Trustpilot
Počet hodnotení: (13)

Indukčný varič - 2 x 22 cm - 60 až 240 ° C - časovač

219,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10011748

|

Model: RCIC-1800P6

Cena zahŕňa 20 % DPH.

Pripravené na odoslanie!

Doručenie približne štvrtok 2. mája
5% zľava pri minimálne 3 rovnakých položkách 10% zľava zľava pri minimálne 5 položkách!
Nastaviť cenu
Za položku
Zľava
219,00 €
219,00 €
0%
657,00 €
208,05 €
5%
1 095,00 €
197,10 €
10%
Kľúčové vlastnosti
  • všestrannosť – pre rôzne spôsoby varenia vďaka teplotnému rozsahu od 60 do 240 °C, časovaču a úrovniam výkonu od 500 do 3 500 W
  • kompatibilita – indukčné hrnce s priemerom dna do 26 cm
  • intuitívna obsluha – vďaka tlačidlám pre teplotu, časovač a napájanie a tiež LED displeju
  • jednoduchá údržba – ušľachtilá oceľ a sklokeramika sa ľahko čistia a sú obzvlášť odolné
  • bezpečnosť – vďaka indukcii a integrovanej ochrane proti prehriatiu
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


4.8

Založené na 13 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 6 mesiacmi Publikované na Expondo France

plech

skvelý produkt, po čase nie je čo vytknúť

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon Germany

Zasvätený tip medzi bežnými poskytovateľmi

V prvom rade musím povedať, že som veľa skúmal a porovnával mnohé značky a nakoniec som sa rozhodol medzi produktmi Royal Catering a Hendi. Oba sú skvelé, ale musím povedať, že po nejakom testovaní sa ukázalo, že takmer nikto iný ako domáci variči a wok kuchári nepotrebuje zbytočnú silu Hendi. Na druhej strane, RC prichádza v extrémne kompaktnom a dobre premyslenom tvar, ktorý sadne aj tým najmenším Kuchynské linky sa zmestia bez toho, aby boli objemné.Veľké výhody, ktoré boli predtým podceňované, sú: 1. Absolútne príjemný a tichý prevádzkový tón/výškový reproduktor, ktorý je medzi indukčnými varičmi raritou.2. Rýchle a efektívne vetranie. Nejedná sa o jednoduchý časovač po vypnutí prístroja, ale skôr o meranie skutočnej teploty v prístroji a preto v 99% prípadov takmer okamžite vypne ventilátor (ktorý je vo všeobecnosti tichší ako konkurencia).3. Teploty sú udržiavané presne (okrem 100°C, kde prístroj zvykne dosahovať 105-110 a hoci nebude neustále spínať, niektoré jedlá by mohol pripáliť). Prístroj v podstate spína oveľa menej často ako Hendi a k teplotám pristupuje opatrnejšie.4. Pri vyprážaní neexistujú žiadne nevýhody – ak použijete dobrú panvicu, teploty vyprážania pre bežné domáce množstvá dosiahnete rovnako rýchlo ako pri výkonnejších modeloch. Nemali by ste sa nechať oklamať 1800W - sú tu použité oveľa lepšie cievky ako v lacných modeloch, kde sa takmer nič nedostane. Veľkosť cievky 22cm môžem potvrdiť.5. Vôbec žiadne kvílenie cievky (vyskytuje sa u veľkej časti modelov).6. Má premyslené vôle pre ventilátory v spodnej časti, ktoré napájajú ventilátory aj keď nie sú všetky vonkajšie nožičky na svojom mieste.Zariadenie som zohnal o niečo lacnejšie priamo od rovnakého dovozcu, ale chcel som ho pochváliť aj tu, pretože je veľmi podceňovaný pre kvalitu, ktorú dostanete.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Germany

Zasvätený tip

V prvom rade musím povedať, že som veľa bádal a porovnával mnohé značky. Skončila som medzi produktmi Royal Catering a Hendi. Oba sú skvelé, ale musím povedať, že po nejakom testovaní sa ukázalo, že takmer nikto iný ako domáci variči a wok kuchári nepotrebuje nadbytočnú silu Hendi. Oproti tomu RC prichádza v mimoriadne kompaktnom a dobre premyslenom tvare, ktorý sa zmestí aj do tých najmenších kuchynských liniek bez toho, aby bol objemný. Veľké prednosti, ktoré sú doteraz podceňované sú: 1. Absolútne príjemný a tichý chod tónu/výškového reproduktora, čo je medzi indukčnými varičmi rarita. 2. Rýchle a efektívne vetranie. Nejde o jednoduchý časovač po vypnutí prístroja, ale skôr meria aktuálnu teplotu v prístroji a preto v 99% prípadov takmer okamžite vypne ventilátor (čo je vo všeobecnosti tichšie ako konkurencia). 3. Teploty sú udržiavané presne (okrem 100°C, kde prístroj zvykne dosahovať 105-110 a hoci sa neprepne neustále, niektoré jedlá by mohol pripáliť). Prístroj v podstate spína oveľa menej často ako Hendi a k teplotám pristupuje opatrnejšie. 4. Pri vyprážaní neexistujú žiadne nevýhody – ak použijete dobrú panvicu, teploty vyprážania pre bežné domáce množstvá dosiahnete rovnako rýchlo ako pri výkonnejších modeloch. Nemali by ste sa nechať oklamať 1800W - sú tu použité oveľa lepšie cievky ako v lacných modeloch, kde sa takmer nič nedostane. Môžem potvrdiť veľkosť cievky 22 cm. 5. Žiadne kvílenie cievky (vyskytuje sa vo veľkom počte modelov). 6. Má dobre premyslené rozmiestnenie ventilátorov v spodnej časti, ktoré napája ventilátory, aj keď nie sú na svojom mieste všetky vonkajšie nožičky.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 3 rokmi Publikované na Amazon Germany

Kompaktný s presným udržiavaním teploty

Stabilný kovový rám, povrch odolný voči poškriabaniu a oveľa kompaktnejší ako všetky ostatné modely. Nastavené teploty v hrnci som skontroloval termovíznou kamerou, je tam len teplotná odchýlka 1°C. Nastavenie 60°C je perfektné. Zariadenie poskytuje priamu informáciu o tom, či je hrniec alebo panvica kompatibilná. Hladina hluku je prijateľná, bez ohľadu na to, prečo ventilátor beží vždy na plné zaťaženie v každom zariadení namiesto toho, aby ho dynamicky reguloval podľa potreby. Produkt je naozaj skvelý!

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 6 mesiacmi Publikované na Expondo France

Dobrý produkt

Túto spätnú väzbu vám dávam po 1 mesiaci používania. Som spokojný s touto dvojitou indukčnou varnou doskou, ktorú používam vo svojej jedálni na udržiavanie praženice a slaniny pri teplote. Jeho veľkosť je pomerne malá (v porovnaní s inými), čo je výhodou. Nerobí príliš veľa hluku a veľmi ľahko sa používa.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Amazon France

Super plak

Neveril som v jeho výhody oproti plynu....no áno!! Presne udržiava zobrazenú T°.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 5 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Niet sa na čo sťažovať

Vysokokvalitná varná doska, ktorá je veľmi robustná vďaka krytu z nehrdzavejúcej ocele. Nie vratký kempingový riad, ale plnohodnotný prídavný tanier. Môžem. Och, k dlhodobému užívaniu niet čo povedať, ale na začiatok TOP.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Pevný kus

Zariadenie presne zodpovedá popisu. Bolo doručené rýchlo a dobre zabalené. Všetko hneď funguje dobre. Zariadenie sa teraz používa každý deň. Máme z toho veľkú radosť.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 9 mesiacmi Publikované na Expondo France

Recenzia indukčnej varnej dosky Royal Catering RCIC-1800P6

Táto indukčná varná doska je estetická a robustná. Ľahko sa čistí. Pre bezpečnosť môžu byť indikátory zvyškového tepla. Na pokyn žiadam Royal Catering, aby to dokončil. Ako vlastne pripraviť jedlo v režime Power (výkon vo wattoch) alebo režime Temp (teplota v °C)? Tieto dva spôsoby varenia sú nezávislé. Na ohrev mlieka by som nastavil na 80°C. Maximálny výkon zadnej dosky je 1700 watt, čo predpokladám zodpovedá teplote rýchleho zahriatia 240°C. Odporúčam zakúpiť tento tanier.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 8 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty