Trustpilot
Počet hodnotení: (4)
ulsonix

Ozónový generátor - 40 000 mg/h - 350 W

619,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10050311

|

Model: AIRCLEAN 40G

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
619,00 €
3+
5%
588,05 €
5+
10%
557,10 €
10+
15%
526,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • výkon – produkcia ozónu do 40 000 mg/h na odstránenie odolných pachov
  • presnosť – časovač do 240 min alebo trvalá prevádzka a 4 stupne produkcie ozónu
  • veľká plocha – optimálne riešenie pre miestnosti od 150 do 1 200 m²
  • nastaviteľnosť – intenzita ozónu sa volí pomocou LCD displeja podľa veľkosti miestnosti a požadovaného času
  • mobilnosť – dve veľké kolesá a protišmyková rukoväť uľahčujú transport
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Displej
LCD
Napätie [V]
230
Výkon [W]
350
Funkcie
Nepretržitá prevádzka, automatický režim, časovač
Ozónová sila [mg/h]
40 000
Časovač
Áno
Držiak kábla
Áno
Diaľkové ovládanie
Áno
Ventilátor
300 m³/h
Rozmery (D x Š x V)
46 x 40 x 84 cm
Hmotnosť
18.1 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
78 x 62 x 52 cm
Hmotnosť zásielky
24.8 kg

Obsah balenia

  • Ozónový generátor AIRCLEAN 40G
  • Diaľkové ovládanie
  • Protišmyková rukoväť
  • 4 skrutky
  • 4 kľúče
  • Náhradná poistka
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Viac ozónovej sily pre veľké miestnosti s ozónovým generátorom značky ulsonix

Chcete účinne neutralizovať silné pachy vo veľkých miestnostiach s rozlohou do 1 200 m²? V takom prípade je pre vás ideálnym riešením ozónový generátor AIRCLEAN 40G značky ulsonix! Bez ohľadu na to, či sa jedná o zatuchnuté miestnosti v dôsledku záplav alebo cigaretový dym, resp. zvierací zápach vo vozidlách, s ozónovým generátorom poruke si poradíte s každým nepríjemným pachom. Ozónový generátor ponúka komplexné riešenie a nájde uplatnenie v širokej škále oblastí. Môžete ho použiť v miestnostiach s najrôznejšou veľkosťou, či už je to v hotelierstve, v autodielňach alebo v odpadových a sanitárnych priestoroch. Ošetrenie ozónom predstavuje účinné riešenie pre boj proti zápachu a škodlivým baktériám.

Ozónový generátor účinne neutralizuje pachy, choroboplodné zárodky a baktérie

S ozónovým generátorom AIRCLEAN 40G máte na výber viacero možností. Časovač slúži na cielené nastavenie trvania ošetrenia ozónom do 240 minút. Intenzitu ozónu môžete nastaviť v závislosti od veľkosti miestnosti v štyroch stupňoch pomocou veľkého LCD displeja. To vám umožňuje cielene čistiť miestnosti s plochou od 150 do 1 200 m² a dosiahnuť vždy optimálne výsledky. Prípadne môžete na ovládanie zariadenia použiť diaľkový ovládač.
Výkonný generátor ozónu produkuje maximálne 40 000 mg ozónu za hodinu, vďaka čomu môžete rýchlo a efektívne bojovať proti zápachu. U menších miestností znížte intenzitu ozónu o 25 %. S maximálnym ozónovým výkonom sa vám podarí vyčistiť miestnosť s rozlohou 150 m² za púhych 30 minút. Ľahko si však poradíte aj s miestnosťami s veľkosťou 1 200 m², ktoré zbavíte škodlivých pachov alebo baktérií do 240 minút. Pre optimálne nastavenia použite automatický režim, ktorý stanoví všetky hodnoty v závislosti od veľkosti miestnosti. Ozónový generátor je vhodný do veľkých miestností, ako sú garáže, reštaurácie, hotely, kancelárie, obchody alebo miestnosti, kde sa zdržiavajú vaši domáci miláčikovia. Zariadenie však vykazuje vynikajúce výsledky aj pri použití po povodniach a požiaroch.
Chcete ušetriť peniaze? Vďaka výkonu 350 W získate nielen efektívne, ale aj energeticky nenáročné zariadenie. Ventilátor rovnomerne distribuuje ozón do celej miestnosti. Dôkladným ošetrením ozónom sa vám dokonca podarí odstrániť zo vzduchu spóry plesní a alergici sa tak budú môcť opäť zhlboka nadýchnuť.
Pomocou dvoch veľkých kolies a protišmykovej rukoväte môžete veľký ozónový čistič jednoducho preniesť na miesto použitia. Praktický napájací kábel s dĺžkou 2,92 m vám poskytne optimálnu voľnosť pohybu pri umiestnení ozónového čističa vzduchu na želané miesto.
Ako bezpečne používať ozón? Ozón sa smie používať iba v uzavretých priestoroch, kde sa nenachádzajú ľudia ani (domáce) zvieratá. Po použití ozónu je možné opäť vstúpiť do miestnosti až po 2 hodinách. Potom musíte aspoň 30 minút vetrať. Nikdy nevdychujte ozón prúdiaci z prístroja a generovanie ozónu by ste mali prispôsobiť veľkosti miestnosti. Uistite sa, že v blízkosti ozónového generátora nie sú žiadne horľavé plyny alebo výbušné látky. Pred manipuláciou s ozónom si pozorne prečítajte návod na použitie a dodržujte všetky bezpečnostné pokyny.
Zistite, aký účinný je ozón v boji proti baktériám a plesniam! Výskum vykonaný poľskou štátnou hygienickou inšpekciou (Sanepid) ukázal, že proces vykonávaný s ozónovým generátorom značky ulsonix je výborným doplnkom k tradičným metódam dezinfekcie a odstraňuje biologickú kontamináciu aj na ťažko dostupných miestach. 

Hodnotenia


5.0

Založené na 4 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo Switzerland

Super produkt

Mal som niekoľko ozónových čistiacich prostriedkov, ale spočiatku som nemal šetriť. Pretože ten veľký je dokonalý. Všestranné pre malé alebo veľké plochy.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Switzerland

Výkonný a ľahko použiteľný

Zariadenie je veľmi dobre navrhnuté. Ľahko sa používa. Čaká minútu, kým vygeneruje ozón, ktorý je vhodný na opustenie miestnosti ako prvý.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Denmark

Dobrý efekt

Efektívny a dobrý účinok v krátkom čase.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Portugal

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Existujú testy, ktoré potvrdzujú účinnosť dezinfekcie ozónom prístrojmi značky ulsonix?

Áno, máme k dispozícii výsledky testov vykonaných poľskou štátnou hygienickou inšpekciou (Sanepid), ktorá v auguste 2020 skúmala zariadenia značky ulsonix. Tieto testy potvrdili, že dezinfekcia ozónom dokáže odstrániť biologické kontaminanty aj na miestach, ktoré sú ťažko dostupné a mohli by sme ich ľahko prehliadnuť.

Dajú sa ozónové čističe používať aj v kanceláriách alebo by mohli poškodiť technickú výbavu?

Generátory je možné používať aj v kanceláriách. Technická výbava nie je ohrozená. Počas čistenia sa však v miestnosti nesmú nachádzať nijaké osoby.

Ako dlho vydrží vzduchový filter? Dá sa čistiť vodou?

To závisí od frekvencie používania a podmienok, v ktorých sa zariadenie používa. Filter môžete umývať vodou, potom ho však treba dôkladne vysušiť.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty