Trustpilot
(1) hodnotenie
Fromm & Starck

Kartotéka - na závesné zakladacie dosky - uzamykateľná - 132 cm - 4 zásuvky

269,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10260385

|

Model: STAR_MCAB_39

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
269,00 €
3+
5%
255,55 €
5+
10%
242,10 €
10+
15%
228,65 €
Kľúčové vlastnosti
  • stabilita – konštrukcia z ocele z povrchovou úpravou
  • možnosť uzamknutia – zámok s 2 kľúčmi
  • organizácia – 4 zásuvky so závesom na závesné zakladače A4/F4
  • nosnosť – s nosnosťou 30 kg na zásuvku, ak naplníte viacero zásuviek
  • bezpečnosť – vybavená zámkom proti prevráteniu
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Materiál
Plech (valcovaný za studena)
Farba
Sivá
Typ zámku
Centrálny
Počet zásuviek
4 Pc
Maximálna nosnosť – kapacita
120 kg
Hrúbka materiálu
0.6 mm
Rozmery (D x Š x V)
47.5 x 60 x 131.5 cm
Hmotnosť
41 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
139 x 68 x 12 cm
Hmotnosť zásielky
45.8 kg

Obsah balenia

  • Kartotéka STAR_MCAB_39
  • 2 kľúče
  • Návod na obsluhu

Popis produktu

Kartotéka na spisy so 4 zásuvkami

Kompaktná závesná kartotéka značky Fromm & Starck vnesie poriadok do vašej kancelárie. V štyroch zásuvkách sa vám podarí bezpečne uskladniť dôležité dokumenty – v prípade potreby aj prehľadným spôsobom v závesných šanónoch. Robustná kartotéka v decentnej sivej farbe sa hodí takmer do každého prostredia.

Skrinka na spisy s možnosťou uzamykania

Závesná kartotéka je vďaka pevnej konštrukcii nielen bezpečná, ale dá sa bez problémov aj uzamknúť. Súčasťou dodávky sú 2 kompatibilné kľúče. Vďaka tomu môžete ochrániť dokumenty pred neoprávneným prístupom. Skrinka na spisy ponúka celkom 4 zásuvky, ktoré sa hodia na závesné zakladače veľkosti A4/F4. Každá zásuvka je vybavená 2 koľajničkami na šanóny. Vďaka tomu budete mať dôležité dokumenty nielen ukážkovo zoradené, ale aj vždy poruke.
Závesná kartotéka z plechu valcovaného za studena je potiahnutá takmer nezničiteľnou epoxidovou živicou. Vďaka tomu je skrinka na šanóny vhodná aj do drsného prostredia a dokonale chránená proti opotrebovaniu. Závesy sú zosilnené a dajú sa bez problémov otvárať a zatvárať. V každej zásuvke je držiak na označenie dokumentov. Celková hmotnosť kartotéky predstavuje 120 kg, pokiaľ nenaplníte iba jednu zásuvku. Zámok proti prevráteniu zabezpečuje dokonalú stabilitu. Aj napriek tomu však treba dbať na rovnomernú distribúciu hmotnosti. Ak sa rozhodnete naplniť len vrchnú zásuvku, unesie záťaž do 20 kg. Každú spodnú zásuvku môžete zaťažiť 25 g, ak naplníte len jednu z nich. V prípade viacerých zásuviek si každá z nich poradí až s 30 kg.

Hodnotenia


5.0

Založené na 1 hodnotení

Triediť podľa :

pred 4 mesiacmi Publikované na Expondo Finland

Dostal som, čo som si objednal

Skrinky prišli v 40 kg balení, s veľmi jasným návodom na montáž pomocou skrutkovača. Pri montáži bolo ťažké urobiť aspoň nezvratnú chybu, diely boli navrhnuté tak, aby pasovali vždy len na jednu stranu. Niektoré komponenty zacvakávacej skrinky potrebovali trochu presviedčania pomocou nástroja. Na rukovätiach škatuľky je priestor na papier, napríklad na zoradenie podľa abecedy. Na závesné priečinky sú kovové platne a do škatule môžete zavesiť priečinky troch rôznych veľkostí. Na bočnej strane priečinka A4 zostalo pomerne veľa miesta, no využitie preň nájdeme. Krabice sa radi otvárajú po jednej. Sú tam 2 kľúče/skrinka a zdajú sa byť silné. Na rozdiel od reklamného obrázku je teda hĺbka skrinky 60 cm, šírka 47 cm a nie naopak. Pri dodávke a zákazníckom servise boli stresujúce faktory, ale bola to veľká úľava, keď samotný produkt bol podľa očakávania a priečinky sa ešte zmestili do troch skriniek, ktoré som si kúpila.

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty