Trustpilot
Výpredaj
(1) hodnotenie

Presná váha - 200 g/1 mg - biela

89,00 € 129,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10030338

|

Model: SBS-LW-200N

Záruka najnižšej ceny
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne utorok 30. apríla
Kľúčové vlastnosti
  • váženie do 200 g – od malých až po väčšie predmety
  • presnosť váženia na 0,001 g, čo umožňuje veľmi presné váženie predmetov
  • vyberateľný sklenený kryt chráni citlivé predmety a má pozitívny vplyv na výsledky pri vážení
  • rýchle zobrazenie výsledkov a okamžité nastavenie nuly
  • digitálny LED displej s veľkými, dobre čitateľnými ciframi, a to aj pri zlých svetelných podmienkach
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


5.0

Založené na 1 hodnotení

Triediť podľa :

pred 4 dňami Publikované na Expondo France

Presná mierka

- Recepcia s dobre chráneným balíkom. - Rýchla donáška. - Tekutosť a čírosť počas nákupu až do prijatia. - Kúpil som si bielu stupnicu a dostal som sivú stupnicu. Dostal som za to 20% kompenzáciu. - Neexistuje žiadny návod. Existuje brožúra v niekoľkých jazykoch, ktorá odkazuje na pokyny symbolickým kódom. To je však nedostatočné. Pri konkrétnom nákupe, ako je tento, by boli pokyny vítané. A čo viac, ocenili by sme prvú používateľskú príručku. V 10 krokoch, čo stačí na zabezpečenie prvého použitia bez ťažkostí. - Keď som dostal váhu, bol som prekvapený a sklamaný. Pretože montážne nožičky sú pevné. Nie sú nastaviteľné. A sklamanie je spôsobené nedostatkom informácií a presnosti oznámenia. Nákupu je venovaná celá stránka a neviem prísť na to, či sú nohy pripevnené alebo nie. - Veľmi nekvalitné plasty vetroviek. Neviem, či je to zámer, ale rozmery podstavca vetrovky nezodpovedajú rozmerom stupnice. Tak, že sa ťažko používa. - Sklamanie po prijatí, pretože zariadenie nefunguje na batérie. A nie je to výslovne uvedené v reklame. Stránka Expondo predáva stovky váh. Toto nie je doplnková položka ponúkaná na predaj na stránke. Naozaj by bolo plus, keby ste si mohli prečítať, že nožičky sú pevné a že váha neakceptuje batérie. Pre niekoho nového v tomto type tovaru by tieto informácie boli cenné, aby umožnili výber medzi rôznymi rozsahmi váh v závislosti od ich ceny a ich vlastností. - Naozaj by sme ocenili fotografie z reálneho sveta. Najmä preto, že fotografie, ktoré mi umožnili získať túto položku, boli nezmluvné. Odkedy som si kúpil váhu na 0,001g. A že na predajných fotografiách bola uvedená mierka na gram. A to nie je normálne. V žiadnom prípade to nepomáha. - Prítomnosť elektrického spínača na zadnej strane váhy. Pozitívne prekvapený, pretože v reklame to opäť nebolo uvedené. - Užitočnosť 100-gramového vlastného závažia. - Neexistuje žiadny ochranný dom. A to je naozaj zanedbateľné. Pretože sa ani nedá objednať samostatne. - Mali by ste si naplánovať kúpu súpravy lyžičiek Steinberg-systems, ak sa váhy používajú s vetrom. - Úplná presnosť váženia. Nie je čo povedať.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty