bohužiaľ sa po pripojení pokazilo. Stáva sa to, ako pri každom zariadení. Spoločnosť tu odviedla skvelú prácu, profesionálna horúca linka a priateľský personál sa postavili tejto výzve a ponúkli výmenu zariadenia za nový Granator po odoslaní späť, a tak sa aj stalo, už len čakám na zásielku, nemôžem. V týchto horúcich dňoch čakať na kokteily a mrazené nápoje, ktoré budem môcť podávať svojim klientom. Firmu ešte raz odporúčam pre jej profesionalitu a politiku, ktorá klientom ako sme my dáva pokoj, aby sa v podobných prípadoch nestresovali, pretože je vybavovaná okamžite, spoľahlivo a na vysokej úrovni. Určite sa vrátim s ďalšími nákupmi. Po vyskúšaní zariadenia, ktoré mi bude čoskoro doručené, sa vrátim a podelím sa o svoj názor.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Stroj na kašu - 2 x 6 litrov

Doručenie bolo bezproblémové. Aj prvé uvedenie do prevádzky. Všetko podľa želania. Stroj môžeme len odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo France

Stroj à granitas 2x6 litrov

Vraciam sa, ako som sľúbil, pri druhom hodnotení stroja granita zakúpeného pred niekoľkými mesiacmi. Tento víkend som vyrobil 4 litrovú nádobu granitas a druhú 4 litrovú nádobu mäkkej talianskej zmrzliny (sundae) súčasne a výsledok bol veľmi dobrý, trvalo asi 1 hodinu a 15 minút, kým som získal výsledok 2 tankov. Urobil som program granitas a zmrzliny a výsledok bol dokonalý. Záver, tento stroj odporúčam na granitas, zmrzlinu, ovocný džús. . . veľmi všestranný a ktorý funguje veľmi dobre a všetky možnosti jeho nastavení sú naprogramované, ale ktoré je možné prispôsobiť podľa želania na najbližší stupeň a rýchlosť otáčania, 1 nádrž samostatne alebo 2 nádrže súčasne. Po automatickom vyčistení stroja trochou saponátu som všetko rozobral a vysušil, potom som to dal späť dohromady, namazal som kĺby a odtokovú trubicu. Veľmi spokojný s mojím nákupom.

Odpoveď od

Ďakujeme za vašu pozitívnu a užitočnú spätnú väzbu. Tešíme sa na stretnutie. Do skorého videnia a prajem pekný deň!
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Slush stroj

Stroj je jednoducho skvelý. Už som mal jeden na vyskúšanie. Ale tieto, ľahko použiteľné, rýchlo pripravia kašu a vypijú ju. Tiež by sme si predstavovali, že upratovanie bude horšie. Už nechceme byť bez stroja na kašu. Nielen na párty, ale v horúčavách ich chceme cez deň využiť aj v kancelárii.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 mesiacmi Publikované na Expondo Denmark

Rýchly a skvelý stroj na kašu

Deti sa úplne zbláznili, keď sme si tento stroj priniesli domov. Dobré veci: Robí skvelú kašu a robí to rýchlejšie, než sme si mysleli. Trochu nevýhoda: Po naliatí sa zvykne trochu rozliať a neskončí toľko v tácke ako na stole. Takže sme museli kúpiť pár podnosov, ktoré sme dali pod stroj, aby sme dostali tie rozliate. Stroj je tiež dosť hlučný, ale nevidím, ako sa tomu dá vyhnúť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Norway

Vert šťastný

Ahojte, milujem tento stroj. Jednoduché použitie, veľa skvelých funkcií, nie príliš zložité čistenie. Skvelá kúpa

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty