Trustpilot
Počet hodnotení: (2)

Fermentačná nádoba - na pivo a víno - 8 l - 0 - 150 °C - nehrdzavejúca oceľ - dvojitý odtok

159,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10012758

|

Model: RCBM-8CFP

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Doručenie približne streda 1. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
159,00 €
159,00 €
0%
477,00 €
151,05 €
5%
795,00 €
143,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • veľký priestor – objem nádoby až 8 l
  • praktická výbava – s vypúšťacím kohútikom, dvojitým odtokovým systémom, západkovým uzáverom, otvorom pre fermentačnú trubicu a ventilom na odvzdušňovanie
  • možnosť prenášania – pohodlné prenášanie vďaka dvom rukovätiam
  • jednoduché použitie – ľahko sa čistí a používa
  • odolnosť – vysokokvalitný dizajn z robustnej a potravinárskej ušľachtilej ocele
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

Hodnotenia


4.5

Založené na 2 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý rok Publikované na Expondo Portugal

Strašné

Strašné

Odpoveď od

ďakujeme, že ste nám dali vedieť. Vždy chceme pomáhať a zlepšovať sa. Aby sme to mohli urobiť, potrebujeme vašu podporu, aby sme sa v budúcnosti vyhli podobným situáciám. Spolu to zvládneme!
Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon Germany

Vhodné na zamýšľaný účel

Dodávka bola ohlásená na sobotu, no dodávateľov „živý sledovací systém“ bol zrejme v ten deň mimo prevádzky. Kanvica bola dobre zabalená a čalúnená. Na prvý pohľad bolo všetko v poriadku, keď sme si to dôkladnejšie prezreli, hrany vrtov boli viditeľné, takže čisté odihlovanie vyzerá inak.Neúspešný pokus o vŕtanie je vidieť aj na otvore teplomera. Vo veku bol už nainštalovaný nástavec na dodanú fermentačnú trubicu, čo bolo podľa montážneho návodu (nie sú k dispozícii ako príloha, musíte si ich zohnať na stránke výrobcu) urobiť ako prvé. Súčasťou bola aj teflónová páska (ktorá podľa návodu nie je súčasťou). Buď predchádzajúce vrátenie alebo doplnková služba od výrobcu? Neviem.Potom podľa návodu pred prvým použitím dôkladne očistiť. Aby som to urobil, vybral som silikónové tesnenie z viečka a po okraji som prešiel bielou kuchynskou utierkou.Áno, určite by ste ju mali vyčistiť, pretože po akcii bola čierna, pravdepodobne má ešte zvyšky od leštidla. v umývačke riadu a kritické miesta na veku boli znovu utreté Inštalácia vypúšťacieho kohútika a teplomera prebehla rýchlo, potom prvý pokus o varenie. Kanvica má 8 litrov, skúšala som recept na 5 litrov, bohužiaľ teplomer pri tomto úkone visel nad tekutinou.Nevadí, začala kvasiť, kanvica pevne uzatvorila a po 4 dňoch som mala 3-4,5. % v zázvorovom pive. .Už je to všetko preč a ešte môžem napísať túto recenziu :-) Celkovo je to použiteľné, spracovanie na mojom modeli má potenciál na zlepšenie, preto len 4 hviezdičky.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty