Trustpilot
Počet hodnotení: (5)
Steinberg Systems

Laboratórny inkubátor - 5-65 °C - 18 l

339,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10030731

|

Model: SBS-LI-18

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
339,00 €
3+
5%
322,05 €
5+
10%
305,10 €
10+
15%
288,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • presnosť – udržiavanie teploty medzi 5 – 65 °C s presnosťou ± 2 °C a časovač 0–9 999 min min s automatickým vypnutím
  • efektivita – PID ovládanie a LED displej
  • množstvo priestoru – vnútorný priestor s kapacitou 18 l
  • vzduchotesnosť – tepelne odolné tesnenie dverí bezpečne izoluje vnútorný priestor
  • dlhá životnosť – robustný plášť z ocele valcovanej za studena s elektrostatickým povlakom
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Displej
LED
Napätie [V]
230
Výkon [W]
180
Vnútorné rozmery [cm]
26 x 26 x 26
Časovač - Trvanie
0–9 999 min
Časovač
Áno
Samoptimalizácia PID
Áno
Alarm nadmernej teploty [°C]
Áno
Kolísanie teploty
2 °C
Kapacita
18 l
Rozmery (D x Š x V)
38 x 45.5 x 57 cm
Hmotnosť
18.4 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
51 x 48 x 64 cm
Hmotnosť zásielky
21.5 kg

Obsah balenia

  • Laboratórny inkubátor SBS-LI-18Návod k použití

Popis produktu

Dokonalá teplota v laboratórnom inkubátore

Mikroorganizmy, bunkové kultúry a zárodky majú jedno spoločné: Na optimálny vývoj v laboratóriu potrebujú konštantnú teplotu. S tým vám pomôže laboratórny inkubátor SBS-LI-18 od výrobcu Steinberg Systems. Vďaka optimálnej regulácii teploty a robustnému plášťu je spoľahlivým nástrojom v každom laboratóriu so zameraním na farmáciu, medicínu, analýzu potravín alebo výskum, ktorý je možné ľahko a efektívne používať.

Kvalitný inkubátor značky Steinberg Systems

Inkubátor zaisťuje optimálne podmienky pre kultiváciu mikroorganizmov pomocou PID programov, ktoré je možné nastaviť na dotykovom ovládacom paneli a kontrolovať na LED displeji. Zariadenie ponúka funkcie, ako je nastavenie času a teploty, ochrana proti prehriatiu, časovač a automatické vypnutie. Regulátor teploty presne udržuje nastavenú teplotu v rozmedzí od 5 do 65 °C v nastavenom čase 0–9 999 min min. Tento stav je priebežne kontrolovaný pomocou senzorov av prípade odchýlok automaticky korigovaný. Vďaka tomu laboratórny inkubátor udržuje teplotu s presnosťou ± 2 °C.
Dvierka, ktoré chránia veľký vnútorný priestor, sú hermeticky uzavreté tesnením zo silikónovej gumy, čo zaisťuje minimálne straty teploty počas kultivácie kultúr alebo baktérií. Rovnako teplovzdorné je aj pozorovacie okienko z tvrdeného skla, ktoré v prípade potreby umožňuje sledovať priebeh kultivácie.
Vnútorný priestor pozostáva z ušľachtilej ocele, vďaka čomu sa ľahko čistí a je odolný proti korózii a iným vplyvom okolitého prostredia. S objemom 18 l je inkubátor veľmi kompaktný a je možné ho používať aj v stiesnených priestoroch. Výškovo nastaviteľné vložky zaisťujú optimálne využitie vnútorného priestoru, čo umožňuje inkubátor prispôsobiť rôznym vzorkám alebo kultúram.
Plášť je vyrobený z robustnej valcovanej ocele, ktorá bola opatrená elektrostatickým povlakom pre ešte dlhšiu životnosť. Laboratórny inkubátor tak vydrží aj veľké zaťaženie a je možné ho čistiť bez vynaloženia zbytočnej námahy.

Hodnotenia


5.0

Založené na 5 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 13 dňami Publikované na Expondo Portugal

Testoval som laboratórny inkubátor Steinberg Systems a bol som ohromený!

Testoval som laboratórny inkubátor Steinberg Systems a bol som ohromený. Udržuje presnú teplotu medzi 5 °C a 70 °C, čo je nevyhnutné pre bunkové kultúry a mikroorganizmy. Dotykový panel a LED displej uľahčujú používanie a o bezpečnosť sa starajú funkcie ochrany proti prehriatiu a automatického vypnutia. Konštrukcia je robustná: dvierka s tesnením silikónovou gumou a okno z tvrdeného skla udržujú teplo, zatiaľ čo vnútro z nehrdzavejúcej ocele sa ľahko čistí a je odolné voči korózii. Kompaktný, s objemom 18 litrov a nastaviteľnými úrovňami sa zmestí do každého priestoru a prispôsobí sa rôznym vzorkám. Stručne povedané, inkubátor je spoľahlivý, ľahko sa používa a je ideálny pre každé laboratórium. Odporúčam!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Romania

Výborne

Veľmi dobrý inkubátor pre potreby malého až stredného laboratória. Vnútorný priestor sa zdá byť malý, no je navrstvený nerezovými podnosmi a tým sa získa veľmi dobrý úložný objem. Najlepšia cena v tejto kategórii

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 4 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Malý, lacný, ale stále kvalitný inkubátor na laboratórne použitie

Skriňu používame cca 6 mesiacov, no doteraz nebola nepretržite využívaná. Skrinka funguje spoľahlivo, udržuje teplotu a javí sa ako kvalitná. Skriňu používame na kultiváciu mikroorganizmov v laboratóriu a doteraz skriňa na tento účel dokonale slúžila. Skriňa je relatívne malá, ale v porovnaní s inými laboratórnymi inkubátormi je skutočne lacná. Pôvodne sme uvažovali o inkubátore na chov plazov, aby sme takéto zariadenie prepracovali na laboratórne použitie – takéto zariadenia sú dostupné za približne 180 €. Na inkubáciu bioindikátorových testov (testovacie ampulky Geobacillus stearothermophilus, ktoré sa po autoklávovaní musia inkubovať pri teplote 60°C +/.-2°C) sme však potrebovali relatívne vysoké teploty, aby sme skontrolovali, či naše sterilizačné prístroje skutočne fungujú. zabíjať mikroorganizmy. Tieto testy vyžadujú aj pomerne nízke teplotné výkyvy, a preto sme sa rozhodli použiť profesionálny inkubátor. Neľutujeme kúpu a tešíme sa z tejto ponuky!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Poland

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Robí to, čo má robiť

Inkubátor je naozaj veľmi vhodný na inkubáciu. Teplota sa udržiava dobre, skriňa vyzerá hodnotne a dobre vyrobená.

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty