Trustpilot
Počet hodnotení: (5)
Royal Catering

Vaflovač - 1 x 1.300 wattov - okrúhly

109,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010317

|

Model: RCWM-1300-R

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • Opekacia doska s veľkým priemerom umožňujúca pripraviť jednu veľkú alebo štyri malé vafle
  • Pevný kryt z ušľachtilej ocele odolný voči mechanickému poškodeniu a uľahčujúci udržanie zariadenia v čistote
  • Tepelne izolovaný držiak chrániaci pred popálením pri zdvíhaní horného prvku
  • Opekacie dosky potiahnuté nepriľnavým povlakom uľahčujúcim odstránenie pripravených vaflí
  • Automatická kontrola teploty a funkcie timer zvyšujúce komfort použitia vaflovača
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Tvar
Okrúhly
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Teflón
Farba
Strieborná
Napätie [V]
230
Výkon [W]
1300
Hrúbka vaflí [mm]
19
Rozmery ohrievacej dosky [mm]
Ø 185
Časovač - Trvanie
1 – 15 min
Časovač
Áno
Otočenie o 180°
Nie
Zvukový signál
Áno
Ovládanie teploty
Áno
Počet vaflí na jeden cyklus
1 Pc
Rozmery (D x Š x V)
43 x 25 x 56 cm
Hmotnosť
5.5 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
44 x 32 x 32 cm
Hmotnosť zásielky
6.45 kg

Popis produktu

Vaflovač Royal Catering RCWM-1300-R je zariadenie pre rýchlu a jednoduchú prípravu chrumkavých vaflí belgického typu. Je ideálny nielen pre reštaurácie a kaviarne, ale aj malé gastro prevádzky a domácnosti. Je vybavený opekacou doskou s priemerom 18,5 cm, ktorá umožňuje upiecť 1 veľkú alebo 4 malé vafle. Na výrobu vaflovača boli použité spoľahlivé materiály: kryt z ušľachtilej ocele a doska z hliníka potiahnutého teflónom. Zariadenie je vybavené ergonomickým, tepelne izolovaným držiakom, ktorý umožňuje pohodlnú a bezpečnú prevádzku.
Vaflovač Royal Catering RCWM-1300-R je zariadenie určené na použitie v restauráciách, kaviarňach, malých gastro prevádzkach a domácnostiach. Vďaka nemu môžete ľahko pripraviť chrumkavý dezert v belgickom štýle.
Prezentované zariadenie je vybavené hliníkovou okrúhlou opekacou doskou s priemerom 18,5 cm, ktorá umožňuje pripraviť jednu veľkú alebo štyri malé vafle. Doska je potiahnutá teflónom na uľahčenie odstraňovania pripravených vaflí v belgickom štýle.
Kryt je vyrobený z nerezovej ocele, čo uľahčuje čistenie a chráni proti mechanickému poškodeniu, ako napr. poškriabaniu a trhliny. Tepelne izolovaný držiak vaflovača zaisťuje komfortné použitie bez vysokého rizika popálenia.
Zariadenie je vybavené plne automatickým termostatom, vďaka ktorému stačí nastaviť zvolenú teplotu, ktorá sa stále udržuje. Vďaka funkcii timer je možné pečenie nastaviť na maximálne 15 minút, a ukončenie procesu signalizuje zvukový signál. To zaručuje optimálnu kontrolu času prípravy vaflí. Zariadenie sa zahrieva rýchlo a kontrolná dióda signalizuje jeho pripravenosť.
Gastro zariadenia značky Royal Catering sa vyznačujú odolnosťou a použitím pevných materiálov,preto sa na vaflovač RCWM-1300-R vzťahuje dlhá záruka.
FUNKCIE

Hodnotenia


4.0

Založené na 5 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 21 dňami Publikované na Expondo Poland

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo France

Super

Veľmi kvalitný produkt. Úplne spokojný.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

Veľa sily, veľmi rýchlo

Po prvé: Bože, aký blok! Potom: Skvelé spracovanie, vyzerá skvele...Prvá vafle: spálené! V priebehu niekoľkých sekúnd! Znížte teplotu na približne 200 stupňov – hľa: oveľa lepšia vafle, veľmi rýchlo upečené. Od štvrtej vafle som nadobudol presvedčenie, že tento stroj je skvelý, pretože je k dispozícii veľa energie. Ak si na to musíte zvyknúť, získate rovnomerne opečené, chrumkavé, dokonalé vafle. A vďaka hladkým povrchom sa Trumm ľahko čistí Jasné odporúčanie pre kuchyne s priestorom!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 7 rokmi Publikované na Amazon Germany

Celkom dobre

Spracovanie nezodpovedá obstarávacej cene, ale je prijateľné, bez problémov znesie použitie v gastronomickom priemysle a produkuje dobrý konečný produkt

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

vlastne celkom ok

Väčšina žehličiek z výroby beží skvele. Môžete s ním upiecť veľmi chutné vafle, ale niekedy nie je dobre nainštalovaná elektrika alebo čo. Potom vznikajú iskry alebo plechy na pečenie vypadávajú alebo zlyhávajú. samotný produkt potrebuje zlepšenie. Výška medzi jednotkami na pečenie a základnou škatuľou je príliš nízka na to, aby sa dala riadne vyčistiť, káblové spojenie často vypadáva zo zadnej časti škatule. Skrutky na výmenu platní na pečenie, ak chcete robiť svojpomocne, sú hlúpo nainštalované. Vaflové cesto sa vlastne VŽDY minie, takže integrácia obligátnej odkvapkávacej misky s bočnými stenami by dávala zmysel.

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty