Trustpilot
Výpredaj
Počet hodnotení: (33)
Royal Catering

Stroj na cukrovú vatu - 52 cm - 1 200 W

399,00 € 441,42 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010083

|

Model: RCZC-1200E

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
399,00 €
3+
5%
379,05 €
5+
10%
359,10 €
10+
15%
339,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • Výkonný 1 200 W výhrevný článok – jedna porcia za 30 – 60 sekúnd
  • Oddelené ovládanie termostatu a rotácie
  • Mobilný a flexibilný vďaka podvozku
  • Odmerka na presné dávkovanie (1 jednotka = 12 – 18 g cukru)
  • Vrátane ochranného krytu – chráni cukrovú vatu pred klíčkami, cudzími predmetmi a nečistotami
Príslušenstvo
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Plast
Farba
Ružová
Napätie [V]
230
Výkon [W]
1200
Rozmery misy [mm]
520
Vozík
Áno
Ohrievacia zásuvka
Áno
Ochranný kryt
Áno
Rozmery (D x Š x V)
96 x 53 x 124 cm
Hmotnosť
19.05 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
123 x 113 x 93 cm
Hmotnosť zásielky
25.61 kg

Obsah balenia

  • Súprava stroja na cukrovú vatu RCZC-1200E
  • Ochranný kryt
  • Odmerka
  • Vozík<.br />
  • 2 ozubené remene
  • Súprava skrutiek
  • Hrniec
  • Návod na použitie

Popis produktu

Stroj na cukrovú vatu - 52 cm - 1 200 W

Značka Royal Catering, váš špecializovaný predajca potrieb pre gastronómiu, vám ponúka všetko, čo potrebujete na bezpečnú výrobu a predaj cukrovej vaty s touto súpravou na výrobu cukrovej vaty RCZC-1200E. Súprava je určená na profesionálne používanie a vyznačuje sa skvelým pracovným výkonom. Výborne sa hodí na slávnostné príležitosti akéhokoľvek druhu a vďaka dodávanému podvozku je stroj neuveriteľne flexibilný a dá sa používať mobilným spôsobom. Náš stroj na výrobu cukrovej vaty vám ponúka nespočetné možnosti variácií a umožní vám prispôsobiť si cukrovú vatu presne podľa želaní vašich zákazníkov. Ochranný kryt sa postará o dokonalú pred klíčkami, cudzími telesami a nečistotami. Rozšírte si svoje potreby pre trh o túto súpravu!
Stroj na cukrovú vatu disponuje vysokoefektívnym 1 200 W výhrevným článkom. S dvoma prepínačmi môžete ľahko ovládať teplotu a otáčky zvlákňovacej dýzy. Displej zobrazuje aktuálny prúd. Pri technických problémoch vás ochráni zabudovaná poistka, ktorá zariadenie automaticky vypne.
Hrniec vyrobený z ušľachtilej ocele má priemer 52 cm a je vhodný na rýchlu a jednoduchú prípravu veľkého množstva cukrovej vaty. Na prípravu jednej porcie (približne 12 – 18 g cukru) potrebujete len 30 až 60 sekúnd.
Cukrová vata sa počas výroby navíja na paličku a dochádza k jej tvarovaniu. Fantázii sa pritom medze nekladú – cukrová vata v tvare kvetu alebo zvieratka a všetko medzitým. Špeciálna konštrukcia hrnca umožňuje čistú prácu, pretože cukor a cukrová vata sa držia najmä v záchytnom hrnci. Priestranná zásuvka rozdelená na tri priehradky ponúka dostatok miesta na všetky potrebné pomôcky, vďaka čomu je používanie stroja na výrobu cukrovej vaty mimoriadne praktické.
Ružový vozík je vyrobený z ocele s práškovou úpravou a disponuje dvoma kvalitnými nafukovateľnými kolesami. Tie zabezpečujú mobilitu a flexibilitu, ako aj tiché presúvanie vozíka. Vďaka 2 pogumovaným nastaviteľným nožičkám si konštrukcia zachová stabilitu na každom povrchu.
Pri výrobe cukrovej vaty na verejných priestranstvách je potrebné používať z hygienických dôvodov ochranný kryt, ktorý vám umožní ochrániť cukrovú vatu pred nečistotami. Pomocou krytu ochránite cukrovú vatu pred klíčkami, cudzími telesami a nečistotami.
XL kryt je vyrobený z akrylového skla a vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči rozbitiu a úderu. Materiál je navyše nízko horľavý a zodpovedá zákonným potravinárskym nariadeniam. Kvalitné transparentné akrylové sklo sa dá jednoducho čistiť čistiacim prostriedkom a vodou. Veľký otvor umožňuje ľahký prístup k cukrovej vate. Ochranný kryt ľahko umiestnite na stroj a je vhodný na všetky zariadenia s priemerom približne 52 cm.
Miska a zvlákňovacia dýza sa dajú jednoducho vybrať a očistiť, vďaka čomu pohodlne pripravíte stroj na výrobu cukrovej vaty na ďalšie použitie. Zariadenie je tak ihneď pripravené na používanie. Stroj na cukrovú vatu značky Royal Catering doplní vaše potreby pre gastronómiu a vy sa stanete absolútnym lákadlom na každom podujatí.

Hodnotenia


4.7

Založené na 33 hodnoteniach

Triediť podľa :

predvčerom Publikované na Expondo United Kingdom

Stroj na cukrovú niť s vozíkom

Tento stroj bol vynikajúcou kúpou pre náš rodinný bar. Funguje dobre a veľmi jednoducho sa používa. Strieborný podnos sa uvoľní a hodí sa do našej umývačky riadu, takže sa veľmi ľahko čistí. Toto bolo použité už na 2 večierkoch a je to veľmi zábavný lacný dezert. Dokonca aj dospelí milovali cukrovú niť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 dňami Publikované na Expondo France

Stroj na cukrovú vatu

Veľmi pekný stroj, ešte nepoužívaný, ale bez obáv.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Poland

Pozitívny

16. júna 2024 bol testovaný stroj na výrobu cukrovej vaty. Recenzenti boli deti. VEĽA DETÍ, BOL DEŇ NESKÝCH DETÍ. Stroj fungoval skvele. Je ľahký, ľahko sa inštaluje a rýchlo sa zahrieva. Používaný takmer štyri hodiny prakticky nonstop a fungoval. Jednoduché čistenie. Jediné výhrady sú: 1. Obal je veľmi tenký a jemný. 2. Brožúra mohla obsahovať fotografiu zariadenia, pri inštalácii to bolo veľmi potrebné.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Poland

Małecki

Odporúčam, kompletná objednávka, rýchle dodanie. Výkonný stroj. Bez škody. Vata vychádza veľmi dobre. Neprehrieva sa. Odtieň je skvelý, pretože nespôsobuje rozliatie cukru do strán. Vrátim sa na stránku pre ďalšie zariadenia.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo France

Barba papa stroj s vozíkom

Spokojnosť s cenou a super pekná a dobrá kvalita Dôležité veľmi rýchle dodanie

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Poland

Je to naozaj v poriadku

Stroj funguje veľmi pekne.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý mesiac Publikované na Expondo Poland

Stroj na vatu

Vrelo odporúčam stroj od EXPONDO. Stroj je vyrobený z veľmi kvalitného materiálu. Je veľmi stabilný. Stojí za zmienku, že stroj je veľmi efektívny. Vata sa dá vyrobiť veľmi rýchlo. Stroj bol testovaný na rodinnom festivale.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Hungary

Skvelý malý stroj, funguje dobre! Dodanie bolo tiež načas!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Stroj na cukrovú vatu s vozíkom

Vynikajúci produkt, dobre spracovaný, jednoduchá montáž

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Slovakia

Veľmi spokojný

Super vec, obrovská radosť detí !!!

Často kladené otázky

Je toto zariadenie vybavené integrovanou poistkou?

Áno, v prípade technických problémov sa zariadenie vďaka poistke automaticky vypne.

Ktorý cukor je najvhodnejší?

Existujú rôzne druhy cukru. Pri práci so strojom na cukrovú vatu môžete používať špeciálny cukor (farebný a ochutený) alebo normálny cukor. Najvhodnejší je cukrový granulát. V porovnaní s bežným cukrom je o niečo väčší. Vďaka tomu cukor nebude vyletovať zo stroja.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty