Trustpilot
Počet hodnotení: (4)
Stamos Welding Group

Zváračská bunda z teľacej štiepanej kože - veľkosť XL

85,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10020610

|

Model: SWJ01XL

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
85,00 €
3+
5%
80,75 €
5+
10%
76,50 €
10+
15%
72,25 €
Kľúčové vlastnosti
  • ochranná zváračská bunda z kvalitnej teľacej štiepenky
  • ohňovzdorné švy odolné proti roztrhnutiu
  • Odolné, ohňovzdorné spracovanie
  • patentky izolované proti úrazu elektrickým prúdom
  • praktické vnútorné vrecko
  • ochrana proti vetru vďaka zrolovanému golieru
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Farba
Tmavá khaki
Neónová oranžová
Dĺžka [cm]
91
Šírka hrudníka [cm]
134.5
Veľkosť (S – XXL)
XL
Trieda ochrany
A1
Šírka
54 cm
Dĺžka rukávov
68 cm
Rozmery (D x Š x V)
63 x 67 x 86 cm
Hmotnosť
2.4 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
34 x 34 x 7 cm
Hmotnosť zásielky
2.5 kg

Obsah balenia

  • zvárací plášť SWJ01XL
  • návod na obsluhu

Popis produktu

Zváračská bunda z teľacej štiepanej kože - veľkosť XL

Okrem zváračskej kukly a rukavíc patrí k zváračskému vybaveniu aj zváračská bunda od spoločnosti Stamos. S vhodným ochranným odevom, ktorý spĺňa všetky profesionálne požiadavky, budete účinne chránení pred teplom, odletujúcim zváracím materiálom a iskrami. Ale samozrejme tiež "nič nespálite", ak zváračku vezmete do rúk len občas.
Táto vysokokvalitná zváračská bunda vo veľkosti XL dokonale chráni hornú časť tela a ramená, ako aj celý odev počas zvárania. Táto bezpečná zváračská bunda z kvalitnej teľacej kože spĺňa všetky požiadavky na prácu so zváracím zariadením. Pohodlne padnúca bunda vás vôbec neobmedzuje v pohybe. Chráni vás predovšetkým pred teplom, odletujúcou troskou alebo iskrami, ktoré môžu spôsobiť vážne a veľmi bolestivé poranenia.
Okrem prvotriednych materiálov je v prípade ochranných odevov pre zváračov mimoriadne dôležitá aj kvalita spracovania celého odevu. V tejto zváracej bunde sú všetky švy zošité niťou. Tento materiál je nielen mimoriadne pevný a odolný voči trhu, ale aj ohňovzdorný a žiaruvzdorný. Rozkladá sa pri teplotách okolo 426 °C, a preto je výrazne odolnejší ako napríklad nylon alebo polyester.
Pri výrobe zváračskej bundy bola použitá vysokokvalitná štiepaná koža, ktorá má veľmi dlhú životnosť aj pri každodennom veľkom zaťažení. Tento materiál je veľmi pevný a odolný voči rôznym vplyvom, ako je odieranie alebo nebezpečné iskry.
Ďalšou výhodou zváracích búnd odolných voči teplu a ohňu sú nevodivé západky, ktoré sú izolované od úrazu elektrickým prúdom. Z tohto dôvodu je tento ochranný odev vhodný aj na prácu s elektrickými zariadeniami, ako sú vyššie uvedené zváračky, ale aj plazmové rezačky. Ďalšie suché zipsy zabezpečujú správne pripevnenie na telo.
Napriek svojej profesionálnej ochrannej funkcii je zváračská bunda Stamos pohodlná na nosenie a pri práci sa v nej budete cítiť úplne komfortne a slobodne. Bunda je vybavená praktickým vnútorným vreckom, do ktorého môžete uložiť rôzne drobné náradie a príslušenstvo, ktoré budete mať vždy po ruke.
Ochranná bunda v khaki farbe má zvýšený neónovo oranžový golier, ktorý sa dá v prípade potreby vyhrnúť. Uvedené sofistikované riešenie poskytne ešte väčšiu bezpečnosť pre oblasť krku a ochráni vás aj pred nepríjemným vetrom v oblasti chrbta.
Zvárací plášť poskytuje spoľahlivú ochranu pri zváraní všetkých druhov, ako sú. zváranie, zváranie MIG/MAG, zváranie TIG, ako aj zváranie mikroplasmou, bodové zváraniezváranie, zváranie v ochrannej atmosfére, ako aj zváranie plazmou a rezanie horákom. Zváračská bunda z kože spĺňa normu EN ISO 11611:2007, zodpovedá triede ochrany 2, požiarna ochrana A1.
Upozornenie: V e-shope expondo si môžete zakúpiť aj ďalšie bezpečnostné zváracie pomôcky, ako sú automatické zváracie masky, zváracie kukly a rukavice.

Hodnotenia


5.0

Založené na 4 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 4 mesiacmi Publikované na Expondo Sweden

Ochranný plášť na zváranie

Dobrá a flexibilná bunda, ktorá odolá zváračským blchám

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Zváračská bunda kožená veľkosť XL

Veľmi dobre padne a pohodlne sa nosí.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Expondo Austria

Zváračská bunda

Bunda Stamos ponúka dobrú ochranu pri zváraní elektródou (MMA), strih a kvalita kože tiež dobrá, dostatočná dĺžka v rukávoch a chrbte, aj pre vysokých ľudí, plus rýchle dodanie.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 rokmi Publikované na Expondo Germany

Kožená bunda

či už do práce alebo von, skvelá kožená bunda

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Sú švy odolné aj voči teplu?

Áno, materiál použitý na švy sa netopí a je ideálny na ochranné oblečenie.

Môžem tento plášť použiť na zváranie TIG?

Tento plášť môžete použiť na rôzne zváracie práce, ako je zváranie obalenou elektródou, zváranie MIG/MAG, zváranie TIG, ale aj na zváranie plazmou.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty