Trustpilot
Počet hodnotení: (37)
Royal Catering

Vertikálny gril - 4 v 1 - 1 800 W - 31 l

149,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10010882

|

Model: RCGV-1800

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
149,00 €
3+
5%
141,55 €
5+
10%
134,10 €
10+
15%
126,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • výkon 1 800 wattov na rýchle zohriatie
  • rýchly a efektívny – vysoké teploty do 160 °C
  • tvrdené sklo pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť
  • rovnomerné opekanie zo všetkých strán vďaka otáčaniu
  • vrátane kvalitného príslušenstva z ušľachtilej ocele vhodného na umývanie v umývačke riadu
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Hliník
Oceľ
Farba
Strieborná
Napätie [V]
230
Výkon [W]
1800
Maximálna teplota [°C]
160
Maximálny výkon [W]
1800
Časovač - Trvanie
0 – 60 min
Odoberateľná rukoväť
Áno
Kontrolka signalizujúca používanie
Áno
Príslušenstvo vhodné do umývačky
Áno
Maximálna hmotnosť mäsa
2.5 kg
Maximálna hrúbka mäsa
410 mm
Celková kapacita
31 l
Rozmery (D x Š x V)
39.5 x 32.9 x 51.9 cm
Hmotnosť
6.1 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
48 x 42 x 60 cm
Hmotnosť zásielky
8.95 kg

Obsah balenia

  • Vertikálny gril RCGV-1800
  • Miska na odkvapkávanie
  • 2 tácky
  • Otočný ražeň s 2 koncovými vidlicami
  • 7 špízov na ražniči
  • 2 koše na ryby
  • 2 držiaky na ražniči (horný a dolný)
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Vertikálny gril - 4 v 1 - 1 800 W - 31 l

S vertikálnym grilom RCGV-1800 od výrobcu Royal Catering sa vám podarí vyčariť z mäsa, rýb alebo zeleniny lahodné grilované kreácie. Rovnomerné otáčanie ražňa pritom zaisťuje dokonalé opekanie zo všetkých strán. Gril je ideálny na používanie v reštauráciách, jedálňach, prevádzkach s rýchlym občerstvením, bistrách alebo v cateringových službách. Oceníte ho však aj pri kempovaní alebo v domácnosti.
Vďaka mimoriadne účinnému ohrievaciemu prvku pracuje gril s výkonom 1 800 wattov a zaručuje preto veľmi rýchle zohriatie. Kolískový prepínač POWER navyše umožňuje nastavenie plného alebo polovičného výkonu. Takto sa môžete vždy rozhodnúť, koľko času chcete stráviť prípravou jedál.
Vertikálny gril ponúka objem 31 litrov a dokáže dosiahnuť vysokú teplotu až 160 °C, vďaka čomu je grilovanie veľmi rýchle a efektívne. Praktický otočný ovládač slúži na zapnutie časovača, ktorý sa dá nastaviť až na 60 minút. Po uplynutí nastaveného času automaticky ukončí proces grilovania, na čo vás zároveň upozorní. Súčasne zaznie aj akustický signál, ktorý indikuje, že grilovanie skončilo. Vďaka tomu budete mať grilovanie vždy pod kontrolou.
Transparentné posuvné dvierka vertikálneho grilu boli vyrobené zo špeciálneho tvrdeného skla, ktoré je v porovnaní s bežným sklom oveľa odolnejšie voči fyzickému pôsobeniu a vysokým teplotám. Okrem toho sú vybavené kľučkou s technológiou Cool Touch, ktorá používateľov chráni pred možnými popáleninami a stará sa o maximálnu bezpečnosť.
Grilovací ražeň sa pri príprave jedla otáča, vďaka čomu sa potraviny rovnomerne opekajú zo všetkých strán. Bez ohľadu na to, či práve pripravujete šťavnaté grilované kurča, kebab alebo grilovanú zeleninu, dosiahnete s vertikálnym grilom vždy dokonalé výsledky. Grilované potraviny sú okrem toho v porovnaní s fritovanými alebo vyprážanými jedlami ľahšie stráviteľné, a preto tento gril prispieva k zdravej výžive.

Otočný ražeň s 2 koncovými vidlicami,
2 držiaky na otočný ražeň,
7 menších špízov na ražniči,
2 grilovacie misky, resp. koše na ryby
Príslušenstvo bolo vyrobené z pevnej ušľachtilej ocele a presvedčí vás svojou dlhou životnosťou. Tento materiál sa pri kontakte s potravinami správa neutrálne a je veľmi hygienický. Okrem toho je príslušenstvo vhodné na umývanie v umývačke riadu, a preto je jeho umývanie skutočne nenáročné.
Súčasťou súpravy je aj odkvapkávacia miska, ktorá sa dá ľahko vybrať a slúži na jednoduché odstránenie použitého oleja alebo tuku. Vertikálny gril môžete vďaka funkcii 4 v 1 kombinovať s rozsiahlym príslušenstvom. Umožňuje grilovanie celého kurčaťa alebo kebabu na otočnom ražni, rýb v košoch, menších kúskov zeleniny či ovocia v miskách alebo zeleninových špízov. Vašej fantázii sa pritom medze nekladú!
Vďaka modernému a univerzálnemu dizajnu si vertikálny gril bez problémov nájde miesto v každej kuchyni. Okrem toho je veľmi kompaktný, a preto sa ľahko zmestí do každého pracovného priestoru. Protišmykové gumové nožičky sa navyše postarajú o stabilitu. Vertikálny gril RCGV-1800 od výrobcu Royal Catering predstavuje ideálne zariadenie na profesionálnu prípravu grilovaných jedál!

Hodnotenia


4.9

Založené na 37 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 19 dňami Publikované na Expondo France

Rotissoire 31l

Dokonale pečené kurča, zatiaľ čo zostáva vlhké. Oveľa jednoduchšie ako tradičná rúra sa čistí Pomocná ruka nasadzuje špízy, ktoré sú tiež upečené a jemné

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Czech Republic

5 hviezdičiek

Vertikálny gril je vynikajúci výrobok, pri potieraní pomadou je škoda, že sa musí vypnúť, šnúra krátka, treba nastaviť predĺžkou, funkčnosť jednoduchá, sme spokojní

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 mesiacmi Publikované na Expondo France

skvelá panvica na pečenie

Oceňujem množstvo možností varenia vďaka príslušenstvu. Skvelý spotrebič na varenie.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Slovakia

5 hviezdičiek gril nemá chybu spokojnosť 120%

Žiadny komentár.

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Czech Republic

hodnotenie vertikálneho,elektrického grilu

zariadenie v plnom rozsahu spĺňa moje predstavy o výrobe mäsa na kebab, gyros atp. Ovládanie je jasné, zrejmé a účelové. Skvelá je multifunkčnosť zariadenia na zhotovenie grilovaného, skladaného mäsa, celého kurčaťa, rôzne druhy špízov a možnosť grilovania rybích pochutín. Návrhy na zdokonalenie: dodávanie prístroja s dlhšou prívodnou šnúrou ústávajúca dĺžka je úplne nevyhovujúca a ďalej potom možnosť pozastavenia otáčania pri orezoch grilovaného produktu /teraz nutné vytiahnuť zo zásuvky/ alebo som na to neprišiel ako pozastaviť otáčanie inak.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Špičkový vertikálny gril

Hanzes menu spolu v jednom grile; možno do určitej miery vyčistiť. Bolo by lepšie, keby sa dvere dali rozšíriť. Žiadne špliechanie v kuchyni. Zapnite ho a po 1 hodine znova otočte hodiny. Malá pomocná stena

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo France

grilovacia panvica

Dobrá hodnota za peniaze. 1. test na pekinskej kačke, dobrý výsledok.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo Portugal

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo Slovakia

Nadmieru spokojná, rýchlo pripravené mäso, dobrý výkon, dosť veľké na dobrú manipuláciu. Jediná nevýhoda - zišlo by sa tlačidlo na on-off, treba vypínať zo sieťe, aby ste mohli mäso orezať. Inak veľká spokojnosť.

minulý rok Publikované na Expondo Slovakia

Žiadny komentár.

Často kladené otázky

Je vertikálny gril od výrobcu Royal Catering prenosný a môžem ho použiť na záhradnej párty?

Áno. Vďaka svojim rozmerom a nenáročnej obsluhe je tento gril ideálny na kempovanie, rybárčenie, pikniky na pláži a pod.

Z akých materiálov je súprava vyrobená?

Gril je vyrobený z ocele a hliníka. Príslušenstvo je zhotovené z ušľachtilej ocele. Ušľachtilá oceľ nekoroduje, neznečistí sa pôsobením vody, má vyššiu pevnosť a zachováva si lesk aj pri dlhoročnom používaní. Použité materiály sú vďaka svojmu hladkému povrchu s minimálnym množstvom pórov tiež veľmi hygienické.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty