Trustpilot
Počet hodnotení: (6)
Royal Catering

Teplovzdušná rúra - časovač - vrátane 4 plechov

579,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010734

|

Model: RCCO-2.0

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
579,00 €
3+
5%
550,05 €
5+
10%
521,10 €
10+
15%
492,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • všestranné použitie – dokonalá na pizzu, pečivo, zapekané pokrmy
  • konvekcia – dokonalé výsledky vďaka dvom ventilátorom umožňujúcim cirkuláciu vzduchu pri teplote až 300 °C
  • časovač na nastavenie času pečenia od 0 do 120 minút
  • 4 plechy a odnímateľná rukoväť súčasťou balenia
  • jednoduché čistenie a údržba
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Tvrdené sklo
Farba
Strieborná
Napätie [V]
230
Výkon [W]
2400
Maximálna teplota [°C]
300
Rozmery plechu [mm]
435 x 315 x 10
Časovač - Trvanie
0 – 120 min
Rozsah nastavenia termostatu [°C]
0 - 300
Rozmery vnútorného priestoru [mm]
455 x 360 x 400
Časovač
Áno
Min. teplota [°C]
0
Kapacita
64 l
Počet ventilátorov
2 Pc
Hrúbka plechu
1.3 mm
Počet roštov
4 Pc
Vzdialenosť medzi priehradkami
75 mm
Rozmery (D x Š x V)
59.7 x 59.1 x 57 cm
Hmotnosť
35.38 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
67.2 x 65.5 x 66 cm
Hmotnosť zásielky
38.92 kg

Obsah balenia

  • Teplovzdušná rúra RCCO-2.0
  • 4 plechy
  • Odnímateľná rukoväť
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Teplovzdušná rúra - časovač - vrátane 4 plechov

Teplovzdušná rúra RCCO-2.0 od výrobcu Royal Catering je vybavená dvoma ventilátormi, ktoré umožňujú efektívnu cirkuláciu vzduchu pre rýchle a rovnomerné pečenie. Vďaka tomu je optimálna na použitie v pizzeriách, kaviarňach, prevádzkach rýchleho občerstvenia, bistrách, pojazdných stánkoch, na čerpacích staniciach a tiež v domácnostiach. Rozšírte svoje gastronomické vybavenie a zvýšte kapacitu pečenia vo svojej prevádzke bez toho, aby ste pritom obetovali cenné miesto.
Široký rozsah použitia – teplovzdušná rúra sa podobá bežným rúram na pečenie, a preto ju využijete pri príprave mnohých druhov jedál. Je ideálna na pečenie pokrmov ako sú občerstvenia, nugetky, kuracie krídelká, pečené zemiaky, hranolčeky či dokonca pizza, zapekané pokrmy a teplé sendviče.
Ohrevný článok pracuje s výkonom 2 400 wattov a systém cirkulácie vzduchu pozostávajúci z 2 ventilátorov zaisťuje rovnomerné prepečenie. Týmto spôsobom sú pokrmy počas celého procesu pečenia obklobené horúcim vzduchom a upečú sa tak nielen rovnomerne, ale aj rýchlejšie. Najmä konvekcia umožňuje rovnomerné pečenie jedál na viacerých plechoch bez toho, aby sa museli otáčať alebo premiestňovať. Môžete tak upiecť napríklad až štyri pizze súčasne.

  • Rýchlejšie pečenie
  • Rovnomerne prepečený pokrm
  • Ideálne upečenie do hneda
  • Energetická úspora
Tento model má automatický termostat s možnosťou regulácie teploty od 0 do 300 °C. Vždy udržiava nastavenú teplotu, vďaka čomu znižuje spotrebu energie. Otočný regulátor umožňuje reguláciu teploty po 50 °C.
S časovačom nastavíte dobu pečenia v 20-minútových krokoch v rozpätí od 0 do 120 minút. Po uplynutí tejto doby sa konvekčná rúra automaticky vypne. Počas prípravy jedla sa teda môžete sústrediť aj na iné aktivity a nemusíte sa báť, že by sa pripálilo. Samozrejme, časovač nemusíte použiť.
Súčasťou balenia sú štyri hliníkové plechy, odnímateľná rukoväť, ako aj držiak na rošty. Plechy môžete vďaka držiaku na rošty umiestňovať do rôznej výšky, čo zjednodušuje plnenie teplovzdušnej rúry. Plechy sú vhodné na pizzu s maximálnym priemerom 32 cm. Vzdialenosť medzi plechmi dosahuje 7,5 cm a pripravované jedlá by preto nemali prekračovať túto výšku. Môžete ich však vybrať, aby sa do rúry zmestili dokonca aj vyššie pokrmy. S odnímateľnou rukoväťou plechy pohodlne vložíte a následne znova vyberiete.
Cez žiaruvzdorné dvojvrstvové sklenené dvierka môžete proces pečenia nepretržite kontrolovať bez toho, aby ste ich otvárali. Medzi dvoma vrstvami tvrdeného skla je priestor vyplnený vzduchom, ktorý slúži ako tepelná izolácia. Dvierka majú hrubé tesnenie, ktoré udržiava teplo vo vnútri konvekčnej rúry. Ďalšou výhodou je pohodlná a žiaruvzdorná rukoväť, s ktorou rúru vždy bezpečne otvoríte.
Kryt a vnútro konvektomatov sú vyrobené z vysokokvalitnej ušľachtilej ocele, ktorá reaguje pri kontakte s potravinami neutrálne, nekoroduje a je veľmi odolná. Použitie tohto materiálu vo vnútri rúry má hneď niekoľko výhod: Dobre udržiava teplo, je opticky atraktívny a ľahko sa čistí a udržiava. Okrem toho, povrch z ušľachtilej ocele slúži na príjemnú prezentáciu jedla a komora vďaka nemu pôsobí väčšia a atraktívnejšia. Aj vnútorné osvetlenie, ktoré zapnete samostatným sklopným spínačom, podporuje prácu s týmto zariadením a napomáha príťažlivej prezentácii jedla – v prípade, že chcete rúru umiestniť v predajnej zóne. Vstavaná ochrana proti prehriatiu a protišmykové nožičky dodávajú rúre stabilitu, vďaka čomu je jej používanie veľmi jednoduché.

Hodnotenia


4.8

Založené na 6 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo France

dodatočná žiadosť

Dobrý deň, môžem do tejto rúry vložiť moje plechy na pečenie 40*30? S Pozdravom

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon France

Štyri

Prišlo v dobrom stave a v predstihu.Super rúra hreje veľmi krásne a prichádza v super dobrom stave.Objednávam si všetko z kráľovského cateringu a milujem túto značku.Naozaj odporúčam.Navyše časovač môžete sami použiť na večerné varenie zadarmo bez časovač.A vypínač, ktorý zapne alebo nezapne osvetlenie, je naozaj dobrý, milujem ho v rúre. 😉

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Czech Republic

Mierne sklamanie

Bohužiaľ ma tento produkt trochu sklamal. Jedna strana hreje viac a plechy sa musia obracať. Madlo na otváranie nie je úplne kompaktné, navyše otváranie rúry ide pomerne stuha. V ponuke chýba prípadný rošt.

Odpoveď od

Ďakujeme za spätnú väzbu. Neustále pracujeme na zlepšovaní nášho produktu a služieb.
Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Expondo France

veľmi dobrá rúra

pečie 4 plechy rovnomerne, veľmi spokojný s touto rúrou

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 rokmi Publikované na Amazon Italy

Skvelý produkt

Veľmi užitočné pri príprave dezertov

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Amazon France

Veľmi dobrá rúra!

Používam ho 1 mesiac, celkovo veľmi dobrá rúra. Žiarovka praskla prvý deň, ale dodávateľ veľmi reagoval a poslal mi žiarovku veľmi rýchlo. Odporúčam.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Na prvé miesto kladiem vysokú odolnosť a bezpečnosť. Pýtam sa preto, z akého materiálu je teplovzdušná rúra vyrobená?

Je vyrobená z ušľachtilej ocele, ktorá nehrdzavie, vykazuje vysokú odolnosť voči úderu a ľahko sa čistí a udržiava. Materiál je navyše neutrálny pri kontakte s potravinami. Na výrobu dvierok sa použilo dvojvrstvové, tvrdené sklo, ktoré odoláva vysokým teplotám a súčasne má tepelnoizolačný účinok.

Čo ak sa produkt pokazí?

Našim zákazníkom poskytujeme 3-ročnú záruku a zákaznícky servis v rámci celej EÚ. Neváhajte nás kontaktovať!

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty