Trustpilot
Počet hodnotení: (16)
Royal Catering

Indukčný varič - 2 x 22 cm - 60 až 240 ° C - časovač

239,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10011748

|

Model: RCIC-1800P6

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 1. augusta
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
239,00 €
3+
5%
227,05 €
5+
10%
215,10 €
10+
15%
203,15 €
Kľúčové vlastnosti
  • všestrannosť – pre rôzne spôsoby varenia vďaka teplotnému rozsahu od 60 do 240 °C, časovaču a úrovniam výkonu od 500 do 3 500 W
  • kompatibilita – indukčné hrnce s priemerom dna do 26 cm
  • intuitívna obsluha – vďaka tlačidlám pre teplotu, časovač a napájanie a tiež LED displeju
  • jednoduchá údržba – ušľachtilá oceľ a sklokeramika sa ľahko čistia a sú obzvlášť odolné
  • bezpečnosť – vďaka indukcii a integrovanej ochrane proti prehriatiu
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

Technické detaily

Typ inštalácie
Pult
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ
Krištáľové sklo
Displej
LED
Napätie [V]
230
Úrovne výkonu
2 x 8
Výkon [W]
500-3500
Priemer hrnca (hore) [cm]
12-26
Maximálny výkon [W]
3500
Maximálna hmotnosť hrnca [kg]
2 x 30
Časovač - Trvanie
0 – 180 min (5 min prírastky)
Teplota ohrevu [°C]
60 - 240 (v krokoch po 20 °C)
Priemer varnej dosky [cm]
2 x 22
Gumové nožičky
Áno
Ochrana proti prehriatiu
Áno
Rozmery (D x Š x V)
30 x 58 x 6.5 cm
Hmotnosť
5.5 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
70 x 35 x 9.5 cm
Hmotnosť zásielky
6.9 kg

Obsah balenia

  • Indukčný varič RCIC-1800P6
  • Návod na použitie

Popis produktu

Rýchle a ľahké varenie s mobilným indukčným varičom značky Royal Catering

Varenie na indukčnom variči RCIC-1800P6 je neuveriteľne rýchle, jednoduché a bezpečné. Pod varnou doskou je umiestnená cievka, ktorou prechádza prúd, čo vytvára striedavé elektromagnetické pole. Zahrievajú sa teda iba hrnce a panvice a samotná indukčná doska zostáva studená. Vďaka mobilným vlastnostiam je indukčný varič ideálny na použitie v kempe, rýchlom občerstvení alebo ako praktické rozšírenie varnej dosky vo vašej kuchyni. Dve samostatné varné plochy sú vyrobené zo sklokeramiky a majú priemer 22 cm. Na prípravu pokrmov môžete teda použiť kuchynský riad s priemerom dna 12 až 26 cm.

Až 50% úspora času vďaka modernej indukčnej zóne s intuitívnym ovládaním

Ohrievanie riadu je na indukčnej varnej doske energeticky účinnejšie ako elektrické alebo plynové. Vďaka tejto špeciálnej technológii nielen ušetríte veľa času, ale v dôsledku nižšej spotreby energie aj vám klesnú účty za elektrinu!
Intuitívny ovládací panel slúži na nastavenie časovača, teploty a výkonu. Tieto nastavenia sa zobrazujú na prehľadnom LED displeji. Pomocou časovača môžete v krokoch po 5 min nastaviť konštantnú teplotu po dobu až 180 minút (napríklad na šetrné varenie).
Vďaka dvom vykurovacím telesám s výkonom 1 700 a 1 800 W dosiahne indukčná doska veľmi rýchlo požadovanú teplotu. Indukčná varná doska vyniká teplotným rozsahom 60 až 240 °C, pričom teplota je nastaviteľná v krokoch po 20 °C. Varič má navyše 2 x 8 výkonnostných stupňov a ochranu proti prehriatiu.
Puzdro indukčného variča je vyrobené z ušľachtilej ocele a je možné ho čistiť rovnako ľahko ako sklokeramickú dosku. Oba materiály vynikajú dlhou životnosťou. Na spodnej strane zariadenia sa nachádzajú protišmykové gumové nožičky, ktoré zabraňujú nechcenému posúvaniu na hladkom povrchu.

Hodnotenia


4.8

Založené na 16 hodnoteniach

Triediť podľa :

minulý mesiac Publikované na Expondo Poland

Dobre

Všetko funguje, som spokojný

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Spain

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Pevný kus

Zariadenie presne zodpovedá popisu. Bolo doručené rýchlo a dobre zabalené. Všetko hneď funguje dobre. Zariadenie sa teraz používa každý deň. Máme z toho veľkú radosť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Niet sa na čo sťažovať

Vysokokvalitná varná doska, ktorá je veľmi robustná vďaka krytu z nehrdzavejúcej ocele. Nie vratký kempingový riad, ale plnohodnotný prídavný tanier. Môžem. Och, k dlhodobému užívaniu niet čo povedať, ale na začiatok TOP.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo France

Dobrý produkt

Túto spätnú väzbu vám dávam po 1 mesiaci používania. Som spokojný s touto dvojitou indukčnou varnou doskou, ktorú používam vo svojej jedálni na udržiavanie praženice a slaniny pri teplote. Jeho veľkosť je pomerne malá (v porovnaní s inými), čo je výhodou. Nerobí príliš veľa hluku a veľmi ľahko sa používa.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo France

plech

skvelý produkt, po čase nie je čo vytknúť

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 11 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo France

Recenzia indukčnej varnej dosky Royal Catering RCIC-1800P6

Táto indukčná varná doska je estetická a robustná. Ľahko sa čistí. Pre bezpečnosť môžu byť indikátory zvyškového tepla. Na pokyn žiadam Royal Catering, aby to dokončil. Ako vlastne pripraviť jedlo v režime Power (výkon vo wattoch) alebo režime Temp (teplota v °C)? Tieto dva spôsoby varenia sú nezávislé. Na ohrev mlieka by som nastavil na 80°C. Maximálny výkon zadnej dosky je 1700 watt, čo predpokladám zodpovedá teplote rýchleho zahriatia 240°C. Odporúčam zakúpiť tento tanier.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon France

Super plak

Neveril som v jeho výhody oproti plynu....no áno!! Presne udržiava zobrazenú T°.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Germany

Zasvätený tip

V prvom rade musím povedať, že som veľa bádal a porovnával mnohé značky. Skončila som medzi produktmi Royal Catering a Hendi. Oba sú skvelé, ale musím povedať, že po nejakom testovaní sa ukázalo, že takmer nikto iný ako domáci variči a wok kuchári nepotrebuje nadbytočnú silu Hendi. Oproti tomu RC prichádza v mimoriadne kompaktnom a dobre premyslenom tvare, ktorý sa zmestí aj do tých najmenších kuchynských liniek bez toho, aby bol objemný. Veľké prednosti, ktoré sú doteraz podceňované sú: 1. Absolútne príjemný a tichý chod tónu/výškového reproduktora, čo je medzi indukčnými varičmi rarita. 2. Rýchle a efektívne vetranie. Nejde o jednoduchý časovač po vypnutí prístroja, ale skôr meria aktuálnu teplotu v prístroji a preto v 99% prípadov takmer okamžite vypne ventilátor (čo je vo všeobecnosti tichšie ako konkurencia). 3. Teploty sú udržiavané presne (okrem 100°C, kde prístroj zvykne dosahovať 105-110 a hoci sa neprepne neustále, niektoré jedlá by mohol pripáliť). Prístroj v podstate spína oveľa menej často ako Hendi a k teplotám pristupuje opatrnejšie. 4. Pri vyprážaní neexistujú žiadne nevýhody – ak použijete dobrú panvicu, teploty vyprážania pre bežné domáce množstvá dosiahnete rovnako rýchlo ako pri výkonnejších modeloch. Nemali by ste sa nechať oklamať 1800W - sú tu použité oveľa lepšie cievky ako v lacných modeloch, kde sa takmer nič nedostane. Môžem potvrdiť veľkosť cievky 22 cm. 5. Žiadne kvílenie cievky (vyskytuje sa vo veľkom počte modelov). 6. Má dobre premyslené rozmiestnenie ventilátorov v spodnej časti, ktoré napája ventilátory, aj keď nie sú na svojom mieste všetky vonkajšie nožičky.

Zobraziť originálne hodnotenie

Často kladené otázky

Aké veľké hrnce a panvice sú kompatibilné s touto indukčnou doskou?

Tento indukčný varič je kompatibilný so všetkými indukčnými hrncami a panvicami, ktoré majú priemer dna od 12 do 26 cm.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty