Trustpilot
Počet hodnotení: (18)
Royal Catering

Tyčový mixér a napeňovač mlieka - dvojitý - 1 l - 15 000 ot/min

109,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10012000

|

Model: RCPMS-80S

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • Výkon - až 15 000 otáčok za minútu pri 80 W na presné a rýchle miešanie
  • presnosť - 2 úrovne rýchlosti umožňujú lepšiu kontrolu procesu
  • Účinnosť - 1 l nádoba na prípravu veľkého množstva nápojov
  • profesionalizmus - kryt, miešadlo a pohár sú vyrobené z vysokokvalitnej potravinárskej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je ideálna na použitie v gastronómii
  • všestrannosť - pre lahodné krémové, ovocné alebo výživné proteínové koktaily
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Farba
Strieborná
Napätie [V]
230
Výkon [W]
80
Otáčky háku na cesto [ot/min]
15 000
Objem nádrže [L]
1
Počet nastaviteľných rýchlostných stupňov
2
Ventilátor
4 m³/h
Rozmery (D x Š x V)
17 x 17 x 52 cm
Hmotnosť
3.56 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
21 x 20 x 56 cm
Hmotnosť zásielky
4.04 kg

Obsah balenia

  • Tyčový mixér a napeňovač mlieka RCPMS-80S Návod na použitie

Popis produktu

Elegantný dvojitý tyčový mixér a napeňovač mlieka - priestorovo úsporný a vysoko účinný

Barový mixér a napeňovač mlieka Royal Catering RCPMS-80S bol navrhnutý špeciálne na profesionálne použitie v reštauráciách, kaviarňach, baroch, kluboch, cukrárňach a posilňovniach. S výkonom 80 W pri rýchlosti až 15 000 otáčok za minútu môžete okrem krémových nápojov ľahko mixovať ovocné alebo smotanové nápoje, či dokonca výživné proteínové koktaily. Vďaka svojmu všestrannému využitiu, kvalitnému spracovaniu a praktickému dizajnu je absolútnou nevyhnutnosťou v každej gastronomickej prevádzke.

Dosiahnite dokonalú štruktúru pri otáčkach až do 15 000 otáčok za minútu

Vysoko výkonný mixér je vybavený 80-wattovým motorom a vďaka 2 voliteľným úrovniam rýchlosti dosahuje až 15 000 otáčok za minútu. Vďaka tomu máte lepšiu kontrolu nad procesom miešania a zaručujete rýchlu a efektívnu prácu. Obidve nádoby na miešanie nápojov s objemom 1 liter umožňujú pripraviť niekoľko dávok rôznych nápojov v jednom procese. Prístroj je ideálny aj na domáce použitie a umožňuje vám vybrať si obľúbené ingrediencie.
Mixér má uzamykací systém, ktorý umožňuje používateľovi pohodlne a intuitívne upevniť nádobu na stojane a potom ju vybrať. Tento systém zároveň zabezpečuje, že nádoba je pevne fixovaná a počas miešania sa nepohybuje. Okrem toho slúži ako ochrana proti neúmyselnému zapnutiu.
Ďalšou výhodou barového mixéra je jeho klasický, ale praktický dizajn. Vďaka vertikálnej orientácii zaberá málo miesta a možno ho pohodlne umiestniť takmer na akúkoľvek pracovnú plochu. Štyri gumové nožičky zaisťujú stabilitu a chránia stroj pred neúmyselným pohybom, čím účinne zabraňujú poškriabaniu pracovného povrchu.
Kryt, nádoba a miešadlo sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Tento materiál vyniká svojimi hygienickými vlastnosťami. Je odolný voči nečistotám, ako je hrdza, vodné škvrny a zvyšky nápojov. Chuť a vôňa koktailov a nápojov nebude nijako ovplyvnená. Kvalitné spracovanie umožňuje aj jednoduchú údržbu a čistenie.

Hodnotenia


4.9

Založené na 18 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý mesiac Publikované na Expondo Netherlands

Zatraste!

Shake Mixer je špičkovým doplnkom do každej kuchyne. Jeho elegantný, moderný dizajn a kompaktná konštrukcia uľahčujú jeho skladovanie. Výkonný motor mieša ingrediencie hladko a ticho, čím zaisťuje konzistentné výsledky. Užívateľsky prívetivé ovládacie prvky a jasný návod na obsluhu zjednodušujú obsluhu. Čistenie je hračkou vďaka dielom, ktoré je možné umývať v umývačke riadu a odnímateľnej zostave čepele. Pre svoj výkon, dizajn a jednoduché použitie ponúka Shake Mixer vynikajúcu hodnotu za peniaze. tento mixér je celkovo fantastickou voľbou na prípravu kvalitných kokteilov doma. **Výhody:** - Elegantný dizajn - Výkonný a tichý motor - Jednoduché použitie a čistenie - Dobrá hodnota za peniaze

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Sweden

Fantastické!

Myslel som si, že dostanem "domáci produkt", kde boli výsledky dobré, ale táto položka prekonala všetky moje očakávania, cena je bezkonkurenčná v porovnaní s mnohými oveľa drahšími konkurentmi, tento stroj robí prácu nad očakávania a stačí ho zapnúť a užívať si výsledky . Úplný strelec! Milujem to. Vysoko odporúčané.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

ODPORÚČAM!!!

Skvelé vybavenie za nízku cenu! veľmi esteticky vyrobený z ušľachtilej ocele a logo firmy na spodku prístroja pekne zvýrazňuje pevný základ :) hrnček je ľahký, ľahko sa sníma a nasadzuje, používame ho na miešanie ľadových šejkov. Dve rýchlosti prístroja znamenajú, že sme schopní urobiť chvenie rýchlo!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Italy

Skvelý produkt

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Rýchle dodanie, kompletný tovar, presne podľa popisu. som šťastný

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo United Kingdom

Shake, Rattle, and Roll: The Milkshake Machine Marvel!

Ach, kde mám začať s mojím posledným výdobytkom kuchyne? Stroj na mliečne kokteily. Nie je to len stroj na mliečne koktaily; je to čarodejník v brnení z nehrdzavejúcej ocele, majster mixológie, sila... no, sila! So svojím robustným 80 W motorom, ktorý dosahuje otáčky až 15 000 otáčok za minútu, premieňa tento kulinársky šampión všednú úlohu miešania na umeleckú formu. Hovorme o presnosti. S dvoma rýchlosťami na dosah ruky som dirigentom tejto symfónie a zakaždým pripravím dokonalú zmes. Či už je to rozruch alebo prudké vírenie, mám to pod kontrolou. A efektivita? Pfft, smeje sa do tváre neefektívnosti. 1-litrová nádoba znamená, že šľaham veľké množstvá bez toho, aby som sa zapotil. Teraz k stavbe - je to ako Rolls-Royce strojov na mliečne koktaily. Kryt, mixér, pohár - všetko zahalené do najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele bezpečnej pre potraviny. Nie je to len na parádu; je to dôkaz trvanlivosti a kvality, pripravený čeliť úsiliu stravovacích služieb alebo požiadavkám maestra domácej kuchyne (ako moi). Ale tu to skutočne žiari – všestrannosť. Krémové kokteily, ovocné koktaily, elixíry plné bielkovín; zvláda ich všetky. Napriek tomu, môj osobný kúsok odporu? Peniace mlieko pre moje Freddo Cappuccino a proteínové kokteily. Tento stroj odoberá odtučnené mlieko a šľaha ho do krémového, snového a zamatového potešenia. Je to ako kúzlo – premena obyčajného na neobyčajné, vďaka čomu bude mlieko chutiť ako smotana liata priamo z neba. Dobré pre boky a dobré pre denný príjem kalórií. Pozdvihlo to moju rannú kávu a tiež stojí za každý cent, aby som do jedla nepridával mikroplasty. Takže, tu je stroj na mliečne kokteily - neospevovaný hrdina kuchyne! 🎉🥛✨

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Profesionálny mixér na koktaily

Prístroj používam hlavne na napenenie bielkovín pre športovcov. Je to skvelé. Taký krémový proteín som ešte nemal. Výrobník koktailov je oveľa tichší ako predtým používaný. 15 000 otáčok robí svoju prácu. Odporúčam s čistým svedomím.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

jednoducho skvelé

Veľmi rýchle dodanie, proteínový shake je naozaj krémový, môžem len odporučiť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Skvelé

Predtým, ako si kúpite lacný a zbytočne vyhodíte peniaze ako ja, rozhodnite sa pre takéto zariadenie. Top ! Dobre vyrobené, robustné, ľahko použiteľné, stojí za každý cent.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Top!

Skvelý šejker! Vysoká kvalita a vhodná pre reštaurácie a súkromné použitie! Odporúčame!

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Zapína sa zariadenie automaticky po vložení nádoby?

Áno, zapína sa automaticky.

Aká je maximálna kapacita stojanového mixéra?

Nádoba pojme maximálne 1 liter.

Aký materiál bol použitý na zabezpečenie odolnosti vysoko výkonného mixéra?

Plášť, nádoba a miešadlo sú vyrobené z odolnej nehrdzavejúcej ocele.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty